השיר הרדיו 103, מדהים..

hela19

New member
השיר הרדיו 103, מדהים..

כיף אמיתי לשמוע אותו ברדיו..

hela19

New member
צביקה הדר ומרגול מגינים ואוהבים ...

במהלך הראיון, עלה נושא הצבא, וכמובן הראיון.. צביקה הדר הגן בחירוף נפש על מרגול..."נשמה טובה, אמן אמיתי:.."ההפקה מאחוריו..עבר תקופה קשה של הסתגרות.. כרגע עובד על תקליט עם לואי להב, אוטוטו התקליט יוצא..." אוהבים ומפרגנים, תומכים בג'קו שלנו.. לא ראיון קל, אבל יצאנו בכבוד..

eilati27

New member
כל הכבוד להם!!!!

ראיון מוצלח... אוהבת אותם!!! באמת אבא רוחני...

talytal

New member
היה ראיון נהדר

הקדישו סגמנט שלם (בין שתי הפסקות פרסומות) לג'קו ולהשמעת שיר האודישנים. השיחה הייתה מאוד מאוד חיובית, צביקה הדר ניסה שוב ליישר את ההדורים ולהסביר את העובדות ואת הניפוח והסילוף. באופן כללי, קשה לי לדמיין אדם עם לב שהיה שומע את התיאורים האלה וממשיך ללכלך על ג'קו. אני בכל אופן מאוד התרגשתי. טוב לשמוע כל כך הרבה פירגון ותמיכה כלפיו.

hela19

New member
ראיון יוצא מן הכלל, אף שדידי לא עשה הנחות..

דידי לא ויתר, והעלה את כל הסוגיות,אבל בסיום הראיון הפך לתומך, כך התרשמתי.. היקף האהבה והתמיכה של צביקה ומרגול הדהימה אותי, אוהבים אותו כמונו!!!! צביקה סיפר איך כל ההפקה מאחוריו, מאמינה בו, כאמן וכאדם, איך הכשילו אותו בראיון, מרגול אמרה, שהוא כזה נשמה ילד טוב שזה ממש לא מתאים.. וכמובן עיקה העניין היה סביב האמירות, וגם שם צביקה היה גדול!!! אני עדיין כל כך מתרגשת, כי לשמוע אותם בגלוי מביעים דעות כל כך טובות, עשה לי טוב.. ביי, לכולם וערב טוב.. ממני..

למעלה