השיר הכי יפה - שלב 11 + סיכומון

R h o n e

New member
השיר הכי יפה - שלב 11 + סיכומון

היי כולם עד עכשיו עברנו 10 שלבים, שבהם בחרנו 10 שירים עד כה שהכי יפים של אביב על דעת רוב חברי הפורום השירים הללו יכללו ברבע הגמר, שאליהם יצטרפו עוד 10 שירים. ועכשיו, אנחנו ממשיכים את התחרות, לאחר 2 סיבובים שיצאו ביחד המנצח של יומן מסע: מגיע לך יותר המנצח של ממנטו מורי: זיגוטה הרשימה המלאה: 1. לאן את הולכת 2. עכשיו מעונן 3. התאבדות 4. מצטערים 5. במילים אחרות 6. סוף העולם 7. מתים משעמום 8. לילות לבנים 9. מגיע לך יותר 10. זיגוטה היום, התחרות ממשיכה והפעם על האלבום "עם הזמן" למרות שהתחרות היום מיותרת כי המנצח כבר צפוי מראש (זוהרים) אני אקיים את התחרות בשביל להיות פייר
1. עם הזמן 2. מחר 3. אלפי אנשים 4. זה רק הלב שכואב לך 5. מגיפה 6. העולם התחתון של האהבה 7. זוהרים 8. בשבילך 9. את הכלב ואני 10. אין זמן תחת השמש

Hosh17

New member
וואי ואי

תגידו שזה חרא אלבום אבל בשבילך מגיפה זוהרים את הכלב ואני לא יכולה לבחור.

נתוש ז

New member
השדים באים בלילה..קולעים צמות מהכאב

זה רק הלב שכואב לך , אל תדאגי, זה רק הלב.

אני לא חושבת שזה כזה ברור.

מגיפה זה שיר כל כך טוב שקשה לי לבחור. אבל אכנע ללחץ ואגיד שזוהרים. למרות שאני צריכה עוד לילה לחשוב על זהP:

hagzi

New member
זה רק הלב שכואב לך../images/Emo29.gif

כמה זמן חיכיתי לזכות לומר את הדברים האלה... תגידו שזה חרא שיר של כל המעריצות החדשות של אביב הפקאצות, הפרחות והערסים, אבל אני אישית חושבת שזה שיר נפלא, ועכשיו אני הולכת להסביר למה: יש לו ליריקה יפייפיה (בעיני), העיבוד שלו טוב וזורם כזה, עיבוד שהוא מאוד אביב גפן (בעיני), והלחן שלו נחמד + ובכלל לא רע (בעיני). אני אישית בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה, כשקיבלתי את הדיסק (זכיתי בו דרך מעריב לנוער, משהו... פתאום פתחתי את התיבת דואר ומצאתי שם את הדיסק!), פשוט התחלתי לבכות (כן כן גם זה קורה לפעמים), ואני שמעתי אותו מנקודת מבט שונה לגמרי ממה שהוא נכתב. רק כשאמרו לי שזה בכלל שיר הגרופיות פתאום הבנתי שזה מסתדר, אבל בהתחלה זה ממש לא נשמע לי ככה, ונורא התחברתי אליו אישית. שנה שעברה ברוק עצמאות כשאביב ניגן אותו בפעם הראשונה, כולם עמדו והקשיבו ולא זזו והסתכלו עלי כמו מופרעת כי שרתי יחד עם אביב (יותר צעקתי אבל זה היה מאקסטזה) וממש התלהבתי. נכון, טחנו אותו יותר מדי... נכון, זה הגיע גם לקהל קצת אחר, אבל זה עדיין שיר נפלא בעיני... אז די להשמיץ אותו! |נרגעת| ההתלבטות הייתה גם עם זוהרים, מגיפה, אלפי אנשים, ואין זמן תחת השמש...

למרות שסיכויי קלושים +

מגיפה או אלפי אנשים... זוהרים זה שיר מעולה, אבל באיזשהו מקום אני יותר מתחברת למגיפה ואלפי אנשים..

R h o n e

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי באמת שקרעת אותי מצחוק.. צחקתי בקול אמא שלי לא מבינה קפצתי שראיתי את זה

למעלה