השיר הכי:

השיר הכי:

1.השיר הכי רוקיסטי: 2.השיר הכי מלוח: 3.השיר הכי חורפי: 4.השיר הכי גרוע: 5.השיר הכי עצוב: 6.השיר הכי מתוק: 7.השיר שהוא הכי טיטי: 8.השיר הכי קייצי: 9.השיר הכי שמח: 10.השיר הכי חו"ל שיש: 11.השיר הכי טוב: 12.השיר שהוא הכי תום: 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: 15.השיר שהוא רק שלכם: 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: 17.השיר הכי קיטשי: 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: 19.השיר הכי שקט: 20.השיר הכי ציורי: 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: 22.השיר עם השם הכי מוזר: 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: 24.השיר הכי מיותר: 25.השיר הכי מבולגן: 26.השיר הכי מסודר: 27.השיר הכי מלכותי: 28.השיר הכי צבעוני: 29.השיר הכי שחור: 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: שתפו פעולה

Tom 7

New member
אחלה שאלון עונההה

1.השיר הכי רוקיסטי: YGTBM 2.השיר הכי מלוח: גניווה 3.השיר הכי חורפי: תענה לי 4.השיר הכי גרוע:
5.השיר הכי עצוב: father 6.השיר הכי מתוק: הבלוז 7.השיר שהוא הכי טיטי: קח אותי 8.השיר הכי קייצי: אלה 9.השיר הכי שמח: שחק אותה 10.השיר הכי חו"ל שיש: they want to kill me 11.השיר הכי טוב: יש יותר מידי 12.השיר שהוא הכי תום: לעוף 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: אין לי מושג 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: לפעמים 15.השיר שהוא רק שלכם: אינטרמת 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: תעזור לי 17.השיר הכי קיטשי: לא יודע... 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: ?? 19.השיר הכי שקט: יש כזה? אהה יש i'm in love 20.השיר הכי ציורי: תענה לי 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: כל הסיפור 22.השיר עם השם הכי מוזר: אינטרמת! 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: לפעמים 24.השיר הכי מיותר: איןןן 25.השיר הכי מבולגן: פעמון מלחמה 26.השיר הכי מסודר: אמן 27.השיר הכי מלכותי: ג'קי 28.השיר הכי צבעוני: אלה 29.השיר הכי שחור: מלחמה שקטה 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: עוד ארון אחד

../images/Emo187.gif

1.השיר הכי רוקיסטי: אממממ YGTBM נראה לי 2.השיר הכי מלוח: 3.השיר הכי חורפי: הימים שלנו 4.השיר הכי גרוע: איים אין לוב הכי פחות אהוב =\ 5.השיר הכי עצוב: אמ מלחמה שקטה 6.השיר הכי מתוק: 7.השיר שהוא הכי טיטי: חח הרבה 8.השיר הכי קייצי: 9.השיר הכי שמח: 10.השיר הכי חו"ל שיש: כאילו 11.השיר הכי טוב: כולם 12.השיר שהוא הכי תום: לעוף לפעמים ובסוף תבכו 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: מלחמה שקטה =\ 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: קחותי 15.השיר שהוא רק שלכם: יש כמה 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: הזמן שלך 17.השיר הכי קיטשי: אממ כל הסיפור.. לויודעת 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: 19.השיר הכי שקט: איימאינלוב 20.השיר הכי ציורי: כל הסיפור 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: 22.השיר עם השם הכי מוזר: 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: 24.השיר הכי מיותר: אייםאין לוב 25.השיר הכי מבולגן: 26.השיר הכי מסודר: אלוהים 27.השיר הכי מלכותי: 28.השיר הכי צבעוני: 29.השיר הכי שחור: 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.:

משתפת פעולה...

