השיר הכי יפה שנכתב אי פעם..........

dancing machine

New member
השיר הכי יפה שנכתב אי פעם..........

WISH YOU WERE HERE זה פשוט השיר הכי יפה בעולם אי פעםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! פינק פלויד מעולים! תתחדשו על הפורום ובהצלחה!

קרטמן 18

New member
אני אישית לא חושב כך

כבודו של Wish You Were Here במקומו מונח והוא באמת יצירה מופלאה, אך אני אישית מעדיף הרבה יותר את Time. הליריקה של Time פשוט לא מהעולם הזה.

Yael Floyd

New member
צודק... אבל wish you were here

הרבה יותר פשוט והרבה יותר מתחבר מכל מיני כיוונים להרבה אנשים, TIME זה קצת יותר מורכב..

קרטמן 18

New member
אני דווקא חושב אחרת

אני לא מסכים עם הטענה שלך לגבי כך ש-Wish You Were Here פשוט ונגיש יותר. הרי Time נורא עמוק, אך מדבר בכל זאת על נושאים הקשורים לחיי היום יום האפורים של רוב הבורגנים באשר הם. אפשר להפוך את מילות השיר הזה למנטרה לחיים אפילו, בעוד ש-Wish You דיי תלוש. אפילו שירים מפורסמים הרבה פחות שלהם כמו When the Tigers Broke Free ידברו אל רוב האנשים בארץ הרבה יותר מאשר Wish You.

CaerBannog

New member
אממ זה נורא תלוי בנקודת המבט

וויש, עם לא חושבים בדרך שהוא נכתב, אלא בדרך שהוא נשמע זה פשוט שיר געגועים ברור שעם חושבים שזה על הנפש המתוסבכת של ווטרס, ועל המאבק הפנימי שלו, אז זה די תלוש
חשבתי על זה לפני כמה זמן, השיר מדבר על ווטרס, והתלבטויות שלו, שהוא מצד אחד סוציאליסט עם עקרונות מץחשב ואכפתי משאר החברה ומצד שני ילד אגואיסבט שעושה מה שנוח לו שתי באלבובים הבאים הראו כל אחד צד אחד מתוך השתיים באישיות שלו...

לגמרי מסכימה...

וויש יו וואר היר הוא נחמד והכל אבל טיים ובכלל כל הדיסק הוא יצירת מופת שאי אפשר שלא לשמוע

dancing machine

New member
אני לא מכירה את טיים,

או את הדיסק..... ובכלל, את פינק פלויד........ בושה בושה בושה אני יודעת............ אני אתחיל להתעניין........

ל יב י

New member
ATOM

הכי הכי בעיני, אבל גם האחרים גדולים. וחוץ מזה לכל אחד הטעם שלו, אז על מה הויכוח. יש אפילו אנשים שאוהבים דיסקו, אז מה? הם לא בני אדם?

2broKen silEnce

New member
כנ"ל

גם אני חושבת שהשיר הזה פשוט מדהים ואפילו הקוור שעשה לו וייקליף יפה וקצת יותר ארוך!

למעלה