השיר"את מוכנה" מטעה את כל האלבום וזה פשוט

ashton20041

New member
השיר"את מוכנה" מטעה את כל האלבום וזה פשוט

מרגיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אני שומע את האלבום את השירים המדהימים"בראשית" יום הולדת" יאלה באלאגן" יום אחר" סרט הודי" "ממגנט" פשוטט שירים מעלפים אחד אחד... להוציא את כולם יהפכו ללהיטים. אז למה "את מוכנה" למה?????????? החלטה תמוהה ומרגיזה. החלטה דבילית אפילו תסלחו לי ואפילו מזוחיסטית אם תרצו. כי זה לא יכול להיות ש98 אחוז מהאלבום להיט אחד אחד ו...שתי האחוז האחרונים שזה"את מוכנה" יוצא כסינגל. דנה הבריקה עם שתי השירים הראשונים שלה....(לוב בוי,הכ"ז....) והשלישי זה מחסום עד שדנה אולי סוף סוף נפתחה לקהל חדש להמונים...דנה שולחת עינוי לרדיו..... ומי שישמע את "את מוכנה" יחשובב...אההההה זה רק שתי שירים..לא צריך לקנות אלבום שלם שבטח יש בו עוד רצועות שנות במחלוקת. רק חבל שהם לא יודעים שהאלבום הוא גדוש להיטים ודנה שחררה משהו לא נכון. עכשיו למזלנו,צערנו השיר לא מושמע,ומחליף אותו השיר שהיה אמור לצאתעכשיו וזה"סרט הודי"...(מה דנה חשבה לעצמה שלא הוציאה את זה עכשיו...הרי זה היה ברור שהרדיו היה קופץ על זה..) ואם דנה לא הייתה מוציאה סינגל עכשיו..אז אני בטוח ש"את מוכנה" זאת הייתה הבחירה האחרונה של עורך רדיו להשמיע את זה כדי לפרגן לתקליט. "אזרה אומץ להוציא את זה " נו באמת.....אומץ תעשו לי טובה...זמרת לא השקיע בכל שיר ושיר..כאשר תירק לעצמה לאח"כ בפרצוף ותוציא משהו ויבאס כל אחד (לא מעריץ) שתכנן לקנות את האלבום. כי השיר הואר לא טוב. אומץ זה להופיע בארוויזיון...אומץ זה לעשות דברים שהכוונה שלהם ברורה מלחתכילה וברור שהתוצאות צריכות להיות טובות. אבל להוציא שיר כושל זה אומץ מבחינתכם???? זה כמו שאני גאון בתמטיקה..(רחוק מלהיות כן..) ויעזור אומץ להכשל במבחן ויוציא נכשל..למרות שאני יודע תשובה של כל תרגיל. סתם...אומץ עוזר אומץ.......באמת.. הרי דנה בעצמה יודעת שהשיר לא יושמע....מה הקטע היה להוציא....?? אם כבר להתכסח בתשורת אז לפחות שתוציא שיר קליט עם טעם...הרי דנה את יודעת שאת מוציאה את זה לרדיו. ראדיו זה לא משחק ילדים...."את מוכנה" זה זוועה ויעשד להודות. מה גם שהשיר לא משקף את האבלבום שכולו פופ מדהיםן עם שירים ולחנים כמעט אחד אחד. נורא תמוהה ההחטלה הזו ובהחל ט מריגיזה כפי ששמתם לב.... חוץ מיזה הציבור רוצה משהו קליט יפה שישמע באוטו ברדיו וירצה להגביר...ולא שירים מעורערים ולא נוחים לשמיע.. רואים ש"כתוב" לרדיו על המצח- דנה את טועה!!!!!! ומשמיעים את "סרט הודי" בעצם גם הם מבינים שדנה טועה ולא מבינים מה עשתה ולמה??? אותי מצחיקה ההחלטה להוציא גם ל"את מוכנה" קליפ. כאילו עד לאן אפשר להגיע???????.......... אין אין דנה בהלחט יכולה להרוס את הבריאות ולא רק במובן החיובי...!! כפי שאתם רואים...

