השירשור הראשון שלי
כבוד!! חחחח

נוקה3

New member
השירשור הראשון שלי../images/Emo13.gif כבוד!! חחחח

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים: פרסומות: חטיפים: ספורט: אירועים משפחתיים: לטוס לחו"ל: בשר: לקרוא: שאלונים ארוכים במיוחד: שאלונים קצרים במיוחד: חיות מחמד: יום שבת: בגדים קצרים: -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? סנוקר או באוולינג? לבוש צנוע או נועז? להיות גבוה או בינוני בגובה? להקת אתניקס או תיסלאם? להיות צנוע או גאוותן? שקט או רעש? בוקר או צהריים? שכל טוב או כסף רב? ימיי הולדת או חתונות? מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): איבר בפנים שלך: מנחה תוכנית בטלוויזיה: מנחה תוכנית ברדיו: ספורטאי/ת: מפורסם/ת: טעם גלידה: חופשה: מאכל: משקה: חודש בשנה: סגנון מוזיקה אהוב ? חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? מקצוע שנוא בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? מקצוע אהוב בבצפר ? מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ? ועל חמור ? וסוס ? מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שיער כהה או בהיר ? עיניים כהות או בהירות ? שחור או לבן ? ורוד או תכלת ? כתום או ירוק ? צהוב או ורוד ? אפור או חום ? איזה חדר יש לכם ? איזה צבע המיטה שלכם ? מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? אתם בו לבד ? אם לא אז עם מי אתם ? -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים? את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? יש לך כתב יפה או מבולגן? איזה מזל את/ה? תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך? מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? אז...זהו... מקווה שהעברתי לכם את הזמן חחח

JALULA2

New member
שאלות משעמם....

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה?תודה.. האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם?ברור -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים:אוהבת פרסומות:לא חטיפים:כן ספורט:לא אירועים משפחתיים:לא לטוס לחו"ל:כן בשר:לא! לקרוא:תלוי מה.. שאלונים ארוכים במיוחד:תלוי מתי.. שאלונים קצרים במיוחד:- חיות מחמד:כן יום שבת:לא בגדים קצרים:לא -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?מיכל סנוקר או באוולינג?באולינג לבוש צנוע או נועז?צנוע ?? להיות גבוה או בינוני בגובה?בינוני להקת אתניקס או תיסלאם?אתניקס להיות צנוע או גאוותן?צנוע שקט או רעש?"השתיקה שלי זה בצרחה הכי גדולה שבי.." בוקר או צהריים?לא יודעת...מזה השאלות האלה שכל טוב או כסף רב?שכל טוב ??? ימיי הולדת או חתונות?ימיי הולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?ישנה בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..):לאא טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):מתוק איבר בפנים שלך:לא יודעת.. מנחה תוכנית בטלוויזיה:אין.. מנחה תוכנית ברדיו:אין.. ספורטאי/ת:- מפורסם/ת:אביב..=] טעם גלידה:תות חופשה:???? מאכל:במבה משקה:קולה חודש בשנה:דצמבר..היום הולדת שלי סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?- מקצוע שנוא בבצפר ?הכל מסתדרים עם המורה שלו ?מה? מקצוע אהוב בבצפר ?אין מסתדרים עם המורה שלו ? יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ?לא וסוס ?כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ?גם וגם שיער כהה או בהיר ?גם וגם עיניים כהות או בהירות ?גם וגם שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?לא זה ולא זה כתום או ירוק ? צהוב או ורוד ? אפור או חום ?אפור איזה חדר יש לכם ?מרובע איזה צבע המיטה שלכם ?אדום מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?כן אם לא אז עם מי אתם ? -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר?קונה דיסקים ובגדים היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?אז היה לי כיף.. היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?סבבה היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני?הייתי עצובה כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?סבבה היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?זה אישי=] -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר?לאכול ג'וק וללכת בתל אביב ערומה את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים?לא את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה?לא יש לך כתב יפה או מבולגן?לא יודעת.. איזה מזל את/ה?גדי תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י?דולפין היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר?לא מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך?מרכלים עלי מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? הריבועים את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה?רגילה...זה באמת ישנה לך את החיים לגעת את זה?!

juljy

New member
אמממ...את יודעת זה..

