שתפו בשיר להיום
F feldman89 Well-known member 13/8/24 #3 כשהלכת- שירי מימון שיר מפואר שאני מאד אוהב, מתוך האלבום השני שלה
A ady18 Well-known member 13/8/24 #4 נכתב ע"י feldman89: כשהלכת- שירי מימון שיר מפואר שאני מאד אוהב, מתוך האלבום השני שלה לחץ כדי להרחיב... ואם בסדר לשאול איך צבע הקול של שירי?
נכתב ע"י feldman89: כשהלכת- שירי מימון שיר מפואר שאני מאד אוהב, מתוך האלבום השני שלה לחץ כדי להרחיב... ואם בסדר לשאול איך צבע הקול של שירי?
F feldman89 Well-known member 13/8/24 #5 נכתב ע"י ady18: ואם בסדר לשאול איך צבע הקול של שירי? לחץ כדי להרחיב... צבע הקול שלה מאד יפה ומיוחד וגדול. יש לה ניחוח פופ עם נגיעות של מוסיקת סול ונשמה אר אנ בי. אני מאד מעריך את הביצועים שלה ולדעתך?
נכתב ע"י ady18: ואם בסדר לשאול איך צבע הקול של שירי? לחץ כדי להרחיב... צבע הקול שלה מאד יפה ומיוחד וגדול. יש לה ניחוח פופ עם נגיעות של מוסיקת סול ונשמה אר אנ בי. אני מאד מעריך את הביצועים שלה ולדעתך?
F feldman89 Well-known member 13/8/24 #7 נכתב ע"י ady18: היא נפתחה יותר עם השנים והשתפרה מסכים איתי? לחץ כדי להרחיב... בול מה שאני חושב, היטבת לומר זאת הכי נכון ומדוייק. היא ממשיכה להתקדם ולהשתפר ויש תמיד מה לשפר(לפחות אצלי).
נכתב ע"י ady18: היא נפתחה יותר עם השנים והשתפרה מסכים איתי? לחץ כדי להרחיב... בול מה שאני חושב, היטבת לומר זאת הכי נכון ומדוייק. היא ממשיכה להתקדם ולהשתפר ויש תמיד מה לשפר(לפחות אצלי).