רק על היהודים, כן. 1.השיר הכי רוקיסטי: יו גוט טו. וגם כשלא בוכה. 2.השיר הכי מלוח: . לוח מזכיר לי טיפה בים. 3.השיר הכי חורפי: עוד מעט. 4.השיר הכי גרוע: ... 5.השיר הכי עצוב: אם כבר 6.השיר הכי מתוק: איימינלאב 7.השיר שהוא הכי טיטי: תעזור לי 8.השיר הכי קייצי: ג'קי 9.השיר הכי שמח: ג'קי 10.השיר הכי חו"ל שיש: דונט לייק 11.השיר הכי טוב: יש הרבה, כרגע עולה לי יכול להיות. 12.השיר שהוא הכי תום: מחפש תשובה 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: פאד'ר 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: ... 15.השיר שהוא רק שלכם: רק שלי. מבחינתי מלחמה שקטה. 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: עוד ארון 17.השיר הכי קיטשי:... 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: לפעמים. 19.השיר הכי שקט: איימינבלאב 20.השיר הכי ציורי: לפעים 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: גם כשלא בוכה 22.השיר עם השם הכי מוזר: כנ"ל 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: בסוף תבכו 24.השיר הכי מיותר: ... 25.השיר הכי מבולגן: נו מה? 26.השיר הכי מסודר: הזמן שלך 27.השיר הכי מלכותי: תענה לי 28.השיר הכי צבעוני: ג'קי מזכיר לי צבעוניות 29.השיר הכי שחור: מחפש תשובה 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: מלחמה שקטה.

izzys

New member
../images/Emo144.gif

1.השיר הכי רוקיסטי: דונט לייק,גם כשלא בוכה, יובגטו. 2.השיר הכי מלוח:
3.השיר הכי חורפי: תענה לי, המאה ה-20. 4.השיר הכי גרוע: לא גרוע, אבל תעזור לי מתיש. 5.השיר הכי עצוב: יש הרבה. 6.השיר הכי מתוק: עוד מעט. 7.השיר שהוא הכי טיטי: הזמן שלך, מלחמה שקטה. 8.השיר הכי קייצי: כל הסיפור, עכשיו את. 9.השיר הכי שמח: כל הסיפור, עוד ארון. 10.השיר הכי חו"ל שיש: באוויר. 11.השיר הכי טוב: ... 12.השיר שהוא הכי תום: יכול להיות, לעוף, בסוף תבכו. 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: ג'קי. 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: קח אותי. 15.השיר שהוא רק שלכם: ... 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: בדוגרי עוד ארון. 17.השיר הכי קיטשי: איימאינלאב. 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: המאה ה-20. 19.השיר הכי שקט: פאד'ר אקוסטי. 20.השיר הכי ציורי: אלה. 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: כאילו. 22.השיר עם השם הכי מוזר: אינטרמת. 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: מקום אחר. 24.השיר הכי מיותר: תעזור לי. 25.השיר הכי מבולגן: יובגטו באולפן. 26.השיר הכי מסודר: 27.השיר הכי מלכותי: 28.השיר הכי צבעוני: כאילו. 29.השיר הכי שחור: מחפש תשובה. 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: עוד מעט, אמן.

ננסה..

1.השיר הכי רוקיסטי: דונט לייק, גם כשלא בוכה. 2.השיר הכי מלוח: לעוף. 3.השיר הכי חורפי: טיפה בים. 4.השיר הכי גרוע: "גרוע" זה לא מהמונחים שאני אוהבת, אבל נלך על 'כאילו' ו'אלה'. 5.השיר הכי עצוב: תלוי בתקופות. בגדול- לעוף, בסוף תבכו וליפול. 6.השיר הכי מתוק: לא מדברים שטויות פה.
7.השיר שהוא הכי טיטי: הזמן שלך. תענה לי. 8.השיר הכי קייצי: סמי. 9.השיר הכי שמח: מבחינת לחן- כל הסיפור, מבחינת ליריקה- לא חושבת שיש. 10.השיר הכי חו"ל שיש: יובגטו, דונט לייק. 11.השיר הכי טוב: בסוף תבכו, ליפול. 12.השיר שהוא הכי תום: מחפש תשובה. [וגם 'אלוהים' וג'קי טריפ] 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: מלחמה שקטה , Father. 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: איימינלאב [מקורי..]. וגם 'עכשיו את'. 15.השיר שהוא רק שלכם: בסוף תבכו. 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: גניבה. 17.השיר הכי קיטשי: יובגטו..? 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: ליפול, מחפש תשובה. 19.השיר הכי שקט: איימינלאב. 20.השיר הכי ציורי: הבלוז. 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: כאילו. 22.השיר עם השם הכי מוזר: עידן האלוהים. 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: הזמן שלך, תענה לי. 24.השיר הכי מיותר: כאילו. 25.השיר הכי מבולגן: יובגטו. קח אותי. 26.השיר הכי מסודר: גניבה. 27.השיר הכי מלכותי: הא ?! 28.השיר הכי צבעוני: סמי. 29.השיר הכי שחור: סוף העולם. 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: בסוף תבכו.