לא יהרוג אותך אם תפרגני קצת... זה אל כל כך קשה.. הילדה רק הצטרפה ואת ישר קוטלת היא רוצה להיות חלק ואת ישר נותנת לה להרגיש לא קשורה... זה ממש מעליב..!!! והשאלו לא משעמם אם את חושבת שאת יותר טובה בזה תכתבי את שאלון נראה אותך חכמה גדולה..!!!!!

פרקשון

New member
היא קטלה את השאלון, לא את הילדה

למה לכעוס? קחי אויר, תחייכי והעולם יחייך אלייך בחזרה

juljy

New member
לא בכעס..

באמת שלא כעסתי זה תלוי באיך שקוראים את זה.. אמרתי את זה בתור הערה ולא יותר מזה.. ואני בן אדם שמח בדרך כלל..!!! חיחיחיחיחי....=)

juljy

New member
חיחי.. שאלון מגניב..:)

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? שלום. האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? לא. -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים: אוהבת פרסומות: אוהבת חטיפים: שונאת ספורט: אוהבת אירועים משפחתיים: תלוי לטוס לחו"ל: אוהבת בשר: תלוי לקרוא: אוהבת שאלונים ארוכים במיוחד: שונאת. שאלונים קצרים במיוחד: שונאת. חיות מחמד: אוהבת יום שבת: אוהבת בגדים קצרים: תלוי -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? יעל בר זוהר סנוקר או באוולינג? באולינג לבוש צנוע או נועז? תלוי מתי ואיפה. להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני. להקת אתניקס או תיסלאם? לא מכירה את שתיהן. להיות צנוע או גאוותן? תלוי מתי ואיפה. שקט או רעש? תלוי. בוקר או צהריים? צהריים שכל טוב או כסף רב? שכל טוב עם זה אפשר להוויח כסף רב. ימיי הולדת או חתונות? גם וגם. מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? גם וגם בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? הנמוכות. -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): מחשב טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): לא יודעת איבר בפנים שלך: עיניים מנחה תוכנית בטלוויזיה: צביקה הדר מנחה תוכנית ברדיו: --- ספורטאי/ת: --- מפורסם/ת: אממ יש המון טעם גלידה: פירות חופשה: פסח מאכל: גלידה משקה: מים חודש בשנה: אוקטובר סגנון מוזיקה אהוב ? רוק היפ הופ חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כן הכול חוץ ממזרחית כבד.. מקצוע שנוא בבצפר ? המון. מסתדרים עם המורה שלו ? לא. מקצוע אהוב בבצפר ? דרמה. מסתדרים עם המורה שלו ? לא. יצא לכם לרכוב על גמל ? לא ועל חמור ? כן וסוס ?כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום שיער כהה או בהיר ? כהה. עיניים כהות או בהירות ? בהירות שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? כתום צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? לבן איזה צבע המיטה שלכם ? שחור מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? לא אתם בו לבד ? כן אם לא אז עם מי אתם ?----- -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? סוגרת את החובות של אבא שלי והולכת ללמוד משחק שירה וריקוד. היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? אותו דבר. היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? הייתי נוסעת. היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? הייתי הולכת לפסיכולוג כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? הייתי מתחילה לבכות או עוזבת בצפר. היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? אותם משאלות מההתחלה. -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? לא יודעת את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים? לא את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? כן יש לך כתב יפה או מבולגן? יפה איזה מזל את/ה? מאזניים תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? נמר. היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? כן מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך? וואי יש הרבה. אבל שמשקרים. מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין ריבעוים את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? רגילה.

