אחד היפים ביותר של רבקה! אני מאד אוהב את השיר הזה
באיזה שנים? הכי אהבת רב'ה ואיך בעייניך בשנים האחרונותאחד היפים ביותר של רבקה! אני מאד אוהב את השיר הזה
הכי אהבתי את רבקה בשנות ה- 70. כמובן גם באלבום "עברייה" משנת 1987 מעולה. אני חייב לספר לך שהיא הופיעה השבוע בהופעה בקרית אתא אחרי ששנה וחצי לא יכלה להופיע בגלל מצב בריאותי. לצערי לא הלכתי למופע שלה שנקרא "לשמוע את הלב". הרכב של אבא היה אצל אח שלי בבאר שבע ולי אין אפשרות כל יום לנסוע בערב מאוחר.באיזה שנים? הכי אהבת רב'ה ואיך בעייניך בשנים האחרונות
באמת שנה וחצי חשבתי חזרה לפני חבל שלא הלכת.הכי אהבתי את רבקה בשנות ה- 70. כמובן גם באלבום "עברייה" משנת 1987 מעולה. אני חייב לספר לך שהיא הופיעה השבוע בהופעה בקרית אתא אחרי ששנה וחצי לא יכלה להופיע בגלל מצב בריאותי. לצערי לא הלכתי למופע שלה שנקרא "לשמוע את הלב". הרכב של אבא היה אצל אח שלי בבאר שבע ולי אין אפשרות כל יום לנסוע בערב מאוחר.
נכון! אני מצטער שלא הלכתי אבל מצד שני לא היה אפשרות לקחת אותי לשם. המתנ"ס הוא לא ממש ליד הבית....באמת שנה וחצי חשבתי חזרה לפני חבל שלא הלכת.
העיקר בתקווה שהיא מתאוששת
נקווה שהיא מתאוששת זמן ארוך של מחלהנכון! אני מצטער שלא הלכתי אבל מצד שני לא היה אפשרות לקחת אותי לשם. המתנ"ס הוא לא ממש ליד הבית....
הקליפ היפה הזה של הלאה לקוח מ"להיט בראש" 1987 נכון?
תוכנית אדירה אהבת אותה גם?הקליפ היפה הזה של הלאה לקוח מ"להיט בראש" 1987 נכון?
ברור שמאד אהבתי. אין היום תוכניות כאלה לצערי הרב ובזמנו זאת הדרך היתה לראות את ההופעות של האומנים ברגע שיצא השירתוכנית אדירה אהבת אותה גם?
אז גם היה תקופה טובה של מוזיקה מעולה ממשהנה הסיכום השנתי של תשמ"ז 1987
יש בסיכום את "הלאה" ועוד קליפים של קורין אלאל, ריטה, אסתר שמיר, אילנה אביטל ואדם
שנה אדירה לגמרי את צודקת. הרבה שירים של אהוד מנור היו בשנה הזאת, ביניהם השיר הזה של גלי עטרי "בוא נשכח ונסלח" שלא מופיע במצעד של כאן גאז גם היה תקופה טובה של מוזיקה מעולה ממש
איזה? קול נדריי ענק ו"בואו נשיר לארץ יפה" מדהים ומרגש ברמות. אני חולה על חיים משהולהיט של חיים מכיר או שלא?
שנות הפריצה שלואיזה? קול נדריי ענק ו"בואו נשיר לארץ יפה" מדהים ומרגש ברמות. אני חולה על חיים משה
שנות שיא ההצלחה. אפשר לומר גם שנות הפריצה לקהל בארץ הרחבשנות הפריצה שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.