Niran2

New member
..........

1.השיר הכי רוקיסטי: גנבה 2.השיר הכי מלוח: פעמון מלחמה 3.השיר הכי חורפי: תענה לי 4.השיר הכי גרוע: סמי 5.השיר הכי עצוב: אמן 6.השיר הכי מתוק: אלה 7.השיר שהוא הכי טיטי: קח אותי 8.השיר הכי קייצי: עכשיו את 9.השיר הכי שמח: תשחק אותה 10.השיר הכי חו"ל שיש: YGTBM 11.השיר הכי טוב: גנבה 12.השיר שהוא הכי תום: גנבה 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: הימים שלנו 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: גנבה 15.השיר שהוא רק שלכם: גנבה 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: יכול להיות 17.השיר הכי קיטשי: סמי 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: סוף העולם 19.השיר הכי שקט: הזמן שלך 20.השיר הכי ציורי: פעמון מלחמה 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: הבלוז 22.השיר עם השם הכי מוזר: אינטרמת 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: תענה לי 24.השיר הכי מיותר: סמי 25.השיר הכי מבולגן: אינטרמת 26.השיר הכי מסודר: לא קל 27.השיר הכי מלכותי: ג'קי 28.השיר הכי צבעוני: כל הסיפור 29.השיר הכי שחור: מחפש תשובה 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: עוד ארון אחדדדדדד

...

1.השיר הכי רוקיסטי: יובגטו, ודונט לייק 2.השיר הכי מלוח: ? 3.השיר הכי חורפי: עוד מעט, המאה ה-20 4.השיר הכי גרוע: לא יודעת. 5.השיר הכי עצוב: לעוף,פאדר 6.השיר הכי מתוק: לודעת נו. 7.השיר שהוא הכי טיטי: הזמן שלך, מלחמה שקטה 8.השיר הכי קייצי: סמי נראה לי 9.השיר הכי שמח: לא עולה לי לראש. אבל הכי מקפיץ כל הסיפור 10.השיר הכי חו"ל שיש: דונט לייק 11.השיר הכי טוב: או-הא. אני חושבת שבתכלס מחפש תשובה 12.השיר שהוא הכי תום: ליפול, לעוף. 13.השיר שהכי מזכיר ילדות: לא כל כך ילדות, אבל הזמן שלך. 14.השיר שהכי מזכיר אהבות: עכשיו את. 15.השיר שהוא רק שלכם: הזמן שלך כמובן. 16.השיר שאי אפשר בלעדיו: עם כמה שהם חרושים, אין הופעות בלי ג'קי ועוד ארון. 17.השיר הכי קיטשי: קיטשי ותום לא הולכים לי ביחד. 18.השיר שהכי מזכיר מקומות נשכחים: מלחמה שקטה 19.השיר הכי שקט: איימאינלוב. 20.השיר הכי ציורי: ? 21.השיר הכי פחות מתאים ללהקה: כאילו. 22.השיר עם השם הכי מוזר: גם כשלא בוכה 23.השיר שהכי מזכיר את הבית: לא יודעת 24.השיר הכי מיותר: כאילו. 25.השיר הכי מבולגן: יובגטו. רק בגלל שאורית כל הזמן מתבלבלת בו. 26.השיר הכי מסודר: אמן 27.השיר הכי מלכותי: ? 28.השיר הכי צבעוני: נו. :| 29.השיר הכי שחור: סוף העולם. לפעמים 30.ואחרון חביב, השיר הכי הכי.: לא יודעת. יש המון שאני כל כך אוהבת.

למעלה