השירים של ספר הגונגל עלו תוכלו לשמוע אותם כאן
ר רעות שטיינברג New member 16/10/09 #5 ../images/Emo51.gifרבה מיכלי../images/Emo24.gif קיבלתי את זה למייל בבוקר מהרשימת תפוצה של MYKIDS הוספתי את זה עכשיו באתר המחזמר אני מקווה לפגוש אותך בקרוב באחת ההצגות שאהיה בהן.
../images/Emo51.gifרבה מיכלי../images/Emo24.gif קיבלתי את זה למייל בבוקר מהרשימת תפוצה של MYKIDS הוספתי את זה עכשיו באתר המחזמר אני מקווה לפגוש אותך בקרוב באחת ההצגות שאהיה בהן.
מ מיכל@ל New member 17/10/09 #7 ../images/Emo24.gif בטח אני אגיע לאחת ההצגות במרכז ואם הילדונת תאשר לי אני גם אגיע לאחת ההופעות בצפון
../images/Emo24.gif בטח אני אגיע לאחת ההצגות במרכז ואם הילדונת תאשר לי אני גם אגיע לאחת ההופעות בצפון
ר רעות שטיינברג New member 17/10/09 #9 אני כנראה אצטרך לתפוס את הקטנה לשיחה חח מקווה לראות אותך באחת הצגות הקרובות בצפון
T TetiBETTY New member 18/10/09 #10 השירים ממש ממש טובים ומעניינים... לא שירי ילדים בנאלים ששמענו עד עכשיו...
ר רעות שטיינברג New member 18/10/09 #11 בלעדיבאתר הרשמי שני שירים נוספים מתוך המחזמר להאזנה קוף אחרי בן אדם-שיר הקופים(השיר הכיייייייייי מגניב בהצגה ) שיר הקירקורים של בלו הדב www.junglebook.tipo2.co.il
בלעדיבאתר הרשמי שני שירים נוספים מתוך המחזמר להאזנה קוף אחרי בן אדם-שיר הקופים(השיר הכיייייייייי מגניב בהצגה ) שיר הקירקורים של בלו הדב www.junglebook.tipo2.co.il