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? תודה האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? אם יוצא טעים אז למה לא? -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים:
פרסומות:
חטיפים: תלוי איזה ספורט: תלוי מתי אירועים משפחתיים: תלוי של מי לטוס לחו"ל: לא ניסיתי בשר: יאק
לקרוא:
שאלונים ארוכים במיוחד:
שאלונים קצרים במיוחד:
חיות מחמד:
יום שבת:
בגדים קצרים:
-זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?
סנוקר או באוולינג? באולינג לבוש צנוע או נועז? צנוע במידה
להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני בגובה להקת אתניקס או תיסלאם? תיסלאם להיות צנוע או גאוותן? צנוע שקט או רעש? תלוי מתי בוקר או צהריים? בוקר שכל טוב או כסף רב? אם יש שכל טוב יש כסף
ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? הכל בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? נמוכות -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): קופסא טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק איבר בפנים שלך: עיניים
מנחה תוכנית בטלוויזיה:
מנחה תוכנית ברדיו:
ספורטאי/ת:
מפורסם/ת:
טעם גלידה:בננה חופשה: של חנוכה מאכל: פיצה משקה: קולה או מים חודש בשנה: מרץ סגנון מוזיקה אהוב? רוק ישראלי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים?כן מקצוע שנוא בבצפר ? הכל מסתדרים עם המורה שלו ? לא מקצוע אהוב בבצפר ? אין מסתדרים עם המורה שלו ?לא יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ? כן וסוס ? כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ? שחום שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ? לא משנה לי שחור או לבן ? שחור ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? איכ איזה חדר יש לכם ? חדר שינה(?) איזה צבע המיטה שלכם ? לבנה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? הוא משעמם מדי אתם בו לבד ? לא
אם לא אז עם מי אתם ? עם אחותי הקטנה -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? מה לא הייתי עושה איתם?! היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? איזה כוחות? היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? לא הייתי נוסעת היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? הייתי מתאבדת
כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? לא הייתי באה לבצפר היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי מבקשת 3 משאלות -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? לא הרבה את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים? כן את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? לא ממש יש לך כתב יפה או מבולגן? יפה איזה מזל את/ה? דגים תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? נמר
היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? לא.. אני אוהבת את השם שלי מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך? משקרים לי מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין: החוכמה של איינשטין את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? רגילה חחח כל השאולנים מתחילים לחזור על עצמם...

Hezi The One

New member
אני אענה למרות שאין כח

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? תודה,גם אם זה חרא האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? אני? מכין אוכל? חחחחחחחחחחחחח -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים:אוהב פרסומות:שונא חטיפים:אוהב ספורט:אוהב אירועים משפחתיים:מ-ש-ע-מ-ם טוב תלוי עם מי לטוס לחו"ל:אוהב בשר:אוהב לקרוא:לא משו שאלונים ארוכים במיוחד:שיא המייגע שאלונים קצרים במיוחד:אוהב חיות מחמד:אח שלי,אני מת עליו יום שבת:אוהבבבבבבבבבבבב בגדים קצרים:אוהב -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?אמדורסקי...בפנים לפחות סנוקר או באוולינג?סנוקר לבוש צנוע או נועז?נועזO_O להיות גבוה או בינוני בגובה?בנים,גבוה...בנות לא להקת אתניקס או תיסלאם?אתניקס להיות צנוע או גאוותן?בין לבין שקט או רעש?לפעמים ולפעמים בוקר או צהריים?צהריים שכל טוב או כסף רב?שכל טוב יש לי...כסף רב...טוב,מה שאתם רוצים ימיי הולדת או חתונות?חתונות הכי צחוקים מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?חדשה בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?גבוהות -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..):מחשב טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):חריף איבר בפנים שלך:עיניים מנחה תוכנית בטלוויזיה:כל הכוסיות נו מנחה תוכנית ברדיו:לוידע ספורטאי/ת:לא יודע אמפורסם/ת:אליסה מילאנו
טעם גלידה:קפוצ'ינו חופשה:אירופה מאכל:פיצה משקה:קולה חודש בשנה:יוני סגנון מוזיקה אהוב ?רוק חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ?דאנס כזה ושון פול מקצוע שנוא בבצפר ?ביולוגיה!!!11111 סיימתי עם זהההה חעעעעעעעע מסתדרים עם המורה שלו ?לא...הטרדנו אותה בטלפון מקצוע אהוב בבצפר ?ערבית,הסטוריה מסתדרים עם המורה שלו ?בטח הם מתים עלי יצא לכם לרכוב על גמל ?כן ועל חמור ?כן וסוס ?כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ?תלוי על מי שיער כהה או בהיר ?תלוי על מי>< עיניים כהות או בהירות ?בהירות שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?חום איזה חדר יש לכם ?מגניב איזה צבע המיטה שלכם ?צבעונית כזאת מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?כן אתם בו לבד ?לא אם לא אז עם מי אתם ?עם המחשב^^ -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר?דופק לעצמי כאפה לוודא שזה אמיתי היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?היה צחוקים היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?נוסע היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני?לא מההההההה כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?חחחחח צחוקים היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?שומר לעצמי את זה -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר?תביאו ונראה את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים?כן קצת את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה?לא יש לך כתב יפה או מבולגן?דווקא די יפה איזה מזל את/ה?חרא. סתם אמ,סרטן תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י?סוס!!!!11111111111 היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר?לא היום. מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך?יש הרבה מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין-בואו נראה...הריבועים של בראד פיט לא עושים לי את זה...איינשטיין
את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה?-רגילה אז...זהו... מקווה שהעברתי לכם את הזמן חחח

