שתפו בשיר להיום
A ady18 Well-known member 7/9/24 #3 נכתב ע"י ady18: feldman89 לחץ כדי להרחיב... מה דעתך על הקאבר הזה אם בסדר
F feldman89 Well-known member 7/9/24 #4 נכתב ע"י ady18: מה דעתך על הקאבר הזה אם בסדר לחץ כדי להרחיב... קאבר טוב מאד, אוהב את רונה.
F feldman89 Well-known member 7/9/24 #5 מה אני שומעת- שלווה ברטי זמרת מעולה שציינה אתמול יום הולדת. מזל טוב והשירים הישנים שלה נפלאים
A ady18 Well-known member 7/9/24 #6 נכתב ע"י feldman89: מה אני שומעת- שלווה ברטי זמרת מעולה שציינה אתמול יום הולדת. מזל טוב והשירים הישנים שלה נפלאים לחץ כדי להרחיב... כבר לא פעילה ממש כיום?או שטועה
נכתב ע"י feldman89: מה אני שומעת- שלווה ברטי זמרת מעולה שציינה אתמול יום הולדת. מזל טוב והשירים הישנים שלה נפלאים לחץ כדי להרחיב... כבר לא פעילה ממש כיום?או שטועה
F feldman89 Well-known member 7/9/24 #7 נכתב ע"י ady18: כבר לא פעילה ממש כיום?או שטועה לחץ כדי להרחיב... לא מדויק, היא דווקא חזרה להקליט ולפעול והוציאה שירים חדשים בשנים האחרונות.
נכתב ע"י ady18: כבר לא פעילה ממש כיום?או שטועה לחץ כדי להרחיב... לא מדויק, היא דווקא חזרה להקליט ולפעול והוציאה שירים חדשים בשנים האחרונות.