השיר המזרחי האיכותי
חדש של אביחי

השיר המזרחי האיכותי../images/Emo8.gifחדש של אביחי

אביחי מליחי יוצר ענק ומלחין גדול שיצא לפני כמה חודשים עם אלבום בכורה יפה הנושא את השם "איתך באור" ומתוכו השיר "פלא טבעי" אביחי מליחי - פלא טבעי על מרפסת יושב מול שחרית יום חדש אלוקים עוד אוהב מגיש שי על מגש כוכבים מנצנצים מעל שמיים אדמדמים סגולים ערפילים עננים וטל בין בתים ואורות מתמזגים ושני כלבים שוטים סובבים ברחובות ובוקר חולף לראות ואז להאמין ואני בתמיהה מתפלל אלוקים עשה כדי שאבין איך פלא טבעי מתנהג... לראות ואז להאמין ואני בתמיהה מתפלל אלוקים עשה כדי שאבין איך פלא טבעי מתנהג הירח נעלם ועימו כוכבים מסתלק לו אט אט נחבא הם כבים ותפילה חרישית שעולה אי שם בוקעת ושיכור שנרדם בסימטאות העיר מגרונו שיבש שוב בוקע שיר אל אלוקים מעל בחסד יאיר לראות ואז להאמין ואני בתמיהה מתפלל אלוקים עשה כדי שאבין איך פלא טבעי מתנהג... לראות ואז להאמין ואני בתמיהה מתפלל אלוקים עשה כדי שאבין איך פלא טבעי מתנהג..... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

דודו21

New member
כפרה על המרוקאית...

מי אפו הבאת את זה אהההההההה מרוקאית את צודקת כולם בתרדמת הפיגועים שכל יום מכים במקום אחר בארץ הקטנה הזאת אך מתי איך שהוא יהיה טוב כאשר את בשטח, אני לפחות לא במתח.

עוד שיר איכותי ../images/Emo8.gif אבי פרץ

אבי פרץ - מלאכי תפילות שר שיריו ברגש חש את מילותיו מרטיט לבב ונפש ושוב אוסף כליו לובש פושט תחפושותיו כמו חייל לובש מדיו אל הבמה ישא עיניו אף שלא את זה אהב לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה אתה שומע תפילה לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה אתה שומע תפילה רוצה פינה לנוח ולסדר דרכיו ושוב נטרקת דלת והוא לובש מדיו ימים קונה את עולמו רגע כמו דעך נרו מכל ידיד מסתיר דרכיו ומנסה לבנות חייו לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה אתה שומע תפילה לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה אתה שומע תפילה לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה אתה שומע תפילה..... לא נענו מלאכי תפילות אנא הקשב אלוהי הבריות לך אודה באהבה..... אתה שומע תפילה.......... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

דודו21

New member
השיר מתאים....

לתקופה הנוכחית לובש פושט תחפושותיו כמו חייל "לובש מדיו" רוצה פינה לנוח ולסדר דרכיו ושוב נטרקת דלת והוא "לובש מדיו" יום קר וקסום לכולם

למעלה