השירשור היומי מה קרה לשירשור היומי?! כל החברים בפורמנו הקט להגיד
B Baba Roy New member 24/12/03 #4 בגלל בקשתה המיוחדת של גנית אני מגיב אין לי מה להגיד!!!!!!! נרגעת מאמא? תודה! יום טוב לכולם, וגם לך שובבה
בגלל בקשתה המיוחדת של גנית אני מגיב אין לי מה להגיד!!!!!!! נרגעת מאמא? תודה! יום טוב לכולם, וגם לך שובבה
N NoWords New member 24/12/03 #3 גנית אני מנצלשת אותך... כנסו.... אנשי פורום חביבים, אתם קולטים שאנחנו אנשים, המתגוררים באותה עיר, מתקשרים דרך פורום באינטרנט, ואם נעבור ברחוב אחד ליד השני בחיים לא נדע? כמובן, רק לחברים שפה, או לאנשים ששולחים תמונות.. לי זה מאוד מוזרררר
גנית אני מנצלשת אותך... כנסו.... אנשי פורום חביבים, אתם קולטים שאנחנו אנשים, המתגוררים באותה עיר, מתקשרים דרך פורום באינטרנט, ואם נעבור ברחוב אחד ליד השני בחיים לא נדע? כמובן, רק לחברים שפה, או לאנשים ששולחים תמונות.. לי זה מאוד מוזרררר
B Baba Roy New member 24/12/03 #6 גנית כרה בביניין של שמוליק הכלי!! יאאאלללה שמוליק, יא בוחש בשוקו אוהבים אותך
H Hii BiTcH New member 24/12/03 #9 רק שתדע שאני מתנחלת בגלל שלילך חברה שלי.. אנלא מדברת עם שמוליק כמעט...אבל הוא מותק...
B Baba Roy New member 24/12/03 #10 כן שמוליק נשמה שמוליק אני מת עליו בחור טוב שמוליק יא אחו שילינג איזה דיבור יש לו של מלך
ח חןשסק New member 25/12/03 #13 אפשר לפתוח שרשור תמונת../images/Emo42.gif וככה נוכל לראות אחד את השני ואם במקרה נתקל אחד בשני ברחוב נדע: "היי!! זה אתה מפורום ראשון!! מאגניייייייייייייב!"
אפשר לפתוח שרשור תמונת../images/Emo42.gif וככה נוכל לראות אחד את השני ואם במקרה נתקל אחד בשני ברחוב נדע: "היי!! זה אתה מפורום ראשון!! מאגניייייייייייייב!"
ק קיר קמט New member 25/12/03 #16 או שאתם יכולים לשאול את כל האנשים ברחוב ככה בכל מקרה תכירו כמה אנשים חדשים, אולי כמה מהם יהיו אפילו, רחמנא ליצלן, נחמדים ועניינים.
או שאתם יכולים לשאול את כל האנשים ברחוב ככה בכל מקרה תכירו כמה אנשים חדשים, אולי כמה מהם יהיו אפילו, רחמנא ליצלן, נחמדים ועניינים.