השיר הכי עצוב

WhiteQueen

New member
השיר הכי עצוב../images/Emo168.gif../images/Emo7.gif

מה השיר הכי עצוב לדעתכם? לדעתי השירים הכי עצובים הם: white queen, mother love ו-no-one but you

michalQ

New member
../images/Emo10.gif

these are the days of ourlives the show must go on וכו'..

אויי..

לדעתי השיר הכי עצוב למרות שכבר אמרו הוא the show must go on. לפני כמה ימים אמא שלי התקשרה אלי מהעבודה ואמרה לי שיש את wind of change ברדיו. שאלתי אם היה קווין והיא אמרה לי שעוד לא. אז אני אמרתי לה "עוד לא!!" ניתקתנו את השיחה, נגמר השיר ומתחיל the show mus go on. ואני ישר מתחילה לבכות. גם בגלל השיחה עם אמא שלי וגם בגלל שהשיר הזה פשוט נורא עצוב.. ועוד סיפור. כשחזרתי מחופשה בספרד אז ברדיו של המטוס שמעתי בפעם הראשונה את too much love will kill you שזה גם שיר עצוב (היה גם אתBohemian Rhapsody ברדיו) ויום אחרי שאני חוזרת אני שומעת את השיר שוב אבל בגירסא של בריאן.. צירוף מקרים נורא מהנה :)

דרך אגב..

לא נכנסתי לפה כמה ימים כי בדיוק יום אחרי שאני מצטרפת לפורום אמא שלי לוקחת את המחשב לתיקון כי הוא עובד נורא לאט ורק היום הוא חזר. אבל היום חזרתי וקיימתי את מה שהבטחתי (שאני אבוא כל יום לפה)

WhiteQueen

New member
ברוכה השבה, ואגב...../images/Emo168.gif

הגירסה של בריאן היא המקורית (קווין עשו לזה "רימייק" עלק...)

כן אני יודעת..

למרות שאני יותר אוהבת את הגירסה של קווין.. לא יודעת למה. לא אהבתי את כל הקולות רקע בשיר של בריאן.. זה נשמכ כמו מקהלת כנסייה.

dingaleboom

New member
אני גם מעדיפה את הגרסה

של קווין. השירה של פרדי הרבה יותר מרגשת מזו של בריאן. למרות שחייבים להוריד בפניו את הכובע ולהודות שהוא הוציא שיר יפיפיה על נושא כ"כ לא יפה (בגד באשתו).

Ocean Spirit

New member
Somebody to Love

כי זה השיר היחיד שנשמע אמיתי. ו-These are the Days of Our Lives נראה לכם עצוב כי אתם מקשרים אותו לקליפ. הוא לא. זה שיר מאוד אופטימי.

16 מרי לו

New member
שלי../images/Emo7.gif

no-one but you these are the days of our lives the show must go on וגם אפילו בוהמיאן.. שהוא לא רוצה למות וכל זה...

למעלה