אשטון אתה פשוט ילד ואתה צריך להתבגר....

אני לא צוחק או מנסה לפגוע בך חלילה ממש לא , אבל אם דנה היתה מקשיבה לך, מצבה היום היה רע ומר, היא הייתה נשארת זמרת שמתייחסים אליה כאל גימיק , עומדת על במול צועקת קוקורוקו , אנא סעידה סולטנה, אנא מיש מגנונה, זומבה במבה, ולא בדיוק מצליחה להתקדם לשום מקום ... אתה מדבר כאלה שטויות שאין לך בכלל מושג על מה אתה מדבר, ואין לי בכלל מושג אם לענות לך ואיך .....

ashton20041

New member
אני חושב שאני צודק הפעם מישום מה...

כאגיל לא ציפיתי להסכמה מימך וגם לא מצפה. אין קשר למה שאמרת ומה שכתבתי!אני לא אוטמר שדנה לא צריכה להוציא שירים לא רצינים אבל שיהיו יפים וקליטים. כמו למשל: "יום הולדת"..רציני מרגש ויפה..או "יום אחר" ..."הכל זה לטובה". שיר צריך לא רק מסר. אני מכבד את המסר של דנה. אבל צריך לעשות זאת בצורה נכונה!!!לא.. זהו אני מתכסחת בתקשורת תביא גיטרות נעשה משהו רוק ויאאלה "וואו עשיתי משהו חדש נגעתי ברוק..לא עשיתי את זה מעולם..אני מחדשת.." צריך לעשות את זה גם בצורה קליטה ויפה. שתוכל לשיר בהופעות שהקהל יזמזם תמילים. ולא שיר קר מכל וכל שכזה. שהתגובות עליו..לא משהו..

ולמה זמרת צריכה כל הזמן להתחנף לרדיו ?

מה רע בפעם בכמה שנים להוציא משהו קמת מוזר אחר , דווקא לא קליט? יכול להיות שזה לא ייתן לה להיט אבל חשבת על הדברים האחרים שזה כן יכול לתת למה ? מעמד ? לצבור לעצמך שם של מישהי שמסוגלת לגוון , לשנות , להיות אחרת ? לא זמרת שחוזרת על עצמה ומתחנפת לרדיו מסחרית ... יש לזה המון משמעות והמון כח ...

ashton20041

New member
אתה מדבר כאילו כל שיר שדנה מוציאה היה להיט...

להזכירך מ"יותר ויותר" דנה הוציאה 5 סינגלים שרק אחד תפס וזה ניצחתי... ו"בחלום האפשרי" דנה הוציאה 7 סינגלים שאף אחד מהם לא היה להיט ובהחלט הוריד מדנה את המעמד...(מכת חום התיימר להיות הלהיט..אבל במצעדים הוא לא נחכ בכלל"....) אז לבוא והציג את דנה כזמרת שכל שיר שלה להיט ועושה מקום ראשון במצעדים ולהציג אותה כאל"חורגת ממנהגה" ו.."הפעם אני לא יוציא להיט"...זו תפיסה בורחת מהמציאות בעיני. אפילו בכתבה הציגו בין היתר את הפניית העורף של הרדיו כלפי דנה הבשנים האחרונות. לדנה לא היה להיט כמו לוב בוי מאז דיווה., להיט כובש מצעדים ועושה רעשים. וגם הכל זה לטובה" להיט שעם דנה הייתה מחכה קצ עם "לוב בוי" הכל זה לטובה היה להיט הרבה יותר גדול ואני לא סתם אומר ואני לא אפרט למה הכל זה לטובה היה יכול להיות להיט ענק..אילו הייתה קצת שהייה המהירות להוציא את "לוב בוי" שדחק את הראשון לפינה. כחה דנה הייתה מרוויחה שתי להיטי ענק.(בשבוע שהכל זה לטובה" עלה למקום ראשון ב"קול רגע" רדיו דרום".. דנה הוציאה את לוב בוי ודחקה קצת את הראשון לפינה. במקום "ללהט" את שתי השירים כהוגן!!! קצת מחשבה עסקית..וגם ךהוציא את "את מוכנה" כאשר לוב בוי עדיין בעשרת הגדולים...????? מה מה?? למה מה?????? כאילו.........לא יודע אני מנסה להכנס לראש של דנה לא מצליח! אז אם כבר יצאו שתי להיטים שמזמן לא התנגנו כחה ברדיו כשדנה בד"כ הייתה מוציאה סינגלים...למה לא למהשיך עם זה ולהוציא את"סרט הודי" או "יאלה בלאגן"??? למה התקשורת צריכה להוציא את השיר בכוח( "סרט הודי" ) ולרמוז לה רמז גדול שהיא טעתה???? אז למה ללכלך??? למה רק לשלמה ארצי,מירי מסיקה ,שרית חדד,נינט טייב ,מגיע שכל סינגל שהם מוציאים יהיה להיט רדיו ודנה חורגת ומוציאה משהו מחתרתי???? לא מקצועי לעשות זאת... ולא עסקי מסיבת השקה קרבה ובכלל הופעות והקהל צמא לכמה שיותר שירים חדשים. ושיהיו מוכרים שהקהל יכיר. ו"את מוכנה" לא בדיוק עושה תעבודה.... דנה מזמן לא עשתה רצף להיטים מאז דיווה. אז תנו להתענג....עד הסוף למה להרוס באמצע???? למה התקשרות צריכה לעשות תעבודה ולהביך את דנה,אותנו המעריצים שדנה מוציאה סינגל אחד והתקשורת סינגל אחר........ ...................... !!!!!!!!

