השיר אותו תבצע דנה בטקס עמ"י ב26.12

dandan 23

New member
השיר אותו תבצע דנה בטקס עמ"י ב26.12

אז כמו שכולם יודעים טקס עמ"י הולך ומתקרב. הטקס יתקיים ב26.12 ממועדון 24 בנמל ת"א ויועבר בשידור חי בערוץ 24. היום פורסם כי דנה, אשר מועמדת בעצמה לזכיה בתואר זמרת השנה,שיר השנה ובחירת הקהל, תופיע בטקס ותשיר יחד עם עידן יניב את השיר "סרט הודי"- בהופעה שצפויה להיות מיוחדת ומענינת במיוחד! מנצל את ההזדמנות הזו לקרוא לכולם לא להתעייף ו"להרדם בשמירה" ולהמשיך להצביע לדנה שוב ושוב בקטגוריות לערב זה(בשיר השנה עדיף להצביע ל"סרט הודי"-כמות הצבעות כפולה ממעריצי דנה ועידן יניב). מיותר לציין עד כמה מגיע לדנה לזכות בתואר זמרת השנה לאחר העבודה הקשה של בשנה האחרונה.

מיקמיק17

New member
וואווו זה בדיוק כמו שדמיינתי את זה...

בהצלחה לדנה.! תמשיכו להצביע לדנה בתואר...אני מצביע.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזה הכי הגיוני שישירו את זה.

בחירה מצויינת, הם בטח יתנו הופעה מדהימה!

תודה על העדיכון ../images/Emo70.gif

יאללה שיגיע כבר 26/12 , בעזרת השם דנה תזכה
..

m o r a m i r

New member
אני מצביעה לדנה גם בידיים וגם ברגליים....

כל מקום שאפשר להצביע לדנה אני מצביעה.......זה היה צפוי שדנה ועידן ישירו את סרט הודי.....והשיר הזה יזכה בשיר השנה....בדוק ....אבל בדוק!!!!!! הייתי מעדיפה שדנה תשיר את "יום הולדת" ככה לשיר תיהיה חשיפה הרבה יותר גדולה.....הלוואי והיא תשיר את "יום הולדת"

כשאני חושבת על זה הבטן מיתהפכת לי

והטלוויזיה נישרפה לי אבל לא נורא באותו היום אני קונה טלוויזיה חדשה את הסיפתח אני עושה עים דנה אינטרנשיונל. ומי שבא לו להיצתרף אלי מוזמן אלי לבית חופשי,דני מה אתה אומר?

בחירה מצויינת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני ממש מקווה שהיא תזכה עם "שיר השנה" ואולי גם "זמרת השנה". מגיעה לה !!! אני מבין שדנה לקחה וואחה של סיכון כדי לשיר LIVE עם עידן יניב.. אני מאוד מקווה שהוא לא יהרוס לה את הנאמבר, כי כמו שראיתי בקליפ אפילו, עידן יניב לא זז ולא נע....עומד כמו נר "בועז מעודה" ומשלב ידיים כמו טמבל בשיר כזה קופצני ! דנה אם את שומעת: תכניסי לו מנוע לתחת שכבר יתחיל לזוז קיבינימאטטטט!!!

m o r a m i r

New member
Guym19 המקורי ------חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוווואאאאאאווווווווווווווווווווו הרגת אותי מצחוק..... אתה לגמרי צודק.... אני מאוד מקווה שעידן יניב לא יהרוס לה את הנאמבר.....הוא ממש בועז מעודה.....ובקליפ הוא היה הכי מצחיק.... כשהוא שר......תמימה שלי נסיכתי.....עם דנה בקליפ...הוא מזיז רק את היד.... חחחחחחחחחח....איזה חמוד הוא

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כפרה, ראית שהוא עשה את זה פעמיים??? הוא גיוון...פעם אחת עם היד, פעם שנייה שילב ידיים ! חחחח זו התקדמות ! אני מפחד שיתחשק לו לשלב ידיים גם בעמ"י חחחחח דנננההה, את מוכנה?!?! ללכת קדימה?!?! את מוכנה לזכות בתואר השנה?!?! תראי לכולם מאיפה משתין הדולפין QQ

חחח למה עידן דווקא חמודדדדד :]

חחח התחלתי לאהוב אותו בזמן האחרון באמת הוא בנאדם ממש נחמד וחמוד וגם דנה אפילו אמרה שהוא חמוד ואהבה לעבוד איתו וזה :] ובאמת הוא בקושי זז האמת בקלייפ חח לעומת דנה שכולה מקפצת מאושר חחח
..

לא אמרתי שהוא לא חמוד:)

אמרתי רק שהוא לא מנוסה בהעמדה על הבמה. ראיתי אותו ב"מילכוד 24" והוא היה ממש חסר ביטחון ולא זרם .. הוא בהחלט נראה בחור מקסים

כן בזה אני מסכימה איתך..שהוא לא מנוסה בהעמדה

על הבמה. אבל מקסים חמוד נחמד ותמים חחח

m o r a m i r

New member
הוא חמוד...לא יותר מזה

דנה אמרה שהוא יותר מידי טוב .... הוא לא יצליח בעסק הזה.....כי הוא יותר מידי טוב... אין לו ביטחון על הבמה הוא ביישן בטירוף....הוא צריך להשתחרר

היא צודקת../images/Emo88.gif

הוא כנראה בחור ממש טוב . ולצערו, בשואו ביזנס אנשים כאלה אוכלים בלי מלח ! הוא באמת ביישן, ממה שיצא לי לראות בכמה הופעות בטלויזיה. הוא לא זורם, הוא ביישן בטירוף והוא לא יודע לעמוד בביטחון על במה.

מיקמיק17

New member
לא הייתי קורא לו ביישן-

הייתי קורא לזה שהוא לא נפתח מספיק. צריך להשתחרר...

למעלה