השירשור הראשון של "__ לעולם לא יגיד..."

mikokikyo

New member
השירשור הראשון של "__ לעולם לא יגיד..."../images/Emo40.gif

ולהתחלה, כמובן... אינויאשהD:
הסימן של המשחק יהיה:
ם: הסבר: כל שבוע ביום שלישי אני אפתח את השירשור הזה, ואליו אתם צריכים לשרשר משפטים/דיאלוגים קצרים שדמות השבוע (למשל, השבוע זו אינויאשה) בחיים לא תגיד. למשל; אינויאשה: "לקוגה הזה יש חוש אופנה איכותי למדי ם: " XD אז קדימה אנשים, אני רוצה לראות פה מלאאאאאאאא דברים שאינויאשה בחיים לא יגידD:

florit11

New member
אינויאשה בחיים לא יגיד ../images/Emo20.gif

אינויאשה בחיים לא יגיד: "סשומארו אוני-צ'אן, איפה אתה קונה את הפלאף הזה? גם אני רוצה! ;_;" Oס... "סשומארו אוני-צ'אן"... קריפי! ><"

"קוגה! הוג'ו! בואו נעשה תורנויות על קאגומה!"

"אם אני מקבל מהילדה הזו צ'יפס או אינסטנט ראמן עוד פעם אחת אני אזרוק אותה לבאר ושלא תחזור..." "מירוקו, אני יודע שאתה ממש חרמן על סאנגו, אבל אתמול תפסתי אותה עם קאגומה באגם..." "סאנגו! אוסווארי!" (הייתי חייבת לעשות את זה.) "יש לי חרב ממש ממש גדולה. ולא, אני לא מנסה לפצות על משהו." "מיאו!" "'ני-צ'אאאאאאאאאן! בוא נשחק בטאקי! אל תגיד לי שאתה לא רוצה, יש לה חזה ממש ענקי!" (הייתי חייבת XD יש פה כל כך הרבה דברים לא בסדר. 1. הוא קרא לסשומארו "'ני-צ'אן". 2. הוא הציע לו לשחק בטאקי. 3. הוא התכוון לטאקי, הדמות מסול קאליבר...)

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאינויאשה לעולם לא יגיד

נארקו קון בוא קבל רסיס אבן חמוד יש לי אזניים שכולם יכולים למשמש קראו לי הניו קאגומה תגידי לי אוסוארי מתי שבא לך קוגה קח את קאגומה שיפו חמוד אוהב אותך

florit11

New member
../images/Emo20.gifאפשר עוד הפעם...? XD

אינויאשה בחיים לא יגיד: "שיפו, בן כמה אתה? 8? בוא, הגיע הזמן להסביר לך איך באים ילדים לעולם..." "סשומארו, תגיד את האמת, הילדה הזאת נשארת איתך כי אתה נותן לה למשש את הפלאף שלך?!" "קגומה, את יודעת שלשכנים שלך יש כלבה ממש כוסית?" "נשבר לי כבר ממכם! את עם ה"אוסווארי" שלך, הוא עם נשנושי הישבן והיא עם הבומרנג! בואי קירארה, את הנורמלית היחידה. אנחנו הולכים לעשות צאצאים ולא נחזור!" "מירוקו, אני מאוהב בך בחשאי!" "קגומה! תראי! בטלויזיה שלך מראים מישהי שעשתה הגדלת חזה! אם את רוצה שאני יבחר בך, את צריכה לעשות. את ממש שטוחה ביחס לקיקיו!"

גמלי יש

#קאגומה החלטתי שאת וקיקיו לא לרמה שלי בכלל...אני חושב שאני יקפוץ לקיקיו #נאראקו,אתה יודע שהבובונים בסכנת הכחדה איך אתה מאז לעשות מחיה כזאת תחפושת ועוד היא בכלל לא באופנה >< #קאגומה!! אני יודע מה אני צריך לעשות כדיי להפוך לשד-כלב אמיתי !!אני צריך לעשות השתלת זנב מה את אומרת #מירוקו תלמד אותי את השיטות שלך להתחיל עם בנות פליז . (אני יודעת אני חלשה בטרוף אני לא יודעת ליכתוב דברים הזויים בכל מיקרה בהצלחה לשאר ^^)

האמתי ...

האמתי ששמתי לב לזה אחריי התיקון השני שלי אבל לא הייתי בטוחה אם מותר לי להציף ככה אני מניחה שאתם הבנתם לבד למה אני מיתכוונת אגב:תודה על התיקון ^^'

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gifאממממ ../images/Emo163.gifסאשומארו אתה צודק אני סתם חצי שד עלוב ולא מגיע לי להשתמש בטסאיגה אם בא לך לקחת אותה אתה יכול. ../images/Emo163.gifמירוקו אתה נזיר כזה סקסי בא לך לנשנש לי את התחת? ../images/Emo163.gifלמי איכפת מקיקיו וקאגומה?! קאדה...תסכימי להיות אם ילדי? ../images/Emo163.gifקוגה אפשר את החצאית שלך? ../images/Emo163.gifבויו תתחתן איתי? ../images/Emo163.gifבא לי ללכת להרוג את כול הכפריים... ../images/Emo163.gifנארקו באיזה שמפו את חופף את השער שלך?הוא כ"כ חלק ונעים... ../images/Emo163.gifסאשי אפשר לשאול ממך את ג'אקן לאיזה לילה? ../images/Emo163.gifאני לא אוהב את הצורה שלי בתור חצי שד הצורה האנושית שלי הרבה יותר מדליקה...

למעלה