גולשים יקרים, שאלה קשה לי אליכם: מהו השיר האהוב עליכם משיריו של ברוזה: אז אני אתחיל: אכן שאלה קשה, אבל השיר האהוב עלי אצל דייויד, לא התפרסם כלכך לצערי. קוראים לו "אהבתי אותה פעם, אוהב אותה עכשיו" מתוך "החומרים שמהם עשויה האהבה".
הילדה הכי יפה בכפר ביצוע: דיויד ברוזה מילים: לואיס דה גונגורס לחן: פאקו איבנז גירסה עברית: יהונתן גפן פה בכפר שלנו יש ילדה קטנה רק אתמול נישאה היא וכבר אלמנה לבדה יושבת כשהלילה בא לאימה תשפוך היא את מר ליבה רוצה לבכות בין גלי הים מה נתת לי אמא מה רציתי עוד רק טיפה של אושר בים הדמעות וחתן נתת לי שנפל בקרב מפתחות החופש שמתי בכיסיו הסתכלי בי אמא מה קשה לבכות כשהלב מלא באבנים שותקות לא אשמע עוד צחוק ולא אדע שמחה נעורי ברחו לי אל החשיכה רוצה לבכות בין גלי הים מסכה אילמת מכסה פני בדמעות צבעתי את ריסי עיני אין איפור יותר טוב לילדה תמה שאושרה נותר במלחמה רוצה לבכות בין גלי הים לבדה יושבת כשהלילה בא רוצה לבכות בין גלי הים
את הכינוי שלך נכון מה את הכי אוהבת בשיר? אני למשל אוהבת את איך שהוא שולח לה זר סיגליות בזר עטוף בסרט ושולח לה, זה מעשה מאוד רומנטי. העובדה שהיא לא יודעת ומסתירה ממנו ושהוא מסתיר ממנה שזה הוא הופך את זה מעשה רומנטי עוד יותר. אחחח אני פשוט זרם קיטשי אחד גדול א רומנטיק פול מה שנקרא
השיר הוא מדיסק "החומרים שמהם עשויה האהבה" והשיר נקרא "אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו" כשהיא הלכה רקפת פרחה ונחל עבר בחורשה פיה מקסימה שפתאום נעלמה והיום היא כמעט אישה היא היתה שירה וציפור נדירה היא הפריעה למציאות לא יודע מתי אך בשפל חיי הרגשתי לה ים בגאות בערב כזה תרשו לי לקטוף לה כוכב משביל החלב אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו איך יודעים כשרואים שמגיע מלאך מה עושים לו שהוא ישאר אהבנו מהר ויותר ויותר מי חשב שכל זה יגמר כל חדר קטן של מלון ישן היה לנו קן אוהבים וכמה שלא התרחקנו מאז תמיד נשארנו קרובים היא היתה נסיכת האביב אני היתי מלך הסתיו אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו לפעמים היא היתה עצובה ובכתה אחזתי אותה חזק רצנו שעות בשדה של דמעות עד שהלילה נפסק היא כתבה לי כל יום 4 שירים חתמה לי בלב פלוח עץ אמצנו שפה חלומות של קטיפה שנפלו מקופסת העץ מצאנו מפה אל אי האוצר ואיך לא הפלגנו אליו אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו ערומים על החוף התחבקנו בלי סוף נשבענו שזה לעולם אף פעם היא לא אהבה את החול ותמיד אהבה את הים כשהיא הלכה רקפת פרחה ונחל עבר בחורשה פיה מקסימה שפתאום נעלמה והיום היא לגמרי אישה כשנפצתי דבר לא הרגשתי אחר כך זה כאב אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו}3X
אני מתה על סיגליות , בליבך , יש את השיר .."קמט פה וקמט שם אבל החיוך ....." האישה שאיתי כאילו ...דהה??????????????? ועשכיו מה שמתנגן לי זה , "אם זה הסוף , וזה הסוף ......"