רצף של שטויות וקשקושים .....

בהזדמנות אענה לך אין לי כח עכשיו .....

YoniBI

New member
הוא פשוט צודק..

מושיקו אתה מתנהג כמו איזה גרופי שמגן על דנה בכל מצב ואני די מבין אותך כי אני מת עליה ושונא פה את כל אלה שרק מחפשים על מה להתלונן.. אבל היכולת לגוון לא צריכה להתבטא בסינגל כל כך קריטי לדיסק. השיר לא מבטא יכולות גיוון - יכלה להוציא את ''יום הולדת'' או '' בכל יום אחר'' שזה גיוון ומוצלח. אתה מתייחס לגיוון כההיפך מהצלחה. וזה לא כך. לתשומת ליבך , עם המון הערכה :)

אני אענה לך בריכוז ותקרא טוב טוב .....

קודם כל אשטון חשוב לי לציין, אני חלילה לא כועס עליך, אתה מוותיקי הפורום ואני אוהב אותך ומעריך אותך מאוד, אך לעיתים אני רואה כי הביקורת שלך באה ממקום מעט תמים וזה מעט חורה לי , קראתי את כל מה שרשמת ואני אענה לך .... קודם כל יקירי חשוב שתכזור תמיד דבר אחד בסיסי , הצלחה אינה מדד לאיכות , איכות אינה מדד להצלחה , זמרת יכולה להוציא שיר יפה מקסים מרגש קליט הכי רדיו פרנדלי שיכול להיות והוא לא יצליח לה בכלל , האם זה אומר שהשיר לא טוב והזמרת היא חרא של זמרת ? ברור שלא, וההיפך לא כל שיר שהופך ללהיט הסטרי הוא בהכרח מקסים ויפה .... דנה לאורך כל הקריירה שלה דאגה לשחרר לרדיו שירים קליטים, קצביים, עם הפונטציאל הכי גדול להפוך ללהיט, לעיתים הרדיו בחר לחבק בחום שיר מסויים ולעיתים להתעלם, אסור לשכוח שלמי שיש את הכח להפוך שיר ללהיט הוא פחות לזמרת אלא יותר לרדיו לערוכים המוסיקליים ולקהל של הזמרת , בוא לא נשכח שרק באלבום הנוכחי כולנו עומדים מאחורי דנה בכל הקשור למצעדים ובאמת נותנים לה המון כח והצבעות דבר שלא קרה בתקופתה יותר ויותר או החלום האפשרי . גלגלצ אחת מתחנות הרדיו החזקות והמשפיעות שיש בארץ לצערי הרב קיפחה את דנה לאורך כל הקריירה, מתוך קריירה ענפה של 14 שנה כמעט התחנה הכניסה לפלייליסט יומי לא יותר מ 5 שירים וזה מתוך 8 אלבומים ועשרות סינגלים. שירים כמו דון קיחוטה הקסום, נוסעת לפטרה המהפנט, ואפילו ניצחתי ההמנוני לא זכו להכנס לפלייליסט של גלגלצ ובכך מעט נחשפו אליהם , תחנות אחרות כן חיבקו את השירים ולכן הם התבססו כלהיטים . במהלך כל הקריירה דנה הרשתה לעצמה לשחרר שירים מעט יותר קשים לעיכול פעמים בודדות בלבד, אני יכול לספור