השיר הזה הוא מן פרוייקט מרגש שגלי נרתמה אליו ולא הייתי שולח שיר אישי וכואב כזה לצעוד במצעד הפזמונים. מה שבטוח זה לא החלטה של אסף אלא של יוסי כהנא ודאי שהוא עורך המצעד העברי ברשת גימל. בוא נאמר שכהנא עשה עוד הרבה טעויות.
איזה שיר יצעד בו? האמנים הם שמחליטים איזה שירים הם משחררים לרדיו, והם עושים זאת בעזרת דיסק שדרים שנשלח לתחנות השונות. אף עורך של מצעדים לא בוחר על דעת עצמו, איזה מבין שירי התקליט של האמן הוא יכניס למצעד ואיזה לא.
אני מבין שיהיה לך כל דבר להגיד כנגדי. אבל בכל זאת אענה לך על זה רק לידע כללי. המנהל האישי והאמן הם שמחליטים איזה תקליטי שדרים ישלחו לרדיו ובאיזה סדר. זה נכון. בעריכת המצעדים השונים וההחלטה מה לשים בפינה לשיפוטכם ומה יהיה בפליי ליסט אחראים אך ורק עורכים שונים. לא מעט פעמים יצא לי לדבר עם עורך כזה או אחר שאמר לי טעיתי שלא הכנסתי את השיר הזה או הזה לפינה. אז סתם שתדע. אני עדין טוען שהשיר הזה שגלי שלחה לרדיו הוא אך ורק במסגרת פרוייקט שגלי נרתמה אליו והוא לא נבחר במגרת הסינגלים שיקדמו את האלבום הבא .אני לא חושב שהשיר הנ"ל מתאים למצעדי פזמונים עצם היותו שיר זכרון לאנשים שנפלו. זה ענין של החלטה ודעה אישית בלבד.