השיר החדש של ניקולאס מאייקס (ניקו)..להורדה..

אסתר45

New member
השיר החדש של ניקולאס מאייקס (ניקו)..להורדה..

בעקבות הטירוף של פלורסיינטה הוא זכה גם להופיע בטלוויזיה וגם לשיר, לרקוד ולהופיע על במות בכל מיני מקומות בעולם ובנוסף נפתחו לו מועדוני מעריצים בישראל, ספרד ועוד, והוא קיבל חשיפה ענקית. בעקבות כל זאת הוא החליט שזה זמן טוב להגשים עוד חלום שלו ולהקליט דיסק סולו!! (ציטוט מתוך דבריו של ניקו: " "por fin a grabar su primer disco como solista) בנתיים ניקו הקליט את השיר הראשון שלו " MIL ROSAS Y UN CARACOL" ובתרגום חופשי לעברית "אלף ורדים ושבלול אחד" אותו הוא כתב והלחין בעזרת פלורנסיה סיארלו, המפיקה המוזיקלית שלו. באוגוסט אחרי שיסיים עם מחויבויות קודמות שלו (הצגת תיאטרון שבה הוא מופיע וסיבובי ההופעות של פלורסיינטה), הוא ימשיך עם הקלטת הדיסק. עם פלורסיינטה ניקו הופיע ב: ישראל, מקסיקו, סאלוודור, גוואטמלה ועוד מקומות רבים ושונים. עכשיו הוא חולם לעשות את זה ועוד הרבה יותר עם המוזיקה והדיסק שלו (ציטוט מדבריו של ניקו: "ahora suenia con hacerlo por estos y muchos mas , con su propia musica" הלינק להורדת השיר... http://rapidshare.com/files/36009817/Playlist1.wpl.html קבלו ת'מילים של השיר... Tengo mil rosas mil mariposas y un caracol q camina solito buscando tu amor Una paloma, lleva un mensaje en su patita y con sus alitas vuela de prisa lleva una historia, una cancion lleva el mensaje q tengo grabado en mi corazon y es que estoy esperando q el sol al salir me despierte y por fin nos encuentre mirandonos Tengo mil rosas, mil mariposas y un caracol q camina solito buscando tu amor tengo mil sueños, mil pensamientos y un caracol q camina solito buscando tu amor Guardo en el pecho, una ilusion y es encontrarte cada mañana en mi habitacion guardo en secreto, mi confesion guardo el sentido de los latidos de mi corazon y es que estoy esperando q el sol al salir me despierte y por fin nos encuentre mirandonos Tengo mil rosas, mil mariposas y un caracol q camina solito buscando tu amor tengo mil sueños, mil pensamientos y un caracol q camina solito buscando tu amor

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo2.gifתודה

חח מגניב לו...אבל יש לו קול מכוער
*מורידהאתהשיר*

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאחרי שמיעה

יש לו פה דווקא קול נחמד
וגם השיר נחמד
אבל מה קשור השבלול?
[ד"א, השיר ירד תוך שנייה וחצי:|]

אני יענה לך מה קשור שבלול!

הוא[ניקו] הסביר לי ת'קשר... חח כי גמאני לא הבנתי.. הוא אמר לי שזהמטאפורה כזה. כאילו יש לי מלא ורדים מלא פרפרים ושבלול אחד שמחפשת אהבה... סבקיצור,מטאפורה,אבל ממש ייפהה!! הוא מוכשרר[= בהצלחה לו@@!!!

אסתר45

New member
מאוד קל..../images/Emo26.gif

את לוחצת על הקישור...ואז יורדת למטה...ולוחצת על free..ואז נפתח לך דף חדש..באמצע הדף יש לך מספרים/אותיות..וליד זה יש יש מלבן..ובמלבן את רושמת את האותיות/מספרים...ואז לוחצת על הורדה..ואז נפתח לך חלון את לוחצת על שמור או על פתיחה..מקווה שהבנת..

למעלה