לך את השירים הלא קליטים שדנה בחרה לשחרר. אתה אומר שמיותר ויותר דנה שחררה 5 סינגלים ורק אחד תפס, מה זה אומר שיתר הסינגלים היו מחתרתיים ? היו קשים לעיכול ? רק שיר אחד מכל הסינגלים שדנה שחררה היה שונה ואחר והוא "שיר" כל הסינגלים האחרים היו להיטים בפונטציאל שלצערי הרדיו לא אהב, מה דנה יכולה לעשות ? אל תשכח שאף פעם אי אפשר ממש לנחש איזה שיר יהפוך ללהיט הסטרי, וגם זמרת לא יכולה לנהל את כל הקריירה שלה במחשבה רגע מה יתפוס רדיו ? תסכים איתי שחשוב שזמרת תעשה משהו שהיא אוהבת ומאמינה בובכל ליבה. ניצחתי אכן תפס עדיין בלי הפלייליסט של גלגלצ, אבל מה לא היה להיטי בתן לחיות ? מה לא היה להיטי באלף ימים של אהבה המקסים ? מה לא היה קליט ב ואחרי הכל ? כנ"ל לגבי החלום האפשרי גם ממנו רוב הסינגלים שיצאו היו קליטים כמו מכת חום שהיה לו את כל היכולת להפוך ללהיט הסטרי או תחלום שאמנם הצליח די יפה אבל שוב בלי החיבוק המיינסטרימי של גלגלצ. אפילו עד היום שמציג משהו אחר ושונה הוא קליט ויפה וגם הוא לא תפס . לכן אתה לא יכול לתת לי את הסינגלים האלה כדוגמה למשהו שדנה הוציאה שהוא אינו קליט או פונטציאל ללהיט כי דנה לא אשמה בזה שהעורכים בחרו לא לקדם את שיר למעמד של להיט , בעצם כמה שירים כבר דנה שיחררה במהלך כל הקריירה שהם מחתרתיים שונים אפלים : מהאלבום הראשון לא , מהאלבום השני גם לא, מהאלבום השלישי אולי צינקוומילה שהוא קטע האוד אדיר שכן הצליח במסגרת מועדונים ואפילו רשת גימל חרשו עליו הנה דוגמה לשיר לא מיינסטרים שהפך לקלאסיקה, בעצם ממש הם בודדים השירים שדנה הרשתה לעצמה לשחרר שהם "קשים לעיכול" . אתה בהודעה שלך כבר גלשת לביקורת על כל מערך יחסי הציבור ומה עשו ולא לא היה צריך לעשות וכן היה צריך לעשות, אז בוא נתן לאנשים שמעט יותר מבינים ממני וממך ביחסי ציבור לעשות את העבודה שלהם, לא נראה לי שהם כל כך טועים .... תנסה לראות מעבר אשטון, ולהבין את העומק שבדברים, תבין טוב מאוד לא הכל באחריות הזמרת יש דברים שכבר לא תלויים בה . תתרכז באלבום הנפלא, תהנה מהשירים המקסימים, מההופעות הסוחפות תאהב את דנה כמו שהיא ותרד מהנסיון לשנות אותה או לבקר את דרכי ניהול הקריירה שלה ..... יום נפלא

TheMashMash

New member
../images/Emo208.gifקצת סדר! מושיקו ואשטון קראו!!!

