~השיר המגויר הטוב ביותר~

MENIMEN M

New member
~השיר המגויר הטוב ביותר~

מה לדעתכם שלושת השירים המגוירים שמבוצעים בצורה הטובה ביותר כוונתי היא לשירים שלקחו גם את הלחן וגם את המילים.

MENIMEN M

New member
תשובתי...

במקום החמישי- 5. "אמן" בביצוע עמירן דביר 4."זכריני נא" ביצוע אברהם מויאל שראל ואיציק אשל (השיר המקורי הוא "את אותי שופטת" בביצוע הצל ושראל) 3."רואים רחוק רואים שקוף" בביצוע עמירן דביר וצמד רעים(השיר המקורי בביצוע שמוליק קראוס) 2."אני יכול" בביצוע סיני אביאל ומשה לוי(השיר המקורי בביצוע סאבלימינל והצל)ובמקום הראשון- 1.שמע ישראל בביצוע עמירן דביר (הביצוע המקורי הוא של ש. חדד)עמירן מבצע את השיר בצורה מהממת ביצוע ענק

אין לי שום דבר אישי נגדו...

אבל ל"עמירן דביר" ולשירה יש מעט מאוד קשר, כך שלא כ"כ הבנתי איך בחרת ב3 מה5 את עמירן דביר.

MENIMEN M

New member
מעולם לא אמרתי...

שלעמירן דביר יש קול יפה אבל זה שהוא יודע לשיר אמרתי אם אמרתי ולכן כל הגיורים שהוא עושה הם בצורה הכי מיקצועית והכי יפה שיש שוב אין לא קול יפה אבל הוא יודע לשיר מעולה

MENIMEN M

New member
תודה אבל זה לא מה שהתכונתי...

התכוונתי לשירים שיגירו או שהחזירו בתשובה גם הלחן וגם את המילים מה שלא נכון לגבי יידן ואשר ברא

MENIMEN M

New member
מי זה? איפה הוא שר?...

בקיצור פרטים עליו מה הוא שר? הוא הוציא דיסק?

אני יודע קצת פרטים

מדובר בזמר אמריקאי שהוציא כמה דיסקים (חושבני שהם לא זכו לדרוך על אדמת א"י) ויש לו גם שיר בדיסק סוליד גולד 2 שנקרא "ולך לבדך".

עוד 1ת

New member
למה לא זכו?

יש להם כמה סינגלים שהגעו הנה לארצינו.כמו-2.I Will Teach You More Than That ועוד כמה שלא עולה לי כעת.

למעלה