../images/Emo41.gif../images/Emo204.gifעוד שאלון...../images/Emo3.gif

-אוהב/ת או שונא/ת?
חופשים ארוכים:
הכי אוהבת פרסומות:
ממ..תלוי.. לפעמים אני צריכה לעשות מש'ו אז זה טוב..חח.. חטיפים:
נחמד ספורט:
לא ממש אירועים משפחתיים:
מממ..תלוי איזה לטוס לחו"ל:
אוהבת..אבל עדיין לא יצא בשר:
לא ממש לקרוא:
אוהבת שאלונים ארוכים במיוחד:
אוהבת
שאלונים קצרים במיוחד:
גמטוב :] חיות מחמד:
לא יום שבת:
אוהבת בגדים קצרים:
מממ...תלוי
-זה או זה?
מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?
לאדעת סנוקר או באוולינג?
נראלי באולינג לבוש צנוע או נועז?
תלוי על מי להיות גבוה או בינוני בגובה?
ממוצע כזה זה טוב..[למרות שאני אוהבת גבוהים ><] להקת אתניקס או תיסלאם?
תיסלם להיות צנוע או גאוותן?
צנוע שקט או רעש?
תלוי בוקר או צהריים?
תלוי שכל טוב או כסף רב?
נוו לאדעת..נראלי שכל ימיי הולדת או חתונות?
ימי הולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?
גם וגם בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?
גבוהות
-דברים אהובים:-
משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..):
קלפים :] טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):
מתוק ומלוח.. זה משתנה איבר בפנים שלך:
כלום.. בעצם..אולי עיניים? לאדעת מנחה תוכנית בטלוויזיה:
אסף הראל! *מתגעגעת
* מנחה תוכנית ברדיו:
ממ...לאדעת ספורטאי/ת:
איתן אורבך
מפורסם/ת:
כלמיני טעם גלידה:
מוקה ויל/קפוצ'ינו חופשה:
אילת מאכל:
חביתה משקה:
בירה, מים, קוקהקולה חודש בשנה:
יולי-אוגוסט סגנון מוזיקה אהוב?
פאנק, רוק, קצת מטאל חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים?
שאלוהים ישמרני, אבל מאז ששמעתי בMP של ידיד שלי התחלתי לשמוע קצת [אבל באמת קצת] שחורה..*כן, אתם יכולים לסקול*
מקצוע שנוא בבצפר?
כולם מסתדרים עם המורה שלו?
לא מסתדרת כמעט עם אף מורה אבל הכי לא עם המורה לתקשורת
בתאלףזונהכוסאמאשלה! מקצוע אהוב בבצפר?
נגיד שאינגליש מסתדרים עם המורה שלו?
כה, אבל היא עוזבת
יצא לכם לרכוב על גמל?
לא ועל חמור ?
לא שזכור לי וסוס ?
כה מה יותר יפה - שחום או בהיר ?
אני אוהבת בנים בהירים אבל את עצמי אני יותר אוהבת שחומה
שיער כהה או בהיר ?
תלוי למי..בעיקרון גם וגם עיניים כהות או בהירות ?
בהירות שחור או לבן ?
שניהם ביחד. ורוד או תכלת ?
תכלת כתום או ירוק ?
כתום צהוב או ורוד ?
נממ..לא מתה על שניהם אפור או חום ?
שניהם באותה מידה איזה חדר יש לכם ?
נחמד כזה.. איזה צבע המיטה שלכם ?
כחול כהה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ?
מממ..בערך כזה.. אתם בו לבד ?
ברור אם לא אז עם מי אתם ?
איתי
-מה היית עושה אם...
.היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר?
טסה לחו"ל.. ולומדת נהיגה [למרות שבמילא אני תיכף מתחילה ללמוד] היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?
או-וואה..הייתי עושה פה בלאגגןן
היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?
תלוי במה היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני?
חחח.. מי אמר שאני לא? חח סתם..לאדעת >< כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?
מזיינת את כולם!!! גם ככה נמאס לי מהם!
היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?
הייתי חושבת טובטוב
-עכשיו סתם שאלות חחח-
מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר?
וואו... ממ..לאדעת את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים?
סוג של...חחח את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה?
בקטנה יש לך כתב יפה או מבולגן?
בד"כ לא מבולגן איזה מזל את/ה?
דגים תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י?
אוגר סיבירי היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר?
ישמצב מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך?
[לא הכי מעצבן אבל נגיד..חחח]שאוכלים לי באוזן..זה עושה לי צמרמורות רצחח.. [אחותי תמיד עושה אתזה כדי לעצבן אותי..חחח] או שמעבירים עליי ביקורת סתם כדי לפגוע מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין?
נו באמת..ברור שבראד פיט
את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה?
רגילה