נכון - כן היה צריך לשמר את "הכל זה לטובה" והכל זה לטובה בדיוק התחיל להצליח עם ההופעה שלה אצל יאיר לפיד ואז קפץ לו LOVE BOY מה שמוביל אותנו ללא נכון. לא נכון - שדנה הייתה צריכה לחכות , זה מעולה שהוציאה אותו וכבשה ועכשיו שהוציאה את הדיסק היא מוציאה סינגל שנקרא "את מוכנה" שמוביל למשהו נכון נכון - הוצאת סינגל שלישי בצמוד לדיסק אבל את מוכנה מוביל ללא נכון לא נכון - כי כבר שיצא החליטו להתעלם ממנו ברדיו ולהשמיע משהו שיחזק את מעמד האלבום כלהיט הקיץ עם סינגל כמו "סרט הודי" ashton20041 עצבני מהסיבה הפשוטה : הוא דואג לדנה ואני מבין אותו. לצערי, אני בספק נורא גדול להצלחתו של את מוכנה. אני מאמין שעם קליפ טוב היא אולי תצליח למנף את מדד ההשמעות שלו אבל לא תגיע לחצי אפילו של LOVE BOY והסינגל היחידי שיכול לעבור את שיא ההשמעות של כל הזמנים (לעבור את לאב בוי ) זה הדואט שלה עם הזמר החם עידן יניב. ashton20041 בא ממקום דואג ואני מבין אותו לגמרי. מושיקו בא מצד אחר שגם אותו אני מבין. הוא לא מוכן להסכים עם זה שדנה עושה טעויות עם בחירה של משהו שנוגע לה אישית ומוציא ממנה משהו אישי. מושיקו מגונן עליה מהסיבה ש"אנשים מחכים לה בפינה" והוא לא רוצה שהמקום כאן (הפורום) יתן במה לאלה שמחכים לה בפינה. למרות שהכוונות של ashton20041 טובות. אני עדיין חושב שיש קצת דרך לעדן את התגובות הגורפות את "את מוכנה" בשורה התחתונה אני מסכים איתך: את מוכנה לא אכיל. אבל אני מסכים עם מושיקו: אם זה מה שעושה לה טוב, אנחנו אחריה! בשביל זה אנחנו כאן, כדי לגרום להשמעות, כדי לדרג ולמנף אותה. יום טוב שוקי.

את מוכנה לא נועד להיות להיט .

אתם שוחכים שמראש אף אחד לא ציפה שהוא יצליח או כבוש רדיו , אמרתי זאת כמה פעמים את מוכנה מביא איתו משהו אחר, סוג של אמירה נוקבת מאוד חזקה מצד דנה, משהו אפל מחתרתי אחר ושונה .... בלי שום צפייה להפוך להיות ללהיט או שמשהו מסחרי ייצא מהשיר הזה .. אומנות נטו .... אני לא עיוור ואין לי שום בעיה לבקר דברים של דנה לשלילה , רק שאשטון מדבר ממקום של תמימות וחוסר הבנה ....

TheMashMash

New member
זה מחזיר אותי למהות הויכוח הראשון: טיימינג.

