השירים של מל
כנסוווו

Music4Life

New member
השירים של מל ../images/Emo26.gif כנסוווו

טוב, אחרי שמצאתי את כל המילים לשירים שלה וקראתי אותם לעומק............אני חייבת להגיד שרובם עצובים . היא כותבת על דברים די פסימים, מחשבות טורדניות, דברים שמתנפצים, שקרים......מעניין אותי על איזה שקרים היא מדברת, או למה היא מרגישה לכודה בתוך עצמה, על מי היא מדברת בשירים שלה.....נראה לי שזה לא על תומאס...נשמע כאילו היא מדברת על איזה בנאדם מסתורי שהיא רוצה אבל לא יכולה להיות איתו...אולי איתה???
ובשיר "אני רוצה סוכריה" זה נשמע שהיא שרה על בחורה...... אתם יודעים לאן אני חותרת...תמיד הנושא הזה לא היה מובן לי.....מה אתם אומרים על הכל?? אני צודקת או שאני צודקת ?

actimel

New member
אנסה לענות לך מגניבוש

המממ לא הכל עצוב... תני דוגמא לפסימיות בשיר מסויים, מחשבות טורדניות, דברים שמתנפצים, שקרים... הבן אדם המסתורי... יינג? חחחח, אני ורעות אמרנו שנשרוף אותה ונשמח
"אני רוצה סוכריה" זה נשמע שהיא שרה על בחורה... אין מצב זה חידוש, הלחן של אומן אחר( גם מדונהלה חבחבתי שרה אותו מספר פעמים) יוווו ניבוש שכמוך, נראה לי שאת בדיוק עוד שניה נכנסת למיטה ומפנטזת איך לעשות את מלאניייי חחחחחחחחח וגם שאר החברות כאן... גם את מותק רעות... חוץ מאבישי... אוחצ'ה תרימיייייייייייייי

Music4Life

New member
אני לא צריכה לתת דוגמאות...

תקראי את השירים שלה....הכל נכתב במילים כמו "הכל נתנפץ" או "שיקרתי לעצמי...." וכל מיני דברים לא שמחים במיוחד......אני לא צריכה להביא דוגמאות, או שאם בא לך כל כך אני אביא דוגמאות אין בעיה...אבל תקראי את המלים לשירים שלה ותראי בעצמך. הכל יש לה התלבטויות ומחשבות מה היא תעשה ומדברת על זוגיות...והכל נשמע די כבד.... לא ידעתי שהיא עשתה חידוש ל"סוכריה"...מאיפה לי
בקשר ללעשות את מלאני, טוב.....בלי קשר, זה משהו שאני מאוד הייתי רוצה בו
אין לזה קשר עם מה שכתבתי, זה עניין נפרד

britmel

New member
ניב, אני מסכימה עם ענת..

לא כל השירים ש/לה עצובים.. כל הדיסק reason הןא מאוד אופטימי:) וטיס טיים באמת קצת עצוב... אבל זה מה שיפה בשירים שלה איך היא יודעת להבהיר הכל... ולהעביר את מה שהיא רוצה שנדע... ובקר לקנדי גםאני לא ידעתי שזה קאבר עד שאמרו לי חחח גאד בבקשה תגכידו לי שאני לא היחדיה שמזילה ריר על הקליפ הזה?
טוב ענת.. אני מודה.. אני חולמת על מל סי בלילה... D-: ( טוב תאמת חלמתי עליה לפני 6 חודשים אחרי ההופעה מרוב התרגשות לא הצלחתי להרדם.. וחלמתי שאנחנו פוגשים אותם שוב בהופעה והם נורא חמודות... חח כן חלום של ילדה בת 12... חחחח
) מלאני פשוט מושלמת
אין מילים אחרות... כן כן אני מאוהבת.. כבר איזה 10 שנים.. חחח here it comes again.....

Music4Life

New member
טוב בואו נסחף בטירוף...

לאאאא אמתרי כל הדיסקים שלה עצובים , אל תכניסו מילים לפי טוב? :) אמרתי שTHIS TIME טיפה עצוב, שרוב השירים שלה שם הם פסימיים, מדברים על דברים כמו שציינתי, וזה כל מה שאמרתי, אל תקצינו את דבריי ועם זה אי אפשר להתווכח הרי שהמילים שלה באמת כאלה. כל מי שלא עיוור יכול להבחין בזה.

britmel

New member
../images/Emo13.gif סורי ניבה

סבבה מסכימה איתך TT באמת קצת עצוב אבל מקסים כרגיל...
אני מחכה כבר לאלבום ה5 .... :) יום טוב לכולם :)

Music4Life

New member
:) העיקר אנו מבינות אחת ת'שנייה רעות

ורדי מהסוס .....רק יצא האלבום ה4, די לרוץ !
ס-ב-ל-נ-ו-ת משתלמת, אל תשכחי......

britmel

New member
חחח ../images/Emo13.gif

ניבה שנה זה הרבה זמן... חחח כן אבל לוקח לה איזה שנתיים להוציא דיסק... נו טוב אם לא דיסק לפחות שתבוא לבקר ..:)

למעלה