השיר האהוב ביותר על ת'ום נחשף!

dresner

New member
השיר האהוב ביותר על ת'ום נחשף!

"How To Disappear Completely" מהאלבום Kid A. האם הפתיעה אתכם הבחירה שלו?

זו לא הפעם הראשונה שאני שומע על זה

הוא הודה בכך בעבר....ואני חייב להסכים איתו

SLIPPERYSLOPE18

New member
זה כל כך מתאים לו ..

אני בטוחה שהוא מאוד מתחבר לשיר הזה, אפשר פשוט להרגיש את זה עליו.. וזה באמת שיר מדהים ומעורר הזדהות!!

kittycatbone

New member
וואאא,

זה גם השיר האהוב עליי
פשוט שיר מדהים. גם אני כשאני שומעת אותו מרגישה כאילו זה השיר הכי מדהים שנכתב אי פעם! (טוב הוא אמר שעל ידם אבל לא נוראXD). פשוט שיר מהפנט, עם מילים מדהימות ורררר... ממכר גם! |הולכת לשמוע אותו ולישון סוף סוףXD|

Latisia

New member
דווקא לא כזה מפתיע..

ממש מתאים לו לבחור בשיר הזה כהשיר שהוא הכי אוהב של רדיוהד ואני מסכימה איתו! זה שיר מדהים... מאלה שממש השפיעו עליי. הוא עורר הזדהות עמוקה עם השיר...

Latisia

New member
?

אתה מתכוון לציטוט מתוך השיר super girl של reamon? אם כן אז זה בכוונה. הציטוט היה ארוך מידי אז קיצרתי אותו מעט. (= P:

Anuerysm

New member
הציטוט השני

העלום? התכוונת לעולם בטח אבל זו סתם טעות מקלדת לעומת זאת כתבת גם עליי ונראה לי שזה אלי..

ובכז...

קיצור או לא קיצור, זו טעות לכתוב super girls not cry - צריך לכתוב dont, לא not, וזה לא יפגום באיכות הקיצור. כולה אות אחת -_-

Latisia

New member
אוי אופס

לא שמתי לב... זה בסדר לא צריך ללמוד אותי אנגלית (=

Latisia

New member
כן אני קנדאית שחיה בקנדיה :/

אינגליש. באד! עברדתי בערך איזה חצי יום על איזה אסיי (essay) פלצני במיוחד! וכואב לי הראש! :/

Anuerysm

New member
אני הייתי בטיול עם הבית ספר

יומיים שלמים רצה לי אנגלית בשכל ואני גם צריך להכין איזה עבודה בהיסטוריה לך כואב הראש?

Latisia

New member
אוי..

אני באמת לא יודעת מה יותר גרוע ספרות או היסטוריה באנגלית... עכשו אני בספרות התחלנו ללמוד על existentialism ועל ההשפעה של זה על הספרות. זה כזה מעצבן. כאב ראש רציני. ובקרוב אני ניגשת לtoefl וזה ממש מעצבן. :/

Anuerysm

New member
אני צריך איזה הרצאה על אומנות

וזה מרגיש דבילי לעמוד מול כל הכתה עם המצגת שלך ולהגדיר כל תמונה

את האמת שיר שככה לאוזן נשמע

מלנכולי ויפה.. אבל לא יודע לי די קשה להתחבר אליו.. רק בתקופות שאני ממש כאילו על הפנים שמיעה שלו ממש עושה לי את זה. זה מין שיר של חשק. לא שאני אומר שהוא לא יפה, אבל פשוט קשה טיפה להתחבר אליו סתם ככה.. ככה לפחות אני מרגיש

למעלה