../images/Emo121.gifתלחץ הכי גבוה, אין גג מבחינתי.

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה?תודה האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? חחח מי כבר אוכל אותו חוץ ממני? ומחבר'ה בנס הרים?P: -אוהב/ת או שונא/ת?אוהב חופשים ארוכים:כע פרסומות:לא חטיפים:כע ספורט:כע אירועים משפחתיים:כע לטוס לחו"ל:מממ בשר:חלקית לקרוא:כעכעכעעעעעע שאלונים ארוכים במיוחד:כע שאלונים קצרים במיוחד:לע חיות מחמד:כע יום שבת:תלוי איפה... בגדים קצרים:כע -זה או זה?זה! מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר?איכס, שתיהן כונפות סנוקר או באוולינג?באולינג לבוש צנוע או נועז?כמו משה והגר:} מגינב וזהו להיות גבוה או בינוני בגובה?מה שיוצא להקת אתניקס או תיסלם?תיסלם!!! להיות צנוע או גאוותן?צנוע שקט או רעש?שקט בוקר או צהריים?לילה שכל טוב או כסף רב?שכל ימיי הולדת או חתונות?יומולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה?תלוי איזה! בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? מממ לא דע -דברים אהובים
משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..):הכל! טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר):הכל איבר בפנים שלך:עיניים מנחה תוכנית בטלוויזיה:מממ מנחה תוכנית ברדיו:מממ ספורטאי/ת:מממ מפורסם/ת:מממ טעם גלידה:לימון!! חופשה:החיים הם חופש גדול, אנשים כופים על עצמם את ה"כלא" שלהם מאכל:פלאפל משקה:תפוזים חודש בשנה:מממ סגנון מוזיקה אהוב? של אילן:]/פיוז'ן/רגאיי/בלוז/ג'אז/רוק/אתני/Fאנק/פוגרסיב חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים? מה שבא מקצוע שנוא בבצפר? אין מסתדרים עם המורה שלו? כניראה
מקצוע אהוב בבצפר? הרכבים מסתדרים עם המורה שלו? כע יצא לכם לרכוב על גמל? כע ועל חמור? יש מצב וסוס? כע מה יותר יפה - שחום או בהיר ?שניהם שיער כהה או בהיר? תלוי למי עיניים כהות או בהירות ?בהירות, אבל יש חומבהיר שזה יפה
שחור או לבן?שניהם ורוד או תכלת? תכלת כתום או ירוק? ירוק צהוב או ורוד? צהוב אפור או חום? חום איזה חדר יש לכם? גדול? איזה צבע המיטה שלכם? תלוי בסדין
מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר? בסדר... אתם בו לבד? כע אם לא אז עם מי אתם ?-- -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? קונה באס של פודרה ועוד פרסיז'ן+מגבר פנדר. משלים את כל הדיסקים שאני רוצה. עושה רשיון, קונה בית, מה שבא, מביא לחברים, ו-1,000 לכל קבצן בירושלי בין התחנה המרכזית למרכז העיר. היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?נאמ היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל?שילכו להזדיין, אני נשאר בארץ היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני?מממ כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך?אז שילכו קיבינימאט, לי יש את המוזיקה היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות?חסל מלחמות בעולם, חדל עוני, חדל אנשים אפורים -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר?לרוץ ערום מהדירה של נס הרים לכניסהD:::::::::::::::::::::::::::::::חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים?כע את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה?לא יש לך כתב יפה או מבולגן?מעפן איזה מזל את/ה?אריה:] תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? ארה יקינטונית היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? לא מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך? צביעות ואטימות מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? איינשטיין את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? מי מצחצח?D: סתם נוP: רגילה

