השיר השבועי.

השיר השבועי. ../images/Emo192.gif

שיר השבוע [של נובה]? שיר השבוע [לא של נובה]? משהו טוב שקרה השבוע? תוכניות לשבוע הבא? למי אתם נותנים
? אני מרשה לכם להוסיף תמונה.
שבוע נהדר לכולם
[חוץ מלי, פאקינג מקוצרת
]

dsol

New member
../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

שיר השבוע [של נובה]? נוור אנדינג שיר השבוע [לא של נובה]? בנזין - התחלה חדשה משהו טוב שקרה השבוע? אמממ לא יודע... היה עמוס אז אני מניח שזה טוב
תוכניות לשבוע הבא? בגרות, הקלטות שירה למסיבת סיום וחזרות לטקס למי אתם נותנים
? לעדית
חיבוק ענק ! אבל ממש ! ולהגר שאני כל כך מתגעגע
ובקושי עונה לי ("בקושי" אפשר לומר בכלל....) בגלל הצבא המפגר הזה ~_~ אני מרשה לכם להוסיף תמונה. שבוע נהדר לכולם [חוץ מלי, פאקינג מקוצרת]

../images/Emo33.gif השיר השבועי

שיר השבוע [של נובה]? blue way שיר השבוע [לא של נובה]?שיר אהבה פשוט- איה קורן משהו טוב שקרה השבוע?פגשתי את ג'ון!!! תוכניות לשבוע הבא?לימודים, עבודה... למי אתם נותנים
? לדודינקה, למרות שהוא היה בראשון ולא אמר לי!!!!! ולהגרוש, שאני מתגעגעת... :) שבוע טוב לכולם

ziljian 1234

New member
נממנ

שיר השבוע [של נובה]? sunday לאחר התקרית חחח שיר השבוע [לא של נובה]? placebo-infra red משהו טוב שקרה השבוע? לא קרה שום דבר טוב. תוכניות לשבוע הבא? להמשיך לשרוץ בבית חחח כי אין כבר כל כך לימודים למי אתם נותנים ? לדודי. למרות הכל:) אני מרשה לכם להוסיף תמונה.

ME 2

שיר השבוע [של נובה]? למי יש זמן לשמוע נובה?
שיר השבוע [לא של נובה]? שירים של KID LOCO משהו טוב שקרה השבוע? לא נראה לי שיש... אולי שראיתי את צופן דה וינצי
תוכניות לשבוע הבא? לקרוע את התחת בלמידת היסטוריה אינסופית
למי אתם נותנים
? אני ממש זקוקה לו... אפשר להשאיר אותו לעצמי? אני מרשה לכם להוסיף תמונה. שבוע טוב

ברררר

New member
הומממ

שיר השבוע [של נובה]?בלו וואיי!!! יש לי שיר חה חה חה!!! שיר השבוע [לא של נובה]?Finally- hennre feat nikka או משו כזה משהו טוב שקרה השבוע?הומממ הוא הרגע התחיל תוכניות לשבוע הבא?הומממ מחר בגרות במתמטיקה!!! דאאי מסיימים עם זה!!! למי אתם נותנים
?לכולם שבוע נהדר
.

למעלה