השיר הכי....

איף

New member
השיר הכי....

לכל אחד מאיתנו יש שיר שהכי עושה לו שמח או עצוב, מרגש וכדומה.... אז....מעניין, איזה שיר של מאיר הכי משמח אתכם? איזה שיר של מאיר גורם לכם להיות עצובים? איזה שיר של מאיר הכי מרגש אתכם? איזה שיר של מאיר אתם מרגישים שנכתב עליכם? איזה שיר של מאיר הייתם מקדישים לאנשים שאתם אוהבים? איזה שיר של מאיר אתם הכי אוהבים לשיר לעצמכם בקולי קולות כשאף אחד לא שומע? אתם מוזמנים לפרט ולנמק כל דבר, אבל לא חובה
שבוע טוב לכולם!

tommygirl75

New member
אז ככה...

השיר הכי משמח במשמעות של שמחה טהורה - אביתר 2 שירים מאד מעציבים אותי - "הלילה של אתי" "והעוקד, הנעקד והמזבח,. העוקד והנעקד התנגן אצלי המון בתקופה של ההיעלמות של רוז פיזם. מבחינתי הוא תמיד יהיה קשור לעיניים העצובות שלעולם לא יעזבו אותי. במיוחד המילים "שלא יהיה עולם בלי בן צומח". כרגע השיר שהכי מרגש אותי הוא "את אחת יחידה". שיר שאולי נכתב עליי - "כשהייתי ילד". מאיר יודע להביע בצורה עדינה ומדויקת את קסם הילדות. הביצוע של מאיר ל"רואים רחוק רואים שקוף" מוקדש לאנשים שאני אוהבת. זה שיר שקיבל עבורי משמעות רכה ועמוקה כששמעתי את מאיר מבצע אותו. אני שרה לעצמי בעיקר את "השמש עוזבת".

tommygirl75

New member
מתנצלת על

הפיסוק הגרוע בהודעה שלי. מחשב לא שלי, מקלדת מוזרה... שעה הזויה. שבוע טוב לכולם

איף

New member
עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

איזה שיר של מאיר הכי משמח אתכם? "שירו של שפשף". שיר מעודד, ותמיד כיף לשמוע אותו. ובהופעות - הוא לגמרי גורם לקהל להשתולל.
איזה שיר של מאיר גורם לכם להיות עצובים? "הלילה של אתי" , "לבד" איזה שיר של מאיר הכי מרגש אתכם? "אליה", "עננו", "ירושלים" איזה שיר של מאיר אתם מרגישים שנכתב עליכם? "מרגישה בסרט" איזה שיר של מאיר הייתם מקדישים לאנשים שאתם אוהבים? "דומינו" איזה שיר של מאיר אתם הכי אוהבים לשיר לעצמכם בקולי קולות כשאף אחד לא שומע? יש הרבה.
"כמה אהבה", "אליה", "מנגינת הנדודים", "עננו" , "ירושלים" , "איימי" ....להמשיך? כי יש עוד.

ms pizza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז האמת שאני גרועה בחלוקה לקטגוריות ( וגם האמת שהתשובות לשאלות האלה מתחלקות לתקופות בחיים) -כרגע לתקופה הזאת השירים הבאים הם התשובות לכל הקטגוריות : מחפש את הכיוון ( בגירסה האקוסטית) , כמו אגם רוגע, טוב לה וגם רע וכמובן : י-ר-ו-ש-ל-י-ם , שם כל האדם ורואים רחוק רואים שקוף ( כמה עצמה ורגש מאיר הכניס לשיר.מצמרר ממש !!)

ms pizza

New member
..שכחתי

אל נורא עלילה ושלום לך דודי - שהביצוע של מאיר פשוט הפיח בהם רוח חיים.

תמרי35

New member
תורי !

שיר הכי משמח : "אל נורא עלילה" , כמה אהבה ( המוזיקה שם שמחה ..המילים קצת פחות) שיר שגורם לעצבות : המממממ, כנראה שכל אלה שבלב סדוק ( הם עצובים באמת !!!) , גשם (ממש ממש!!) שיר שהכי מרגש : רואים רחוק רואים שקוף , ירושלים שיר שנכתב עליי ( לגמרי!!) : שם כל האדם , תגידי אש תגידי מים , ירושלים,דומינו שיר לאנשים שאוהבים : שירו של שפשף שיר בקולי קולות- אז את כולם אבל את שירו של שפשף ואהבה קצרה, הרבה!!! תשאלו את השכנים שלנו....

למעלה