כן, האלבום הזה ראוי מאדקראתי על האלבום אחת ההצלחות הגדולות במכירות האם זה מוצדק? בעיני כן.
תודה רבה ,אלבום מעולה ביותר ואפילו ענק! בין האלבומים המפוארים שלושיר מיוחד בחרת
את צודקת! דעתי הפעם כדעתךלרמי ככול שאני לעבור על השירים אין ממש שירים גרועים.
הוא נחמה גדולה במוזיקה ודבר שבורכנו בו.
הזמרים בולט אורי פינמן גם דורון מזר מסכימהאת צודקת! דעתי הפעם כדעתך
והנה תובנות שלי על שנת תשנ"א1990/1. זמרות עדייןלאקיבלוהתייחסות אבלהכתרתי את אתי אנקרי כזמרתהשנה.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
ועל הלהקות:
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
זמרות?בהמשך
מי זכה בזמרים? באותה השנה ולהקה שבחרו?הזמרים בולט אורי פינמן גם דורון מזר מסכימה
לא שנה רע לזמרים
סליחה בלהקות לא לפגוע באותם שנים פורטרט היום לא עושים לי דבר
וסליחה אמיתית לא עשה מעולם דבר בלגן.ושקט לא מהשירים האהובים דנה יותר בסולו וסליחה מראש
וואו שלום ענק יש מצב שאסכים היו שנות פריצה לזמרים.
אני בוחרת בין פינמן לבין שלום.
בהרכבים גם יש מצב משינה .
ברדיו זמר:גידי גוב. אצלי: שלום חנוך!מי זכה בזמרים? באותה השנה ולהקה שבחרו?
אני כנראה אורי פינמן . בתיקו עם גידי אחריו רמי ואחריו שלוםברדיו זמר:גידי גוב. אצלי: שלום חנוך!
זמרת: אתי אנקרי
להקה: ברדיו: אתניקס וגם אצלי
גידי היה מעולה אבל אני מעדיף בשנה הזאת את סנדרסון, ברוזה, פוליקר, חנוך וגם פיינמן!!אני כנראה אורי פינמן . בתיקו עם גידי אחריו רמי ואחריו שלום
להקה משינה
זמרת אצטרך לבדוק
זמרת קורין אלאל היה נבחר אצלי יהודית לא השתגעתי חווה חזקה אילנית בינונית אלונה דניאל אוהבת אתי לא רעהאני כנראה אורי פינמן . בתיקו עם גידי אחריו רמי ואחריו שלום
להקה משינה
זמרת אצטרך לבדוק
וכם לאה שבת ראויה מאדזמרת קורין אלאל היה נבחר אצלי יהודית לא השתגעתי חווה חזקה אילנית בינונית אלונה דניאל אוהבת אתי לא רעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.