השיר החדש !!

m0ral

New member
השיר החדש !!

חברים לא'דע אם ראיתם ו שמעתם כבר !!! אבל ממש עכשיו נכנסתי ליוטיוב ו מצאתי את השיר החדש מההופעה האחרונה של פוקס !! תרשמו nikka and henree

maor ravid

New member
זה גרוע ביותר ראיתי ועדיף שלא לנסות בכלל מחכה

לסינגל בסבלנות רבה כבר מחודש מרץ יאלה

shlomi814

New member
לא כזה גרוע..

אפשר בהחלט לשמוע די טוב ולהבין במה מדובר עמנואלה...זו מתנה בשבילך..(למרות שלא אני העליתי...)

shlomi814

New member
מי לכל השדים והרוחות תפר את הבגד הזה?

הוא מתפרק מכל כיוון אפשרי ...האדון או הגברת צריכים להחליף מקצוע..

EMANUELA XD

New member
תודה על הקישור-הרעיון מדליק

אני לא מצליחה להבין מה ניקה שרה המוזיקה והקצב מאוד מאוד מדליק אחחחחחח כמה שניקה מהממת ניראת טוב זזה על הבמה בצורה מדהימה לבושה וניראת סקסית מיליון דולר מעלפתתתתתתת

EMANUELA XD

New member
ועוד דבר-לניקה יש נוכחות כובשת DIVA

ניקה נוכחות כובשת על הבמה כשהיא שם זה פשוט לא ניגמר כמה שהגובה מוסיף והופך אותה ליחודית וממלכתית DIVA שלא ניגמרת אישה גדולה מהחיים בתוך שימלה קטנטנה -שילוב מנצח אחחחחח ניקה הורסת בריאות-אין עליך מדליקההההההההההה

maor ravid

New member
הבגד אכן לא למות יש לניקה עיצובים יותר יפים

בדרך כלל ניקה זאת שמעצבת את הבגדים היא למה עיצוב אופנה והיא תמיד זאת שאחראית על העיצובים שלהנ אז ככה שהפעם זה חמוד יש לה דברים יותר מעניינים אבל בוא לא נשכח שזה בגד של הופעה ולא יותר מדיי חחח

Ben Love Nikka

New member
חח כן אה.. אין עליה. יש לה מזה נוכחות על הבמה

כאילו היא נולדה שם.. חח Ben

Ben Love Nikka

New member
חחחחחח שמת לב? כל שניה היא כזה סידרה

את השמלה.. חח אבל היא נראת בה טוב :]

לשיר קוראים "משהו אחר"(מה שעובר עליי)

ושמעתי אותו כבר כמה פעמים בהופעות והוא מדהים. למרות שמאור תקן אותי אם אני טועה, בהופעה שאנחנו ראינו בריו קלאב שהם שרו את זה, הגרסה היתה שונה לגמרי. הגרסה הזאת יותר דרמטית ופחות קצבית.

maor ravid

New member
נכון זה גם לי היה נשמע ככה אבל אמרתי אולי

בגלל האיכות המסריחה שומעים את זה ככה מה שאני שמעתי בהופעה זה היה יותר קופצני ואחרת שוב אנחנו לא שומעים את המוזיקה רק הד כזה וזימזום נחכה כבר לסינגל :)

למעלה