שתפו בשיר להיום
F feldman89 Well-known member 25/8/24 #5 נכתב ע"י ady18: לא ידעתי שתחזור ליהודית בכזאת קלות יפה לך לחץ כדי להרחיב... יהודית זמרת שאני אוהב, גם אם יש תקופות שהיא קצת פחות
נכתב ע"י ady18: לא ידעתי שתחזור ליהודית בכזאת קלות יפה לך לחץ כדי להרחיב... יהודית זמרת שאני אוהב, גם אם יש תקופות שהיא קצת פחות
A ady18 Well-known member 25/8/24 #6 לאחרונה הבנתי שעצבנה אותך שלא הייתה פעילה והפריע לך באופן מיוחד.
F feldman89 Well-known member 25/8/24 #7 נכתב ע"י ady18: לאחרונה הבנתי שעצבנה אותך שלא הייתה פעילה והפריע לך באופן מיוחד. לחץ כדי להרחיב... לא בטח שעצבנה אותי אבל זה נכון שהפריע לי שלא היתה פעילה.
נכתב ע"י ady18: לאחרונה הבנתי שעצבנה אותך שלא הייתה פעילה והפריע לך באופן מיוחד. לחץ כדי להרחיב... לא בטח שעצבנה אותי אבל זה נכון שהפריע לי שלא היתה פעילה.
F feldman89 Well-known member 25/8/24 #9 נכתב ע"י ady18: מה הטופ 5 זמרות שלך? לחץ כדי להרחיב... 1. חוה אלברשטיין 2. אילנית 3. נורית גלרון 4. גלי עטרי 5. יהודית רביץ/ ירדנה ארזי זה כנראה הטופ 5 או 6
נכתב ע"י ady18: מה הטופ 5 זמרות שלך? לחץ כדי להרחיב... 1. חוה אלברשטיין 2. אילנית 3. נורית גלרון 4. גלי עטרי 5. יהודית רביץ/ ירדנה ארזי זה כנראה הטופ 5 או 6