השירים של קלי

השירים של קלי

אתם יודעים, בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ של Since U Been Gone ושמעתי אותו, הייתה לי הרגשה כזאת שני לא מתחבר לשיר. שכחתי ממנו ועבר הרבה זמן. היום לפני כמה ימים שמעתי אותו שוב והוא נשמע הרבה יותר טוב ממה שזכרתי. שיר טוב. לפני כשבוע שמעתי את Breakaway ובהתחלה כששמעתי אותו חשבתי לעצמי "אוי לא, זה בטח שיר כבד, למה היא עשתה כזה שינוי" אבל אחרי שהגעתי לפזמון הבנתי שטעיתי ושזה עוד שיר מצוין מבית קלרקסון. מאז אני שומע את השיר בכיף. Behind These Hazel Eyes נשמע לי בגלל השם כמו שיר כבד, אבל כרגיל, אחרי ששמעתי את השיר וראיתי את הקליפ הבנתי שזה שיר מצוין, עם עוד פזמון כובש ומנגינה מנצחת. הנקודה שלי היא, שהשירים של קלי הם ממש טובים. בכל מיני סגנונות,, ניתן לאהוב את השירים שלה. וזה דבר מדהים. השירים שלה פשוט יוצרים אווירה והם קליטים, אני לא ממש יודע איך להסביר את מה שאני חושב, אבל לפי דעתי גם מי שהשירים לא מוצאים חן בעיניו תחילה, יאהב אותם. וזה לא דבר שכל זמר/ת יכול/ה לעשות. השירים שלה טובים, קליטים שמשאירים את המסר ברור. עוד הערה, שמאד קל להבין את המילים של השירים. האנגלית של קלי מאד ברורה. בניגוד לזמרות כמו טוני ברקסטון ומריה קארי למי שמכיר, שלפעמים דואגות יותר להשמיע את קולן ואת יכולתן מאשר להיות מובנות והיא עושה זאת גם עם ביצועים מרשימים וגם עם שפה ברורה שניתן לקלוט. זה נותן הרגשה טובה להבין וכבר אחרי השמיעה הראשונה לשיר ביחד עם הזמר/ת.

Harajuku boY

New member
כי קלי יודעת שיש לה קול

והיא גם יודעת שהיא זכתה בגללו, אז היא לא מנסה להוכיח למישהו שהיא יכולה להגיע למקומות גבוהים...בגלל זה לדעתי היא מקפידה יותר על המילים מאשר על צרחות וכזה.. למרות שאני חוסר שזה מוגזם להשוות אותה לזמרת ענקית כמו מאריה קארי.. כבודה המקומה מונח
כשאני חושב על זה, זה יכול להיות דואט ממש נחמד..

זו לא הנקודה.

בבקשה התייחסו לשירים. (לקחתי על עצמי את המשימה להשתמש בזמן הציווי באופן מדויק).

כן אפשר להשוות אותה למריה קארי

הלווו מי לא שמע את הגירסה שלה לnatural woman הקול שלה שם בשיאו והצרחה שהיא מביאה.. וואוווווווווווווווווווווווווווו היא בין הווקליסטיות הכי טובות שיש

dalida1988

New member
אני רוצה להתייחס למה שאמרת.

אני מסכימה איתך חלקית... אני חושבת שהשירים שלה לא ישררר קליטים.. לפי דעתי (כמו כל שיר טוב ולא סתם שיר תקופתי מעצבן שכולם מורידים רינגטונים מעצבנים בפלאפון וכן אני מתוסכלת מזה) צריך לשמוע פעמיים לפחות..להתחבר למיליםםםםם והיא באמת עושה את העבודה.... ומאריה שתהיי לי בריאה מותק אני באמת אוהבת אותה אבל קצת התאכזבתי מהאלבום שלה... כי אין להם כל כךךךך משמעותתת אבל טוב נראה אולי בדיסק הבא

Deanb

New member
אבל אל תשכחי את השירים שמרייה

הוציאה עד עכשיו. אל תשכחו את העבר שלה גם אם האלבום החדש שלה איכזב. כי יש לה כמה שמבחינתי מדהימים - ALL I WANT FOR CHRISTMAS ו- WITHOUT U

שמעתי בהרבה מקומות על השיר הזה אבל

אף פעם לא שמעתי אותו (השיר של חג המולד) קראתי באינטרנט, ראיתי ב-E! ובעוד מקומות. מוזר ששיר כזה מוצלח לא מושמע למרות שהוא משויך לחג נוצרי.

14מתן

New member
אני ממש לא אוהב את השיר של הכריסטמס

לא מצאתי בו משו מיוחד

dalida1988

New member
../images/Emo163.gifלא שוכחתתתתתתתת

חחח לא שוכחת בשבילי זה גם כריסמס.. אבללל גםםםם HERO אין אין..

dalida1988

New member
../images/Emo3.gif

חחח זה לא משהו נגדךך אבל תבין אותייי אנשים נגיד את השיר אובסיסיון שהוא שיר ממשש יפה ----עכשיו כבר לא---- הורידו ברינגטון וכל הזמן אני שומעת את זה עד שזה יוצא מהתחתתת או אחותי הורידה שיר לא יודעת איך קוראים לו אבל אני יודעת את המנגינה שלו בע"פ ... ואני לא מסוגלתת לשמוע את השיר הזהה בעעעע צריך להרוג את כל הקטע של הרינגטונים עם השירים החדשיםםם (נכון שכתבתי שאני מתוסכלת...הנה הוכחה לכך..) אבל אתה בסדר

למעלה