השיר המקסים ביותר רציתי לדעת אים יש עוד מישהי או מישהו שמזדהה כמוני עים השי ראגדת 21
A AGADAT 21 New member 30/8/01 #1 השיר המקסים ביותר רציתי לדעת אים יש עוד מישהי או מישהו שמזדהה כמוני עים השי ראגדת 21
א ארונסייד New member 30/8/01 #2 שיר מבולבל שלמה רצה לכתוב שיר למדינה ולאהובה וללוחמים וחללים ויצא לו שיר מבולבל עם לחן חלש
ג גברת תפוח New member 31/8/01 #3 איתך!! גם אני אוהבת השיר אגדת 21, למרות שאני רק בת 14 השיר הזה אומר לי המון
T The Pinky And The Floyd New member 1/9/01 #5 אחד השירים הכי יפים בארץ ... יש גם את "אני כבר מצטער" שלא הרבה אוהבים אותו .. אבל אני ממש אוהב אותו .. ויש גם את "טלפני אליי" .. לא חסרים לו שירים יפים .. במיוחד מחום יולי אוגוסט .. אגב .. הדיסקים האחרונים שלו הם פשוט גועל נפש, במיוחד "שניים"
אחד השירים הכי יפים בארץ ... יש גם את "אני כבר מצטער" שלא הרבה אוהבים אותו .. אבל אני ממש אוהב אותו .. ויש גם את "טלפני אליי" .. לא חסרים לו שירים יפים .. במיוחד מחום יולי אוגוסט .. אגב .. הדיסקים האחרונים שלו הם פשוט גועל נפש, במיוחד "שניים"
ו ועקנין, אלוף קרית גת New member 1/9/01 #6 הצד האפל של הירח היופי בשירים שכל אחד לוקח אותם לאן שהוא רוצה, יש מי שרואה בשורה אחת עולם ומלואו ויש מי ששיר שלם נראה לו כאוסף של מילים ללא קשר.
הצד האפל של הירח היופי בשירים שכל אחד לוקח אותם לאן שהוא רוצה, יש מי שרואה בשורה אחת עולם ומלואו ויש מי ששיר שלם נראה לו כאוסף של מילים ללא קשר.
א אהבתיה New member 1/9/01 #7 נכון מאוד.... ../images/Emo45.gif זה מה שיפה בשיר...אני יכולה לבכות ממשפטים מסוימים בשירים של שלמה ארצי
נכון מאוד.... ../images/Emo45.gif זה מה שיפה בשיר...אני יכולה לבכות ממשפטים מסוימים בשירים של שלמה ארצי