השיר החד של SHAGY?! איך קוראים לו
M M ShadY New member 18/12/02 #2 Sexy Lady שיר וקליפ שוביניסטי ביותר, טובבבב... תמיד לא אהבתי את שאגי.
M Mical the III New member 18/12/02 #4 שיר וקליפ מגעיל שוביניסטי ו...../images/Emo121.gif דווקא ANGEL היה נחמד
Y yanivtr New member 18/12/02 #5 לא יודע אם הוא שובניסיטי, אבל... לא יודע אם הוא שובניסטי אבל יפה הוא כן, ואין מה להגיד... הקליפ ממש לא משהו, כנראה מי שעשה אותו הייה ממש חרמן
לא יודע אם הוא שובניסיטי, אבל... לא יודע אם הוא שובניסטי אבל יפה הוא כן, ואין מה להגיד... הקליפ ממש לא משהו, כנראה מי שעשה אותו הייה ממש חרמן
M M ShadY New member 18/12/02 #6 הוא שוביניסטי! תשמע את הליריקס בשירים שלו, תראה את הקליפים שלו, איזה שוביניסטיות! חוצמזה שגם אני לא סובלת את השם שלו, שאגי>> חרמן לחסרי קליטה.
הוא שוביניסטי! תשמע את הליריקס בשירים שלו, תראה את הקליפים שלו, איזה שוביניסטיות! חוצמזה שגם אני לא סובלת את השם שלו, שאגי>> חרמן לחסרי קליטה.
M M ShadY New member 18/12/02 #7 ובקשר שהוא יפה... ...הוא דומה לצרות שלי, לא הייתי מסתכלת עליו ברחוב אם הוא לא היה זמר.
Y yanivtr New member 18/12/02 #8 התכוונתי שהשיר יפה, לא הוא!!!../images/Emo46.gif אני בן לידעיתך.....