השיר החדש של לינקין פארק!!

GoLdeN AsS

New member
השיר החדש של לינקין פארק!!

חבר'הההההה!!!!!!!!! שמעתם את השיר החדש של לינקין פארק?? some Where I belong שיר בנזזווונהההההה!!!!!!!!!!!!! מי שרוצה אותו יכול להכנס לאיי סי קיו שלי... 7126456 שיר ענק פשוט מאוד.....!!

eladavira

New member
מאיפה השגת?

אחי מאיפה השגת את השיר??? זה מהאלבום שיהיו בו גם carousel , part of me? carousel שיר בן בן זונה אבל גם esual ( a place for my head demo) and in the end demo גם מצוינים my dechember השיר הכי חלש שלהם גם הרמיקס המהיר לא משהו ובכלל חרא שברמיקסים הם שרים עם עוד זמרים...

kyle

New member
נכון...../images/Emo13.gif

I wanna heal, I wanna feel like somewhere I belong

יש לי...

יש לי ממזמן את השיר הזה כבר איזה שבוע המלא באיכות טובה..!! אחלה שיר i want to heal i want to feel....

Kgt1

New member
אחרי ארבע ניסיונות כושלים בקאזה

(והכי מבאס ששמעתי את השיר אצל חבר) בטובו של בן אדם קיבלתי סוף סוף את השיר האמיתי... זה נשמע כמעט טוב כמו בשמיעה המקורית

kyle

New member
יש את זה בקאזה...משם יש לי אותו.../images/Emo13.gif

Kgt1

New member
חבר שלי אצלו שמעתי לראשונה גם הוריד

מקאזה - הבעיה זה מספר הזיופים הגבוה

אז ככה

אני איפה יש: יש בקאזה אבל מעדיף לא משם אבל אני חבר שלי השיג ושלח לי ת'שיר באיכות מעולה ביותר אבל מאיפה לא יודע

Shadow Warrior

New member
שיר באמת יפה!!!!!

יש לי אותו
אני לא בטוח באורך שלו... זה אמור להיות 3:33? או שיותר ארוך?

Deore

New member
מיטיאורה, ווייר איי בילונג?

אני מנסה להוריד את השיר הזה, הצלחתי למצוא בקאזה באיכות לא משהו, היתה אפשרות אחת (אז כמובן בחרתי), הורדתי וקוראים לקובץ: (Linkin Park (rare studio demo אז אני לא יודע אם זה זה, למרות שאני בספק שאלו הם!!! קיצור אם זה הם, ואני מקווה שלא!!! השיר לא משהו... אבל אם זה לא הם וסתם חירטוט של זה שהורדתי ממנו אז אני בתקווה ל... שיר שאתם מדברים עליו... מקווה שמיטיאורה יהיה הכי פצצה מבין כל האלבומים... בהצלחה לינקין!
I watch how the moon sits in the sky in the dark night Shining with the light from the sun The sun doesn't give life to the moon to assuming The moon's going to owe it one {lp-place 4 my head}

Deore

New member
צודק, טעות בידי...

אתה צודק, זה somwhere i belong תודה על התיקון!

Deore

New member
שיר פצצה!!! ../images/Emo59.gif

somewhere i belong זה שיר יפה!!! מזל שהשגתי אותו... I wanna heal, I wanna feel what I thought was never real I wanna let go of the pain I’ve felt so long {Erase all the pain till it’s gone} I wanna heal, I wanna feel like I’m close to something real I wanna find something I’ve wanted all along Somewhere I belong

למעלה