השיר החדש של שאניה

blah blah story

New member
השיר החדש של שאניה

היא עדיין לא הוציאה אותו באופן רישמי - אבל בתוכנית שלה רואים איך היא כותבת אותו ומתחילה לשיר אותו תוך כדי שהוא נבנה. בפרק האחרון ראו אותה שרה את כל מה שהיא כתבה עד עכשיו. http://www.youtube.com/watch?v=NGuc3DXTUlE אז..מה אתם אומרים

שיר מעולה../images/Emo45.gif

בכלל אני חושבת שצריכים לפתוח פינה לדיבורים על התוכנית שלה. אומנם ראיתי רק את הפרק הראשון בנתיים. התחלתי לראות קצת מהשני אבל הייתי צריכה ללכת באמצע אז בנתיים לא השלמתי את הסוף. אבל יהיה נחמד אם יהיה מקום לדבר ולשתף חוויות

LeAnnDylan

Well-known member
אתם בהחלט מוזמנים לפתוח שרשורים../images/Emo45.gif

אני בעד שמי שצופה בפרק ראשון (אורית) יפתח שרשור ומי שצפה בפרק אחרי יוכל להגיב גם.

blah blah story

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

הפרקים כבר מבולבלים אצלי...אז אני צריכה לראות את הראשון שוב מותר לשים קישור לצפייה ישירה??

לצפיה, להורדה, למכירה, לסחר בזנות

הכל הולך בפורום. נראה לך שמישהו מהאחראים בתפוז יטרח לבדוק את הפורום שלנו?
יש להם הרי את פורום פאקצות על הראש

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif אני חושבת שהוא נסגר כבר לפני איזה 7 שנים

LeAnnDylan

Well-known member
בהחלט מעולה!

אני גם מקווה שאם ולכאשר יגיע למעמד סטודיו- ישאירו אותו בעיבוד פשוט כמו שזה עכשיו. לא בא לי עיבוד פופי מיינסטרימי מפוצץ שכזה. בא לי שתחזור קצת לשורשים של דה וומן אין מי. קצת יותר סינגר סונגרייטר קאנטרי גירל של תחילת שנות ה-90 כזה.

מקסים

היא מהממת! היא מזכירה לי מישהו כבר הרבה זמן וקשה לי להגיד מי. גם בשרשור של הופרדו בלידתם היה לי קשה להזכר למי היא דומה.

Guncrazy

New member
שיר טוב!

מענין לשמוע איך הוא ישמע אחרי עריכה אולפנית. מקווה גם כמו דילן שהיא תשאיר אותו "פשוט"

למעלה