אין ספק ש "את מוכנה" צריך היה לצאת. את מוכנה הוא שיר זועם וכועס. הטיימינג לא במקום כי בשורה תחתונה היא מאוד רוצה את התקשורת שלעיתים "חיכתה לה בפינה" ואתה מכיר את זה , מושיקו... אתה יודע שיקחו את זה לכיוון לא טוב. ואני אומר : "למה עכשיו?" סבבה, יש לך שיר עם אמירה? שיהיה סינגל 4 ... אני גם בנוסף לא הייתי שם אותו סינגל חותם אלבום, כי זה יכול לגרום לאותו אפקט ושבאלבום הבא שלה באמת יחכו לה בפינה. אני חושב שלמרות כל הזעם שיש לה על התקשורת, היא הייתה צריכה לבחור טיימינג אחר. התקשורת האלקטרונית (רדיו) קולטים שזה שיר מחאתי - הם לא מעבירים אותו. ולא משנה כמה אומנות היא רוצה לעשות, שורה תחתונה מסתכלים אם עבר פלייליסט או לא. דנה לא מוציאה אותו ליופי, שנינו יודעים את זה. היא מוציאה כי היא רוצה שישמעו אותה זועמת, ואני חושב שעכשיו זה לא נכון. היא הייתה צריכה להצליח להגיע לאלבום זהב ואז להוציא אותו ואז כאילו : "רואים?! חיכיתם לי בפינה אבל הכיוון הוא למעלה" לא עכשיו. אני בשורה התחתונה, לא חושב שהשיר גרוע. פשוט הטיימינג קצת לא טוב. אני בכל זאת מחכה לקליפ שימנף אותו למעלה קצת. מושקע כמו LOVE BOY וסרט הודי בעתיד? או מחאתי ורגיל?

התקשורת תחגוג על דבר כזה...

הנה אחרי סינגל אחד מוצלח מאד ששבר שיאים , דנה שוב נופלת עם סינגל שלא עובר פלייליסטים ולא מושמע ואף תחנת רדיו לא מוכנה לשדרו. תעזבו , קשה לי לדבר על זה אפילו. אני מקווה שיבינו שנעשתה כאן טעות ויוציאו את סרט הודי , אחרת באמת עד שיוציאו אותו , לאנשים ימאס כבר ממנו כי הוא מתחיל להתנגן בטירוף בתחנות הרדיו. גם הקהל מבולבל. כולם חושבים שסרט הודי זה הסינגל החדש. מי יצביע לאת מוכנה ? אף אחד אולי חוץ מ 20 אנשים פה בפורום.חבל.

תראו זאת מנקודת מבט שונה

LOVE BOY היה להיט הסטרי, תסכימו איתי כולכם כן ? למען האמת עד כמה ששסרט הודי מכיל את כל הפונטציאל להיות שלאגר עצום כל סינגל אל מול ההצלחה של לאב בוי היה נראה חלש, מאוד קשה להביא שיר אחרי לשיר להצלחה כזו ענקית כמו שלאב בוי הצליח, עכשיו דווקא להוציא סינגל שהכי לא יתפוס ברדיו , הכי שנוי במחלוקת הכי לא יכול להפוך ללהיט יכול לגרום לסרט הודי להתבלט, ציננו וקיררנו מעט את ההצלחה של לאב בוי , הבאנו משהו אחר שונה מעט יותר סופיסטיקייטד , ועכשיו מביאים את הדובדבן שבקצפת, ברגי ששיר כמו סרט הודי ייצא כסינגל אחרי את מכונה הוא יהיה הרבה יותר בולט ואפקט הלהיטי בו יותר חזק, אם הוא היה יוצא ישר אחרי לאב בוי הוא אפילו היה יכול מעט להבלע , בטח שהוא לא היה בולט כמו שעכשיו הוא כן יבלוט ....

lee 86

New member
או שכן או שלא...

יכול להיות שאת מוכנה ירגיע את ההיסטריה סביב דנה ואפילו יגרום להרגשה של "כפיות טובה" מצדה כלפי המדיה שכן פירגנה לדנה רבות עם הקאמבק בכלל ועל לאב בוי בפרט. היסטוריית מצעדי הפופ מלמדת אותנו שכאשר יש לך להיט גדול כדאי מאוד להמשיך באותו הקו ולשגר כסינגל עוקב שיר נוסף בעל פוטניאל להיות להיט ולא שיר שבבסיסו מנוגד לחלוטין להגדרה "להיט". יש משהו במהלך כזה שמשדר חוסר עקביות... דבר בעיניי מאפיין בכלליות את הקריירה של דנה אף על פי שאני יודע שהרבה יחלקו עלי בנושא הזה אבל אני די אובייקטיבי... בקיצור, אני לא חושב ש"את מוכנה" הוא רעיון מוצלח כרגע בתור הסינגל השלישי.

למעלה