אסססס

New member
רק כי אין לי כוח לאזרחות יותר ../images/Emo7.gif

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? ממ...תודה... האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? ברור! -אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים: אוהבת פרסומות: שונאת חטיפים: אוהבת ספורט: ממ..פחות מחבבת בוא נגיד ככה.. אירועים משפחתיים: שונאת לטוס לחו"ל: ממ..אוהבת בשר: אוהבת לקרוא: אוהבת שאלונים ארוכים במיוחד: לא כ"כ שאלונים קצרים במיוחד: ממ..לא יצא לי להתקל בכזה.. חיות מחמד: אוהבת יום שבת: אוהבת (חוץ מהקטע שהכל סגור ואין אוטובוסים!!
) בגדים קצרים: שונאת..חורף ובגדים ארוכים הכי טוב -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אףאחת מהן סנוקר או באוולינג? סנוקר לבוש צנוע או נועז? ממ..לא יודעת... להיות גבוה או בינוני בגובה? בינוני להקת אתניקס או תיסלאם? אם חייבים אז אתניקס להיות צנוע או גאוותן? צנוע.. שקט או רעש? שקט בוקר או צהריים? צהריים שכל טוב או כסף רב?שכל מביא כסף...אז..שכל ימיי הולדת או חתונות?ממ...לא יודעת..ימי הולדת נראה לי מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? - בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות?
-דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): מחשב טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): חריף,מתוק,מלוח... איבר בפנים שלך: עיניים מנחה תוכנית בטלוויזיה: אין מנחה תוכנית ברדיו: אין ספורטאי/ת:- מפורסם/ת: אנתוני הופקינס טעם גלידה: שוקו חופשה: ? מאכל: ממליגה משקה: קולה חודש בשנה: ספטמבר סגנון מוזיקה אהוב ? רוק כבד..של שנות ה-80 חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? ממ...רוק רך ומטאל מקצוע שנוא בבצפר ? אזרחות ולשון.. מסתדרים עם המורה שלו ? ממ...עם המורה לאזרחות..המורה ללשון סתם זונה מקצוע אהוב בבצפר ? אנגלית... מסתדרים עם המורה שלו ?יאפ :] יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ?כע וסוס ?כע מה יותר יפה - שחום או בהיר ?בהיר שיער כהה או בהיר ? כהה עיניים כהות או בהירות ?בהירות..או שחורות שחור או לבן ?שחור ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ?ירוק צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ?אפוק איזה חדר יש לכם ? חדר חדרי שכזה.. איזה צבע המיטה שלכם ? ממ...עם סדין-כחול מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כע אתם בו לבד ? לא... אם לא אז עם מי אתם ? אחים שלי.. -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? קונה וילה לעצמי, והורים שלי היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? משמידה את המורים שלי
היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? ממ...אם מקבלים הרבה כסף אז בכיף הייתי לוקחת.. היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? ממ...לא כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? שורפת אותם
היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? שמור במערכת -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? כלום... את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים? לא...טוב נו חלקם... את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? סוג של... יש לך כתב יפה או מבולגן?יפה, אלא אם אין לי כוח לכתוב.. איזה מזל את/ה? בתולה תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? חתול..ואריה היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר?לא מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך?שנכנסים לי לדברים
מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? לא זה ולא זה... את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? גם וגם אז...זהו... מקווה שהעברתי לכם את הזמן חחח...

