השיר השבועי

השיר השבועי ../images/Emo192.gif

שיר השבוע [של נובה]? שיר השבוע [לא של נובה]? משהו טוב שקרה השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תוכניות לל"ג בעומר? למי אתם נותנים
? שבוע נהדר

dsol

New member
הגר ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע [של נובה]? יור לאב שיר השבוע [לא של נובה]? לא יודע... אבל שמעתי ממש הרבה את האלבום "נגיעות" של ברי משהו טוב שקרה השבוע? הוו הוו כמה ! אבל הכי חשוב פגשתי את עדית ! תוכניות לשבוע הבא? מתכונת בתנ"ך, חזרות לטקס סיום, בגרות בחיבור תוכניות לל"ג בעומר? עוד לא קבעתי למי אתם נותנים
? לכל מי שמגיע ! והפעם יש המוווווווווון ! שבוע נהדר

dsol

New member
*זו_../images/Emo189.gif

וזו המנהלת היקרה שלנו !

Amber

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע [של נובה]? אין
שיר השבוע [לא של נובה]? One – U2 feat. Mary J Blige מקסים
משהו טוב שקרה השבוע? נמממ... הגיעו אליי כרטיסי הטיסה והכל נבנה בטיול הזה...
תוכניות לשבוע הבא? להיפרד יפה יפה מכולם... אוי גאד...
תוכניות לל"ג בעומר? וואי, איזה כיף שאני לא כאן בחג הזוועתי הזה! ייהה
למי אתם נותנים
?
לכל המשפחה שלי.
אייי אייי... אנשים. בעוד שישה ימים (ביום שישי בבוקר) אני עולה על מטוס שיקח אותי מחלקה ראשונה לגרמניה... אה.. לא, לבריטניה. גרמניה תגיע בהמשך. מתחילה מאירלנד ומשם לאנגליה ואז יורדת דרומה וחורשת את אירופה. אז... שלום שלום, ואני מקווה לחזור עוד מלאאאא זמן כשכבר תשכחו מי אני (עכשיו אתם בכלל זוכרים?)

Amber

New member
תודה מתוקונת

יש לך עוד שנה וקצת לצאת ולהגשים את החלום הזה. מומלץ בחום

../images/Emo9.gif

שיר השבוע [של נובה]? אמ, אין. שיר השבוע [לא של נובה]? שן לידי/המון אנשים/ כולם יורים עלי/אבות ובנים/מנגינה יקרה - אביתר בנאי.
משהו טוב שקרה השבוע? בייייייייייייייייית.
תוכניות לשבוע הבא? המון שטח והמון חוסר הגיינה
[אמ, ניווטים וכאלה:X] אה, והמווווון שעות ביציאה[מי חכם ושכח לסגור את הפלאפון מי?|חבול-מאוד|].
תוכניות לל"ג בעומר? ניווטים?
למי אתם נותנים
?

שבוע טוב

שיר השבוע [של נובה]? your love שיר השבוע [לא של נובה]?אשה לוויתן משהו טוב שקרה השבוע?פגשתי את דודי.... תוכניות לשבוע הבא?אין כל כך תוכניות לל"ג בעומר? וואי, כבר ל"ג בעומר!? למי אתם נותנים נשיקה? אמממ.......

טולייצ

New member
../images/Emo201.gif התגעגעתי

שיר השבוע [של נובה]? אין! שיר השבוע [לא של נובה]? - עברי לידר/אישה לויתן - Behind These Hazel Eyes/Kelly Clarkson משהו טוב שקרה השבוע? היה נחמד ביום העצמאות תוכניות לשבוע הבא? כאילו השבוע? אממ..אתמול הייתה לי בגרות עיונית בתאטרון מחר מתכונת בפסיכולוגיה,וברביעי בגרות בחמישי בגרות בהבעה בין לבין אני עובדת,ומנסה להנות קצת
כי ההורים בחו"ל. אבל בקושי יש זמן,וגם חשק אין ממש
תוכניות לל"ג בעומר? אממ..אין כרגע. גם ביום הצמאות לא היו. אז מה?
למי אתם נותנים
? לו.

למעלה