השיר השבועי

השיר השבועי ../images/Emo79.gif

כל שבוע יעלה פה דיון על שיר מסויים של דנה
. שנתחיל
השיר הראשון הוא חמש בבוקר 1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם
2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר
3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
4. למי הייתם מקדישים את השיר
.

עונה ../images/Emo3.gif.

1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם
אכן. שיר אהוב במיוחד. 2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר
דנה בדואט עם ריטה
יכול להיות מעניין... 3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
"אם האהבה היא קיץ אני רוצה שתחמם אותי השמש, שלא תפסיק." 4. למי הייתם מקדישים את השיר
כרגע אני מאוד מחובר אליו, אז הייתי מקדיש אותו לעצמי
, חחח ולחני.

אחלה פינה ../images/Emo45.gif

חמש בבוקר
אמ...לא בטוחה אם בחמשת המועדפים, אבל בין המועדפים...
או...אמ...אולי טורי איימוס (נו, נלמד אותה עברית
) 3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
"חמש בבוקר איפה אתה, היית בא אלי...עושה לי טובבבבב" 4. למי הייתם מקדישים את השיר
אולי לה...

FUCKER777

New member
חמש בבוקר הית בא עכשיו..עושה לי טוב

חמש בבוקרררר לפני שאני מתחיל אני חייב להגיד שמוזיקת הפתיחה של השיר מושלמת....!!!! 1 אחד השירים הכי מועדפים עלי מכל הבחינוות ולא רק מתוך שירים של דנה ברגר(הקטלנית השולטת המדהימה ....) הלחן מעולה והמילים מצוינות שיר אלווףף! 2 לדעתי הוא מושלם כמו שהוא אבל ...אם אם כבר יהיה נחמד אם עברי לידר ישיר אותו 3 אם האהבה היא קיץ אז אני רוצה שתחמם אותי השמש שלא תפסיק למרות שכל משפט בשיר מושלם- אין אני חולה על השיר הזה 4 לעצמי לפני שנה בשדה התעופה - שם התחברתי לשיררר וגם לידידה שלי שלא ישנה עד 5 בבוקר

מילי17

New member
../images/Emo41.gif

1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם - יאפ יאפ יאפ.
2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר - אפרת גוש. 3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר - "אם אהבה היא לקח, אני תלמידה רוקדת לבדי.. חולמת"
4. למי הייתם מקדישים את השיר - דורי. "אתה מלחיץ אותי. אני בפארנאויות .."

אחלה פינה!

1. האם השיר נמצא בחמשת המועדפים שלכם? אין לי 5 שירים מועדפים אני אוהבת יותר מדי שירים שלה בשביל להחליט איזה מתוכם הם ההכי הכי!
2. זמר/ת או להקה שיהיה מעניין לשמוע אותם מבצעים את השיר? לא עולה לי בראש.. 3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר? " אם אהבה היא קיץ אז אני רוצה שתחמם אותי השמש שלא תפסיק... אם אהבה היא לקח אני תלמידה רוקדת לבדי חולמת..." 4. למי הייתם מקדישים את השיר? הממ לויודעת.. אני חייבת לציין שזה שיר פשוט מקסים

A t z a

New member
../images/Emo10.gifהיי נגנבה לי הפינה../images/Emo7.gif../images/Emo80.gif

לפי הכותרת גם חשבתי ככה...

אבל זה לא אותו דבר... הפינה הזו היא כמו "סיקור שיר" ושלך זה שירי השבוע... בקיצור - תמשיכי עם הפינה שלך, הן לא אותו דבר

נשמת

New member
../images/Emo9.gif

3. מה המשפט שאתם הכי מתחברים אליו בשיר
4. למי הייתם מקדישים את השיר
אכן.
היהודים
.
"מזל שיש רגליים, תמיד אפשר ללכת".
שמות במערכת.

SaRgE

New member
../images/Emo9.gif

1. אם השיר הזה לא נמצא בחמשת המועדפים עלי, אבל הוא במקום טוב לקראת הפסגה
2. אני ממש לא מצליח לחשוב על זמרת שתעשה את זה טוב חוץ מדנה:S היא פשוט כל כך מתאימה לשיר הזה! יש בה כל מה שצריך בשביל לעשות את השיר הזה מה שהוא. 3. "אם האהבה היא חורף, אז אני רוצה שיטפטף עליי גשם, שלא יפסיק" 4. -- שיר מדהים וביצוע פשוט מושלם! יש בו כל כך הרבה אופי ודנה מעבירה את זה בצורה יוצאת מהכלל.

למעלה