השיר החדש של אלפונסו ואנהי

ליאת 406

New member
השיר החדש של אלפונסו ואנהי

זה המילים לפי המילים אני רואה שזה שיר יפה CANTA ANAHI FUISTE COMO UN SUEÑO Y YO ME EQUIVOQUE FUISTE UN PENSAMIENTO QUE JAMAS IMAGINE Y AHORA TU QUE ME DICES QUE ME AMAS Y YO QUE NO PUEDO HACER NADA CANTA ALFONSO FUISTE COMO LA LLUVIA QUE CAE EN EL MES DE ABRIL FUISTE COMO UN CANTO QUE JAMAS PUDE ESCUHAR Y AHORA TU QUE ME PIDES QUE ME ALEJE HOY DE TI PERO NO PUEDO TE QUIERO PARA MI CANTAN LOS DOS QUE FUE DE TI QUE FUE DE MI PORQUE LASTIMARNOS CUANDO EN REALIDAD NOS AMABAMOS QUE FUE DE MI QUE FUE DE TI PORQUE NUNCA NOS EXPRESAMOS LO QUE SENTIAMOS LO QUE NOS HACIA SUFRIR POR EL ORGULLO O POR NO ACEPTAR LO QUE SIENTO YO POR TI CANTA ALFONSO Y ANAHI FUISTE COMO EL VIENTO QUE NO ME DEJO SIN OLOR FUISTE COMO EL AGUA QUE RESBALA DE MIS MANOS Y AHORA YO QUE DESEO TANTO ESTE ENCUENTRO Y AHORA TU QUE T VAS SIN DECIR ADIOS QUE FUI DE TI SE REPITE

bigmomentom

New member
תודה ליאת

נחכה לשמוע את השיר. אז מה, כל זוג קיבל שיר. קודם רובר ודייגו ועכשיו מיגל ומיה. המתקתקות הזו זה יותר מידי בשבילי.

shucina

New member
הורדת הכל הכל ?

כי בכל אתרים יש רק את השירים המוכרים ולי יש את 2 הדיסקים מלא מלא כולל הקטעי טקסט וחסר לי טקסט אחד שאני לא מוצאת בשוםםםם מקום !

אני הורדתי באימויל את האלבום...

כחבילה..מה שמוכרים בחנויות...כאילו את השירים שמוכרים בחנויות ולפי הסדר והכל..

shucina

New member
יאוווווו אז בטח יש לך !

אתה יכול לשם פלייזז אטת השימת שירים לפי הסדר ולשלוח לי את מה שחסר לי זה ממש ממש לא הרבה מבטיחה ! (1 אולי 2 ...)

טוב הנה:

1.De Donde Vienes...A Donde Vas...? 2.Esta Noche 3.Corazon De Angel 4.Vete 5.Por Ti 6.Dos Enamorados 7.Shala La La 8.Grita 9.Pelame 10.Solo Un Poquito 11.Jamas 12.Mirame A Los Ojos

shucina

New member
אוקה פה יש לי את הכל ...

יש לך את הדיסק הראשון ? (גם ככה ?)

אני עכשיו מורידה..

עדיין לא ירד

shucina

New member
יפההה...

מעניין איך הוא נשמע ... (איזה שיר נתנו לדיאגו ורוברטה ?) איך קוראים לו באמת שנוריד ...

bigmomentom

New member
דייגו ורובר שרים את nuestro amor

העלו את זה פה בפורום לא מזמן.

shucina

New member
אוקהההה הולכת לחפש

זה השיר ששמו שהם שרים איזה 40 שניות או שיר מלא !?

shir08

New member
חחחח ראיתם את

הנעלים של סלינה?! חחחחחחח איזה הבדל מהנעלים האחרות של הבנות!!

סוכריה16

New member
חח שהייתה עומדת מאחורה ולופיטה מקדי

מקדימה.. דיי אחת הילדות החדשות האי מהמממת! אין מילים.. זו שליד ניקו עם שיער שחור.. איזה מדהימההההההה מזכירה לי במשוו את מאייטה... איזה מדהימות אנהי ומאייטה- כיף שמאייטה תשאר גם לעונה הבאה, אני מתה עלייה

למעלה