השיר המבריח

השיר המבריח שלי

several species of small furry animals gathered together In a cave and grooving with a pict ללא ספק היה מבריח אותי מהפלוייד אם היה השיר הראשון שהייתי שומע

wommer

New member
כנל לגבי נראה לי

במיוחד עוד כ שהייתי קורא את השם שלו...זה מעייף

התפוח לא נופל רחוק מהעץ

- Sysyphus ... זאת הסבתא של החתולה מהקליפ של המלצות השבת שהילכה לה על הקלידים של רייט. וגם Don't Leave Me Now - במיוחד הקול של ווטרס ב- To put through the shredder in front of my friends והנגינה הברוטלית (בהשאלה מציף) של גילמור.

שלום חן

New member
אם הייתי מאזין ל....

Ummagumma גרסת האולפן

avki

New member
יש הרבה שירים שאם הייתי מתחיל

איתם אז בטח הייתי צובר מטען שלילי לגבי הלהקה. אני חושב שכמעט בכל אלבום שלהם יש לפחות שיר אחד שאם הייתי נגיד שומע את כל השירים המבריחים בכל האלבומים בתור דיסק רציף הייתי אומר שזה סתם להקה שאחלה המון סמים או שהם סתם חשבו שזה מגניב לשחק עם אפקטים או משהו כזה. זה הכל תלוי בדרך החסיפה.

Pink Floyd 117

New member
המבריח שלי

יש הרבה מאוד שירים שהיו מבריחים אותי מיד... אחד מהם הוא The Final Cut. למרות שזהו שיר מדהים בעיניי.

FunkyMonk

New member
אמממ

אני לא רוצה להישמע מתחכם או משהו, אבל שיר אחד לא מבריח אותי מלהקה.. אבל אם למשל הייתי נגיד שומע את אומה גומה ופיינל קאט ... (בתור אלבומים) מצד שני, מי יודע.. האלבום הראשון ששמעתי של הפלויד היה החומה, ואהבתי אותו - בגלל זה התחלתי לשמוע את הפלויד. אבל כיום החומה הוא לדעתי האלבום השלישי מהסוף...

כשהחומה יורדת אצלך ברייטינג

זה אומר דבר אחד: אתה מתבגר! החומה זה אלבום קלאסי למרד הנעורים. יש כאלו שזה עובר להם עם הזמן, כמוך. יש כאלו שזה לא עובר להם, ואז אתה רואה אותם בגיל 40 עם ראש דשא על הראש וחולצות של צ'ה גאוורה בזמן שהילדים שלהם מסתכלים עליהם במבט חשוד ביותר. אם יעשו סקר, אני כמעט בטוח שאלבומים מהתקופות המתקדמות של פינק פלויד עם הדומיננטיות של ווטרס יככבו אצל הצעירים, והאלבומים מהתקופות היותר מוקדמות, יככבו אצל הבוגרים יותר. שמתי לב לזה הרבה פעמים בפורום.

wommer

New member
אז מה שאתה רוצה לומר זה

שווטרס עדין בגיל ההתבגרות ??

מבחינה מסויימת כן

בעייני זה יתרון גדול מאד. הרוח הזאת של הרצון לשנות ואי קבלת הדברים כמובן מאליו, שהרבה אנשים יגידו שהיא תמימה ולא מודעת למציאות, אבל הרבה מהפכות החלו מאנשים תמימים. בלי אנשים תמימים ואפילו מגלומנים קצת, האנושות הייתה עדיין מדליקה אש עם אבנים.

Jason2

New member
וזה לא ממש נכון

אני למשל אהבתי את החומה בנעורי, קצת ירד לי ממנו בשנות ה-20 לחיי ודווקא עכשיו שאני בסוף ה-30 אני שוב אוהב לשמוע אותו. ודווקא שמתי לב שבעיקר הצעירים אוהבים לשנוא את האלבום הזה. (אין לי ראש דשא, אני לא אוהב את צ'ה גווארה).

למעלה