טולייצ

New member
רק כי ממש ממש משעמם ../images/Emo10.gif

כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? תודה (?) האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? לא ממש. היום בארוחת ערב אצל ידיד,אבא שלו היה כ"כ גאה על הדג שהוא הכין
-אוהב/ת או שונא/ת? חופשים ארוכים: אוהבת. למרות שלפעמים החזרה מהם גורמת לי לדיכאון. פרסומות: שונאת! חטיפים: לא ממש ספורט: רוצה לאהוב :) אירועים משפחתיים: איכ לטוס לחו"ל:
בשר: לא ממש לקרוא: מאוד אוהבת! שאלונים ארוכים במיוחד: לעיתים שאלונים קצרים במיוחד: אוהבת! חיות מחמד: תלוי.. יום שבת: אוהבת מאוד!! בגדים קצרים: כשחם.. -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אבוי. מיכל אמדורסקי מכוערת כ"כ!! אז לא נשארה ברירה.. סנוקר או באוולינג? סנוקר! ואת הכדור שיש לי על התיק! לבוש צנוע או נועז? נועז להיות גבוה או בינוני בגובה? גבוה. תיאה הקנדית כ"כ יפה!! להקת אתניקס או תיסלאם? תיסלם להיות צנוע או גאוותן? צנועה
שקט או רעש? תלוי.. בוקר או צהריים? צהריים שכל טוב או כסף רב? שכל ימיי הולדת או חתונות? ימי הולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? ישנה. אני לא שומעת חדשה בכלל.. בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? גבוהות -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): משחקי קופסא וחשיבה טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): חריף,וחמוץ מתוק איבר בפנים שלך: עיניים מנחה תוכנית בטלוויזיה: אודטה מנחה תוכנית ברדיו: דידי הררי ספורטאי/ת: אנה קורניקובה מפורסם/ת: הקנדיות חירפנו אותי עם זה
טעם גלידה: פקאן חופשה: איטליה מאכל: קיש משקה: ענבים חודש בשנה: יולי סגנון מוזיקה אהוב ? רוק קלאסי חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? יאפ מקצוע שנוא בבצפר ? תנ"ך מסתדרים עם המורה שלו ? לא ממש. בגלל זה אני שונאת את המקצוע
מקצוע אהוב בבצפר ? חינוך מסתדרים עם המורה שלו ? יאפ! כי לא עושים כלום! יצא לכם לרכוב על גמל ? לא. וזה אמור להיות לרכב לא?! ועל חמור ? כן וסוס ? כן מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהיר שיער כהה או בהיר ? אני רוצה כהה! שחור! עיניים כהות או בהירות ? בהיר! שחור או לבן ? קשה להחליט! ורוד או תכלת ? תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ? צהוב אפור או חום ? חום איזה חדר יש לכם ? חביב איזה צבע המיטה שלכם ? ירוק מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? בערך.. אתם בו לבד ? יאפ אם לא אז עם מי אתם ? - -מה היית עושה אם... היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? מחפשת אהבה היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים? עפה גבוהה
היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? אורזת מזוודה גדולה! היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? הממ.. כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? וואו. היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? הייתי בוחרת 3 משאלות
-עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? להיות שפחה שלו את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים? בכלל לא את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? זה לרוב שכנוע עצמי,ונבואות שמגשימות את עצמן..
יש לך כתב יפה או מבולגן? יפה איזה מזל את/ה? אריה תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? דולפין היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? אולי. משנה שם משנה מזל. לטובה או לרעה. מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך? ריבים טיפשיים מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין? חוכמה! וגם יופי
את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה? גם וגם

CaesaR3

New member
תגובה ראשונה שלי כאן בפורום..

