השיר הרביעי באלבום

השיר הרביעי באלבום

הורה נדלנים/קובי אוז עוד נדהר על הכרמים עם טרקטורון ונגדע את הגפנים נשים בטון הורה הורה נדלנים הורה נצלנים הורה חמדנים עוד נרוצה אל שדות של תעופה עוד נשוב אל המושב לעוד טיסה הורה הורה נתבגים הורה ג'טלגים הורה עסקים ואי אפשר לחזור אחורה אוו הורה פרוספריטי לנצח וזה הלב שמתרוצץ בתוך קניון וזה הראש שמתפוצץ בתוך שעון התקרנפה לי כבר כל החיבת ציון ואין אנדו ואין אנדו לחזור אחורה אווו הורה כמו תמיד להפריט את הפרטים כמו תמיד להפריס את הפרסים הורה הורה זכיינים הורה עסקנים הורה בכיינים כל פרדס, חורשה הם גן של ארועים קול די ג'יי וקול חתן על החופים הורה הורה ועדים הורה זיקוקים כול שנותר לנזקקים לתמיד לתמיד לחיות בג'ורה אווו הורה פרוספריטי לנצח... ואי אפשר ואי אפשר לחזור אחורה אוו הורה

slallum

New member
אחלה מילים ../images/Emo13.gif

ואני בכלל לא מתעניין בליריקה
"התקרנפה לי כבר כל החיבת ציון"

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif וואו קובי, טקסט לפנים!

כאלה טקסטים בוטים (במובן הטוב של המילה) ואקטואליים לא שמענו המון זמן אצל טיפקס (מצד שני, השמועות אומרות שגם כולנו אחים הוא כזה). כל הכבוד על המעורבות וכרגיל, סחתיין על הכישרון להעביר את זה בכזאת צורה טובה ומיוחדת. מחכה כבר לשמוע את כל השיר! נ.ב- אם אני זוכר טוב היה משהו בסגנון הזה בטור שלך לא?

Funky Giraffe

New member
../images/Emo47.gif

ימבה של כבוד. תודה לאל ליריקס עמוקים. גם השיר האחרון שפרסמת, פרח השכונות, תן לי חתימה, גם ש"ס יתארח, אז בכלל. מה קרה, יש לכם תסמונת הדג נחש?

efraim teapacks

New member
מעולה!

כמו תמיד, מחאה לפנים אבל עם ניואנסים מדוייקים של רוח התקופה, מזכיר לי את "באינטרנט אני אתר פותח" הזכור לטובה מ-97'...

הוד11

New member
קובי באמת אין עלייך

מילים נהדרות זה יהיה עם מוזיקה חדשה או עם המוסיקה המקורית של הורה?

למעלה