השיר למסע לפולין

Slim Jim

New member
השיר למסע לפולין

החליטו אצלנו ששיר המסע לפולין יהיה "מה לאכול"! לא עוד המנונים שכבתיים כמו "לא לא אל תשכחי, גם בטרבלינקה יש ציקלון בי" או "אני אפר...הווו הווו... אני אפר..." יהיה חזק!

../images/Emo54.gifדברי איתי ../images/Emo11.gif

אני כנראה מגיע מחר

gold ayelet

New member
תתבישו!

תגיד אתה לא מתבייש.? מה זה שיר לפולין –לא היה לי מה לאכול? זה בכלל לא מצחיק... אם בכזאת גישה אתה נוסע לפולין עדיף שלא תיסע! מה זה כל שנה יש לך המנון? איזה ביה"ס אתה? צריכים לחוות על בשרכם מה היה שם שיפחידו אתכם קצת ואז לא תעזו לדבר ככה!! ומי שלא הבין את הכוונה שלי לא התכוונתי שיעשו להם מה שעשו ליהודים אלא שינסו להמחיש להם.. (לדו'ג אני יודעת שבבי"הס שלי דחפו את כל הבנות לתוך המשרפות בצפיפות וצרחו עליהים בגרמנית) אני לא יודעת אם אתה אשכנזי –והיו לך קרובי משפחה שנספו –אני רוצה לראות שתגיד את זה לסבא שלך או לסבתא שלך נראה מה תהייה התגובה שלהם ... וגם אם לא היו לך קרובי משפחה – זה חלק מהעם שלך... ואם אתה לא מרגיש קרבה לנושא פשוט עדיף שתשתוק "סייג לחכמה שתיקה" !! אין אין לי אפילו דרך להגיד לך בצורה יפה מה אני מרגישה..!

A7X

New member
בדיוק! אני שמח לראות שיש גם אנשים

רציניים בפורום הזה ולא רק אנשים ילדותיים שנושאים לפולין בשביל הצחוקים באוטובוס אני מתבייש לקרוא לעצמי יהודי עם יהודים כמוך

A7X

New member
אני לא אתפלא אם אתה מסוגל

לצחוק לאנשים שעברו את השואה בפנים או לצטט להם שיר של אינפקציה כי אתה אתה סתם ילד קטן שלא תופס את המהות שלה האירוע זה בטח נורא מתסכל לחיות ככה ששום דבר לא באמת חשוב ועל הכל אפשר לצחוק טוב אבל אתה לא מודע לזה בכלל אז כנראה שמתוסכל אתה לא

../images/Emo54.gifתקשיב ../images/Emo11.gif

יש אנשים עם סוג הומור קצת שונה וזה נקרא "הומור שחור" יש אנשים שאוהבים לצחוק על דברים כאלה, אני אחד מהם אל תיקח קשה דברים, קח בפרופורציות. בלי קללות
המשך יום טוב שיהיה לך

../images/Emo121.gifחחח החתימה של פורום הומור

שחור הולכת ככה: אם אתה נרצח חייג 100 אם אתה מקבל התקף לב חייג 101 אם אתה נשרף חייג 102 ואם אתה עומד בצד וצוחק על כל זה בוא אלינו ל-907.

N1ce guy

New member
LOL ../images/Emo6.gif

ולכל המלעיזים, זה הומור שחור, אם זה מפריע לכם, פשוט תתעלמו, יש כאלה שזו דרך בשבילם להתמודד עם עם הדבר המזעזע שקרה.

A7X

New member
אין לי בעיה עם הומור שחור אבל

זה סתם חסר טעם

למעלה