השיר למען שחרור החטופים

s h o o s h a

New member
השיר למען שחרור החטופים

בימים האחרונים אני נתקלתי בפרסומת בטלויזיה לאיזו עמותה [ידידות? נדמה לי] ש'שיר הנושא' שלה הוא "זה לא נגמר" שנכתב ע"י רחלי שביט והולחן ומושר ע"י רמי קליינשטיין, השיר נכתב על שלושת החיילים החטופים- גלעד שליט, אודי גולדווסר, ואלדד רגב והושמע לראשונה בחודש אוגוסט2006 בעצרת להחזרת החטופים. לא ברור לי כיצד, למה ועל שום מה מושמע השיר, כאמור, כשיר נושא העמותה המוזכרת... יתרה מכך, דווקא בגלל שמדובר בשיר שנכתב במיוחד עבור ערב העצרת ולבקשת המשפחות, כיצד יתכן והוא 'מודבק' לאיזו עמותה?...
ברגע פשוט של שמש הרעיש את חיינו רעם פתאום החיוך שידענו אמש חמק מן הבית אל תוך החלום זה לא נגמר, גם אם מבחוץ החושך שולח אלינו ידים זה לא נגמר, גם אם לרגע ארוך נופלים מעלינו שמיים גם כאן לפעמים הרקיע נצבע בתקווה מחודשת פחד וקור נמסים ואתם מרחוק מציּרים לנו קשת זה לא נגמר, גם אם שאון תותחים את רחש הלב ממסך זה לא נגמר, וגם בלילות הכבויים ירח מעל ראשיכם לא דועך בתום שינה טרופה כשהבית יעור לקולות מוכרים אז בנפש חשופה נברך על האור המשיב אהובים זה לא נגמר, עד נלטף את פניכם את כאב המרחק נרגיע זה לא נגמר, לבנו פועם בשבילכם הן הרגע הזה עוד יגיע

זה לא נגמר-

השיר על כל הכנסותיו נתרם ל"עמותת הבנים",עי רמי קליינשטיין, הרב יחיאל אקשטיין מנהל את הקרן לידידות-ישראל אמריקה, ותורם מאות מיליונים למטרות חברתית, אולי הרב אקשטיין קיבל זכות להשמיע בית מהשיר תמורת תרומה ל"עמותת הבנים", אולי.....מי יודע דרך אגב זה לא יפליא אותי- כי הרב אקשטיין תורם עשרות אלפי $$ לטיפולים נפשיים לנכי צה"ל שמשרד הבטחון לא ממן.

למעלה