השיר המזרחי האיכותי
ישן ויפה...

השיר המזרחי האיכותי../images/Emo8.gifישן ויפה...

בתקופה כזו, זה חשוב ביותר השלום בינינו וזה הזמן לסלוח לכל המי ומי... יואב יצחק - זה הזמן לסלוח עוד ארוכה הדרך אל האושר רצופה היא מכשולים רבים עת לחייך לשמוח גם לדמוע אך מה יפים יפים הם החיים זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה ..... לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה... את שתי עיני נושא אני למעלה מבקש תשובות לשאלה אין מענה ואיש גם לא יודע האם בסוף הדרך ניפגש זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה..... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

דודו21

New member
אור יקרה...

תכתבי איזה חיבור על יום המשפחה. יום קסום ויפה לכולכם!!!

אור בת 18

New member
דודי חמודי...

אני לא כותבת שום חיבור על יום המשפחה! לא רוצה רבתי עם אמא שלי לא רוצה לכתוב!

דודו21

New member
o.k מכין לך...

כוס קפה על חלב. ולאחר מכן תומרי את דעתך על השיר שכתבתי בלב הכפר יש נשף מסיבת אירוסין תיק אדום על כתפך שקוף כחולצתך חצאית מעור שחור מבליטות רגליים חטובות ויפות שפתייך אדומות מדברות צחוק על פיהן חושקות בעילוסין פרחי בר בשיערך את נראית נהדר (עצבנית מעט אך זה יעבור) מאושר זוהרת ואם תרצי אהיה לצידך וארקוד ריקוד מטורף עבורך בשבילך...

דודו21

New member
תוווווווודה../images/Emo141.gif

פרפרים/אור בנאי עוד הריח שלך עלי מאתמול ועוד הטעם שלך בפה אני רוצה לדעת הכל מהכל מה בעצם אומר כל זה

דודו21

New member
סטודנט, מיאותו אלבום...

פתאום הכל עובר חולף למול עיני איך הבדידות הורגת יוצא לי מיכלי נדדתי בעולם ראיתי אך כולם חולמים אותך בלילה ואת כה רחוקה חוזר אליך מרחוק נכסף אליך למתוק אותך אשמור מכל משמר את לי הכל את העיקר פתאום הכל עובר חולף למול עיני איך הבדידות הורגת יוצא לי מיכלי נדדתי בעולם ראיתי אך כולם חולמים אותך בלילה ואת כה רחוקה חוזר אליך מרחוק נכסף אליך למתוק אותך אשמור מכל משמר את לי הכל את העיקר חוזר אליך מרחוק נכסף אליך למתוק אותך אשמור מכל משמר את לי הכל את העיקר

דודו, נשמה שלי

דודו אחי, אתה מרשה לי לתקן אותך נכון? יופי. אז ככהזה הזמן לסלוח זה אלבומו הראשון של יואב יצחק. ואילו מה שכתבת זה השיר געגועים מתוך אלבומו השלישי של יואב יצחק שנקרא געגועים. חולה עליך אחי, אלון.

דודו21

New member
אלון היקר תודה../images/Emo141.gif

משהו קטן ליום האם (המשפחה) שיר קטן ! שיר קטן, על אהבה גדולה. שיר הודיה, וגם תפילה עלומה. אהבה, אליכם, חברי לכתיבה, הודיה לכם, רעי לקריאה. תפילה חרישית בלבי אשא, שלא יקשה עלינו המשא. יחד, יותר קל אחים, את זו המשימה - יחדיו להרים, ו... שימותו הקנאים !!!!!

למעלה