השיר האהוב ביותר!

Roger waters10

New member
השיר האהוב ביותר!

אכן,שאלה קשה במיוחד כל האחד ירשום את חמשת השירים האהובים אליו של שלום חמש השירים שלי: -הדרכים הידועות -קרן שמש מאוחרת -מאיה -לעולם לא אעזוב אותך עוד -חתונה לבנה בטח שכחתי עוד מלא שירים טובים אבל אין ספק שאלו לדעתי משיריו הטובים של שלום עכשיו אתם!!

Blackdove20

New member
חמשת השירים שלי...

וואי.. זה ממש אתגר העניין הזה.. אבל חלק מאלה שאני יודע שאני יכול לשמוע בכל מצב כמעט הם: -הדרכים הידועות -אלה -חתונה לבנה - ברור -דז'ה וו -לאט לאט וואי, זה היה קשה... חחחחח

21profile

New member
רגע, רגע...לפני הכל!

לא נכיר אחד את השני קודם??? תודה שאתם פעילים בפורום, אני אשמח אם אוכל לפנות אליכם בשמותיכם! אני חן
ולדירוג: (כמה שזה קשה, כי כמו כל דבר אחר- זה משתנה בהתאם לתקופות...) 1. דז'ה וו 2. ללא מילים 3. ניסחף עם הזרם 4. זה לא נוח 5. לילה יש עוד מלא...אבל זאת התקופה הנוכחית שלי

Hosh17

New member
אני לא יכולה לדרג, אז 5 הכי טובים שלו

אנלא יודע איך לומר לך שיר ללא שם מחכים למשיח אל תקרא לי עם לאט לאט ועוד ועוד..

קשה במיוחד זה אנדרסטייטמנט..

זה משתנה..אבל יש כמה שכבר הרבה זמן קבועים. -בלי לומר מילה -נגד הרוח -זה לא נוח -אל תקרא לי עם -הליקופטר

21profile

New member
נעים מאוד צבי../images/Emo13.gif

ובאמת כבוד שציינת את השיר "הליקופטר"- אחד השירים האהובים עלי שמשום מה שכחתי להכניס לחמישיה שלי! יש לך טעם טוב!

טופ 5?! איך אפשר?!

אבל ננסה... קודם כל, כל "סוף עונת התפוזים". נחשיב את תמוז לשיר אחד?
"את מביאה הכל" "גיטרה וכינור" "אדם בתוך עצמו" "שיר ללא שם" "איך"... ויש עוד המון, לא יכולה להחליט. ונעים להכיר, אני שירה

21profile

New member
נעים מאוד שירה../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה אלינו! ואם כבר הרשית לעצמך "לחרוג מהחוקים" ולהוסיף שיר של תמוז, תרשי לי גם לעשות כך- אני פשוט מאוהבת בשיר "אהבה שקטה"! ואפרופו תמוז- זה לא אחד הדיסקים, אם לא ה-דיסק, הטוב ביותר שיצא בארץ? טוב, אולי אני קצת נסחפת, אבל זה ללא ספק אחד האלבומים היותר מוערכים עלי.

shtooti

New member
קשה קשה קשה...

קודם כל אני חושבת שהפורום הזה ממש מבורך!!! הייתי בהופעה של שלום בשני האחרון (31.12) ואני עדיין מתרגשת... קצת קשה לחשוב על חמישה שירים, ובטח כל יום אני אשנה את הבחירה שלי, אבל נכון להיום השירים שלי הם: הדרכים הידועות, כמובן קרן שמש מאוחרת את מביאה הכל (לידי דמעות...) חתונה לבנה שיר דרך ואם אפשר שישה שירים אז גם "לאט לאט"

21profile

New member
תודה shtooti ../images/Emo13.gif

לפני הכל- אשמח אם תציגי את עצמך, שאוכל לפנות אליך באופן ישיר יותר...? אני שמחה שנהנית בהופעה, ואשמח עוד יותר אם תצטרפי אלינו! שבת שלום חן

shtooti

New member
שלום לכולם :)

קוראים לי רעות :) וכמובן שאשמח להצטרף לכאן... שבת שלום.

hagzi

New member
זה בעייתי../images/Emo29.gif

אז אני פשוט ארשום את הראשונים שקופצים לי לראש, כי הם אלו שנתקעו לי עכשיו -מה שיותר עמוק יותר כחול - בואי לרקוד -חתונה לבנה -לעולם לא אעזוב אותך עוד -מציצים

נר2

New member
משימה בלתי אפשרית

משתנה לפי מצב הרוח אבל ננסה.. ללא דירוג.. אזנים לטלפון אור ישראלי מה שיותר עמוק יותר כחול למה לי לקחת ללב עיר זרה תאונה

Shlosi

New member
ננסה, לא מבטיח כלום....

כמו כולם, זה לא אומר כלום. אם תשאלו אותי מחר הם יכול להיות שונים לגמרי: מצטער 6 שירים, אין אופציה לפחות :) אל תקרא לי עם בלי לומר מילה הדרכים הידועות חתונה לבנה כהה כהה ערב ערב ואני שלומי, בן 22 מנורדיה.

למעלה