יצא לי להסתובב בין השירשורים בתור חובב שייגעצ, אבל הודעה ראשונה כאן00 כשאתם מקבלים מתנה מאורחים שבאים אליכם הביתה, מה המשפט הראשון שיוצא לכם מהפה? הייי, תודה ^-^ האם אתם מחמיאים לאוכל של עצמכם? בטח.. עד שאני אכין משו אכיל, אני לא אתלהב ממנו? -אוהב/ת או שונא/ת? תלוי :p חופשים ארוכים: דא פרסומות: לפעמים חטיפים: דא ספורט: בטח אירועים משפחתיים: לא לטוס לחו"ל:יאפ בשר: אם ה' לא היה רוצה שנוכל בשר.. אז הוא לא היה עושה את זה מבשר! לקרוא: שאלונים ^-^ שאלונים ארוכים במיוחד:יאס שאלונים קצרים במיוחד: אם הקודם זה כן, אז זה אמור להיות..לא, לא? חיות מחמד: דא יום שבת: דרור בגדים קצרים: בקיץ מן הסתם:) -זה או זה? מי יפה יותר-מיכל אמדורסקי או יעל בר זוהר? אממ יעל סנוקר או באוולינג? ביליארד לבוש צנוע או נועז? נועזת להיות גבוה או בינוני בגובה? גבוה להקת אתניקס או תיסלאם? אתניקס להיות צנוע או גאוותן? גאוותן שקט או רעש? שקט בוקר או צהריים? בוקר שכל טוב או כסף רב? לאדם עם שכל טוב... יהיה בסוף הרבה כסף ימיי הולדת או חתונות? יוםהולדת מוזיקה ישראלית-ישנה או חדשה? ישנה בית ספר-הכיתות הנמוכות או הגבוהות? גבוהות -דברים אהובים:- משחקים(מחשב,קופסה,חשיבה וכ'ו..): הממ הכל? טעם(חריף/מתוק/חמוץ/מלוח/מר): מתוק איבר בפנים שלך:הממ סנטר? מנחה תוכנית בטלוויזיה: =\ מנחה תוכנית ברדיו:זאת של גלגלץ ספורטאי/ת: אני :) מפורסם/ת:אני :) טעם גלידה: מסטיק! חופשה: אה? מאכל: לוידע הרבה משקה: קולה :( אני בגמילה כי זה לא בריא :( חודש בשנה: 7! סגנון מוזיקה אהוב ? כמעט הכל בעיקר ישראלי (גם רוק וגם פופ) חוצמזה יש עוד סגנונות שאתם שומעים ? כמעט הכל :p חוץ ממזרחית ודיכאון מקצוע שנוא בבצפר ?סיימתי :) אבל בכל מקרה.. ביוטכנולוגיה מסתדרים עם המורה שלו ? לא!@#$ מקצוע אהוב בבצפר ? אין.. סיימתי =) מסתדרים עם המורה שלו ?הממ יצא לכם לרכוב על גמל ?לא ועל חמור ?לא זוכר וסוס ? מאמין שכן מה יותר יפה - שחום או בהיר ? בהירה!.. שיער כהה או בהיר ?בהיר עיניים כהות או בהירות ?בהיר שחור או לבן ?לבן ורוד או תכלת ?תכלת כתום או ירוק ? ירוק צהוב או ורוד ?צהוב אפור או חום ? אפור איזה חדר יש לכם ? מרובע, וחם פה :( איזה צבע המיטה שלכם ?המיטה? חח שחורה מרוצים מהעיצוב הכללי של החדר ? כן , נחמד.. אתם בו לבד ?כן, אני אומר להיות עכשיו עם עוד מישו? אם לא אז עם מי אתם ?איתי, עצמי ואנוכי -מה היית עושה אם... .היית/ה מקבלת עכשיו מיליארד דולר? קונה בית, אוטו חדש, אופנוע חדש, תעודת בגרות חדשה :) והממ נח להרבה זמן היו לך כוחות על-טבעיים/על-אנושיים?הרבה דברים, אבל אני לא אפרט פה :) היו מציעים לך קריירה גדולה בחו"ל? לוקח! היית/ה סובל/ת מדיכאון כרוני? קופץ מהחלון כל הכיתה שלך,יחד עם המורה,היו מארגנים קונספירציה נגדך? כנ"ל היו מאפשרים לך לבחור 3 משאלות? אז הייתי בוחר 3 משאלות -עכשיו סתם שאלות חחח- מה הדבר הכי מטורף שתהיי מוכנ/ה לעשות בשביל 150000 דולר? כמעט הכל:p את/ה חושב/ת שפסיכולוגים הם מטורפים?לא? את/ה מאמינ/ה באסטרולוגיה? לא יש לך כתב יפה או מבולגן?חביב איזה מזל את/ה? אריה תוכל/י לקבל איזו חיה שתרצ/י, אפילו אריה, כחיית מחמד, מה תבחר/י? מוותר היית מחליפ/ה את השם שלך לשם אחר? אמממ יש מצב.. שם תנכי זה מעפן :( מה הדבר שעושים שהכי מעצבן אותך?מתעצבן מהר.. אז הכל מעצבן אותי חח מה יותר מלהיב אותך- הריבועים של בראד פיט או החוכמה של איינשטיין ? הממ אפעם לא חשבתי על זה ממש... את/ה מצחצח/ת עם מברשת חשמלית או רגילה?רגילה, מה אני גר ברמת אביב?

CaesaR3

New member
חחח כל זה

לה היה מספיק? אבל אם לא, אז אני משה, אבל כולם קוראים לי מושי או מושיקו.... עכשיו סיימת בגרות באזרחות ונשאר לי עוד אחת בביוטכנולוגיה ביום רביעי בבוקר, רביעי בערב טקס סיום וסיימת לימודים!!!! ואממ יש לי בול 5 חודשים מהיום עד הגיוס.. ואממ בקשר לפורום.. אממ התחלתי לשמוע שייגעצ ומוזיקה ישראלית בכלל לפני שנה וחודש בערך... (כן אני זוכר בערך את התאריך, למה? ככה:p) אהה כן, אני מב"ש.. ויש שם יותר מכמה גמלים ובדואים חח

למעלה