השיר הכי יפה של המסתורי

השיר הכי יפה של המסתורי../images/Emo41.gif

את מלאך שבא אליי משמיים הבאת איתך מזל כפליים עכשיו את איתי וזה אמיתי מלאך שלי שבאהבה מציפה אותי מלאך שלי שאוהבת מכל הנשמה מלאך שלי אוהב אותך אני אם את תרצי ללכת אם פעם תגידי לא אוהבת שלכת בעיניי תיפול לאדמה ותקפיא כל מקום בו היא תיגעה חבקי אותי כל עוד אפשר שלא תיהיה עוד תחושה שזה נגמר חושי את שפתיי לעד בלי דיי אני נשבע שלא אומר דיי את מלאך שבא אליי משמיים לא יודע איך הלכתי ממך למים עכשיו את איתי וזה אמיתי מלאך שלי שבאהבה עוטפת אותי מלאך שלי שאוהבת מכל הנשמה מלאך שלי אוהב אותך אני ואם תרצי אם פעם תגידי לא אוהב שלכת תיפול עליי לאדמה ותקפיא בכל מקום שהיא תיגע חבקי אותי כל עוד אפשר שלא תיהיה תחושה שזה נגמר חושי את שפתיי עד בליי דיי אני נשבע שלא אומר לך דיי שלכם אוהב לנצח נכנע לאהבה...........................

טעות בידך......

השיר הכי יפה של שיקו זה חזרי אלי חזרי אלי אתן לך את חיי חזרי אלי שובי אלי כל רחוקה את נמצאת אי שם ולא תשובי עוד לעולם את איינך בעולמי אני אשמור אותך בליבי רק מבקש ממך סליחה כי בך פגעתי ללא כל כוונה רק זיכרון אחד נשאר ממך וזה הילד שהיה בבטנך שתי גומות ועיניים עצובות כמו שלך בתמנות מביט הרחק אל העבר דמעות בעיניי שאני בך נזכר אזכור אותך לטובה אין כמוך נשמה נשמה בבוקר אחד ביסרו לי את הבשורה הבשורה הכי מרה לי אמרו יותר לא תחזרי נשמה לא תחזרי בחזרה היא לא תשוב יותר אלי היא לא תשוב עולמי אבד רוצה אותך כאן בעולמי שיותר לא תלכי השיר הזה כמו שכולם יודעים או לא מוקדש לזכר אחותו של שיקו חייק שנהרגה מסרטן. ואני רוצה להגדיש את השיר הזה לחברתי דיקלה שנהרגה בתאונת דרכים מי יתן ולא נדע עצב בעולם הזה. אייל

סלסה-שלא נדע צער- שיר שכתבתי :(

זה לא כל כך פשוט לחיות כאן עם אנשים לשמוע חדשות, וכל שעה להבין שחיילים נהרגים לראות מחלון רחוק אמא מיתפללת כל תקתוק שעון- זו אמא טובה- מחכה ואוהבת כל דקה ודקה- עוד תאונה,ועוד דימעה והעצב שותק- והעולם דומם. זה לא כל כך פשוט להיות כאן זה להיזכר איך בבית ספר למדתי על מילחמות, זה לא כל כך פשוט לדעת שבין עניי שמיים רק שם נועדתם להיות. תכלת של שמים- וים תכול של שגיאות סירות שטות על פני המים- פרחים- מצבות, מירוב הדמעות הימים כבר שקופים גשמים של דמעות - דופקים בחלוני, והשמיים כל כך קודרים לי לבד וכאן אין שום שימחה- נותרתי בדד. שם למעלה אפשר ביחד ומותר גם לחוד שם למעלה זה אולי בטוח שלא הכל אבוד, שם למעלה אתם בוכים בלי דמעות חלמתי בקטן- איך לבד איתכם לגדול.... והלב שסובל חושב רק עליכם הדמעות זולגות בלילה -אתם עזבתם איך בתאונה -לקחו לי אותכם החיים ואני כאן נותרתי לבד- בין דמעות לייסורים. ----- מוקדש באהבה וכאב לשלושת יקיריי ז"ל----- >>> ילדת החופים>>>>> אלין.

קראתי ובכיתי......../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

ילדת החופים כמו שאת יודעת אני מבין את מכואבך ואנחנו חיים במציאות עגומה בייחוד בארץ שלנו עם כל הטרור והכל מבין מפנים ודואג.... אנשים תשמרו על עצכם להיזהר מכל מיני מקומות....ורק שתדעו שלא כל הערבים הם מחבלים להרבה מהם אין אוכל ואין כסף לפרנס את המשפחות שלהם והחיזבאללה והחמאס מציעים להם כסף אז הם הולכים מתפוצצים והמשפחות של המתאבדים מקבלים כסף אז בבקשה ממכם לא להיות כועסים זה רק גורם ליותר מוות כאב ומלחמה כמו שאמרו בשנות ה-60 "עשו אהבה לא מלחמה" שלכם----------נכנע לאהבה.......

שחור

New member
וואי שיר קשה

העניים שלי דומעות עכשיו אבל נקווה שיהיה בסדר והמצב רק ישתפר

סלסה -תאונות דרכים-שיר שכתבתי../images/Emo7.gif

זה לא כל כך פשוט לחיות כאן עם אנשים לשמוע חדשות, וכל שעה להבין שאנשים נהרגים לראות מחלון רחוק אמא מתפללת כל תקתוק שעון זו ילדה קטנה מחכה ואוהבת כל דקה- עוד תאונה,עוד ועוד דימעה העולם שותק- העצב הולם. זה לא כל כך פשוט להיות כאן זה להיזכר איך ההית ספר למדתי על תאונות זה קשה לי לדעת שבין עניי השמיים רק משם אתם יכולים לראות. תכלת של שמיים- וים כחול של שגיאות סירות שטות על פני המים- פרחים- מצבות, מירוב דמעות הימים כבר שקופים גשם של דמעות ילדים-הורים -אנשים נהרגים והשמיים קודרים-וכאן אין שום שימחה. שם למעלה-אפשר היחד ומותר גם כן לחוד שם זה אולי בטוח שלא הכל אבוד שם אתם בוכים -בוכים איתי בלי דמעות נושאת עניי למעלה:רוצה לשלוח יד לא חלמתי שאגדל כך לבד. והלב שסובל חושב רק עליכם הדמעות זולגות כשיטפון בלעדיכם- נותרתי לבד מאותה תאונת הדרכים חולמת דמותכם - בין תמימות ליסורים. ------מוקדש לשלושת יקיריי----- ז"ל שינוחו על משכבם בשלום- אמן! >>> ילדת החופים>>> אלין :(

אלין.

אוףףףףף, את צריכה להתחיל לכתוב קצת שירים שמחים, לא לתת לנו לבכות כל הזמן, עוד לא הספקתי להירגע מהשיר הראשון ואני עכשיו יושב קורא ובוכה את השיר השני. נשמה, תהיי קצת שמחה. ידידך אלון זכריה

אלון../images/Emo52.gifאבל זו המציאות שלנו../images/Emo52.gif

ל א היתכוונתי לתת לכם לבכות כאן רק שאני מרגישה שכאן אני יכולה לשפוך את הלב, נ.ב- לא לספר מה שאתה יודע בבקשה. אוהבת כמו תמיד >>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין שככתי להדגיש :)

אלין נשמה שלי

את יכולה לשפוך את הלב כאן בוודאי. אבל היום הייתי קצת עצוב כי הלכו לנו שלוש חיילים... לא משנה ואת יכולה לסמוך עלי שאני לא אספר לאף אחד. ממני ידידך, אלון זכריה

למעלה