השיר הראשון

VeraLynn

New member
השיר הראשון

מה השיר הראשון ששמעתם שמאז התחלתם לאהוב את פינק פלויד או להתעניין בפינק פלויד? אצלי זה היה WISH YOU WERE HERE ושמעתי אותו כי המורה שלי לגיטרה לימד אותי את הקטע ואהבתי את השיר הזה מאוד אז חסכתי וקניתי את הדיסק ומאז התחלתי להתעניין בפינק פלויד.. ולאט לאט זה הפך לאובססיה... והיום אני אובססיבית גאה!!! :)

Money

באולפן למוזיקה שבו אני לומדת גיטרה, שמעתי מורה אחד מלמד את התפקיד של הבאס שם, ידעתי שזה פינק פלויד, אבל מעולם לא חשבתי שהם מצוינים כל כך...האובססיה באה אחרי שקניתי את הדיסק more חודש אחרי זהץ

meandmeandme

New member
פשש... איזה כבוד ../images/Emo13.gif

מקווה שאתה נהנה בבילויך בפורום עד עכשיו ואם אתה מכיר עוד אנשים שאוהבים פינק פלויד אתה מוזמן להזמין אותם. באמת מומלץ להעלות קצת את הרמה של הפורום הזה... זה אנשים צעירים כמוני (14) שהורסים אותו
..

מורנא007

New member
נהפוך הוא ../images/Emo9.gif

אני לומד יותר ממלמד בנושא פינק פלויד, ומוזיקה. לטעמי פינק פלויד היא להקה שיצרה מוזיקה מענינת מסטר פיס כמו הצד האפל של הירח. מצד שני, שמעתי יצירות קדומות של להקות כמו החיפושיות, traffic, matching mole and soft machine שקטעים או משפטים מהם שזורים אצל פינק פלויד. אבל זה לא רע בהתשב בהעתקותו של ביטהובן מבאך.

meandmeandme

New member
../images/Emo127.gif

תראה, פינק פלויד היא להקה שהתפתחה בצורה משמעותית מאוד במשך השנים. מהרוק הפסיכודלי שבא מהשפעותיו של סיד, עד לרוק רגוע ומושקע עם קמצוץ בלדות אקוסטיות במדל לרוק ג'אזי בדארק סייד לכמעט פאנק רוק בריטי באנימלס ואחרי זה מוסיקה לירית, בה הפוקוס הוא על המילים ולא המוסיקה כמו פיינל קאט. בשנים המוקדמות פינק פלויד היו מאוד מושפעים מהביטלס, סיד ורוג'ר הודו בראיון בשנת 67 שהם מעריצים גדולים של הביטלס ובראיון ב92 רוג'ר הודה שאחד הכותבים היחידים שהוא חשוב שיותר טובים ממנו הוא ג'ון לנון. אבל בשלב מסיום פינק פלויד (בתקופת אטום הרט) הפכו למשפיעים של עצמם, הם נתנו ליצרתיות והסקרנות שלהם להוביל את המוסיקה שלהם לתחומים שונים לגמרי. זאת בעצם אחת הסיבות למה אי אפשר ליחד אותם עם ג'אנר מוסיקלי כלשהו חוץ מ"פינק פלויד". מה הקשר? אל תשאל אותי...

meandmeandme

New member
אכן קראתי...

קראתי אפילו יותר מפעם אחת... בהחלט מאמר מצוין... מי שיסתכל למטה יגלה שרובו לקוח מתוך הספר הנפלא Sacuerfull of Secret. הספר הזה, אולם קצת מיושן(1992), הוא המאגר הטוב ביותר למידע על פינק פלויד. אני חוסך בימים אלה ממש כסף לקנות אותו. אבל בנתיים המאמר הזה ישאר ה'תנ"כ' שלי...

d a r k s i d e

New member
Dark Side Of The Moon

אצלי זה התחיל שבזמן שההיתי בתאילנד (1996) חבר שלי ראה שיש לי קלטת של the wall ואז הוא אמר לי בוא אני ימליץ לך על שני קלטות שלהם שאני לא מפסיק לשמוע אותם כמובן שקניתי אותם ומאז אני לא מפסיק לשמוע פינק פלויד. הקלטות שקניתי הם: Dark Side Of The Moon,wish you were here והשיר שהכי אהבתי לא יודע כולם מצוינים.

d a r k s i d e

New member
תגובה

כן כשהיגעתי לארץ (97) ישר קניתי את שניי הדיסקים האלו,ואת שאר הדיסקים (רובם) צרבו לי או שהורדתי מהאינטרנט, כי לצערי קנית דיסקים בארץ זה עסק מאד מאד יקר.

למעלה