השיר על הדף העתיק- אגדה

black flower

New member
השיר על הדף העתיק- אגדה

הסיפור שלי מתרחש באוניברסיטה לספרות יצירתית בני יורק. בכיתות שהשתתפתי בהם תמיד הייתה בחורה בשורה הראשונה שהיו לה את השרים הכי אומנותיים והכי עמוקים מבין כולם. היא נראתה לי בחורה מאד נחמדה והחלטתי להכיר אותה יותר טוב ואולי נהיה חברות טובות... כשניגשתי אליה הצגתי את עצמי והיא ענתה לי בנימוס "נעים מאד שמי מרי" ישבנו ודיברנו ולא טעיתי לגביה...היא הייתה בחורה מאד נחמדה וכיפית. אני ומרי הפכנו לחברות טובות ונהגנו לבלות אחת עם השניה ולעשות אחת עם השניה עבודות גמר ושיעורים. היינו יושבות בספריה של האוניברסיטה וכותבות שירים עד שיצא לנו משהו טוב...אבל תמיד מרי הייתה כותבת את השירים שלה תוך שניות והם היו יוצאים נהדרים! שהייתי שואלת אותה איך היא כותבת שירים כאלה יפים היא פשוט הייתה עונה לי "זה הכל בדף"...אף פעם לא הבנתי למה הכוונה אבל הנחתי לזה... יום אחד הגעצי לבייתה של מרי והתברר לי שמרי נהרגה בתאונת דרכים. הייתי עצובה מאד וחשבתי לעצמי איזה בזבוז...היא הייתה כל כך מוכשרת! ביקשתי לראות את חדרה...כשניכנסתי החדר היה מסודר מאד בדויק כמו שמרי הייתה.. לרגע יכולתי להרגיש את הנוכחות שלה בחדר! עברתי ליד המיטה ופתחתי מגירה בשידה... מצאתי שם ספר ישן...נראה כמו אלבום תמונות.. פתחתי אותו ומצאתי שם דיוקנים של בנות ממלכה מהמאה הקודמת, אבל לא שמעתי או קראתי על אף אחת מהן...מה זה עושה אצל מרי? המשכתי לדפדף ופתאום נשמתי נעצרה... ראיתי תמונה של גברת עדינה שנראית בדיוק כמו מרי...למטה היה רשום "הדוכסית מרי ה-3" העניין היה נראה לי מוזר... החזרתי את הספר ופתחתי מגירה אחרת..המגירה הייתה ריקה וכל מה שהיה בה זה דף...עתיק מאד..יכולתי להרגיש אותו מתפורר לי לאט לאט ביד.. פתאום הרגשתי רוח קרה למרות שהחלון היה סגור... ושמעתי לחישות וליחשושים..."זה הכל בדף"..."תכתבי"... אני לא מאמינה ברוחות אבל החלטתי לנסות..לקחתי עט ורשמתי בדף את הנושא "מוות".. לפתע העט החל לזוז מעצמו ולכתוב משהו...לקחת לי שניה והבנתי שהוא כותב שיר...על מוות...ואז הבנתי למה מרי התכוונה כשהיא אמרה לי "זה הכל בדף".. אך דבר אחד לא עזב אותי...איך זה שראיתי דיוקן של מרי מהמאה הקודמת? הדלקתי את המחשב של מרי וחיפשתי עליהבאינטרנט ולמרבה הפלא גיליתי שהדוכסית מרי ה-3 נרצחה על ידיי בעלה והאגדה מספרת שרוחה של מרי עוברת מידיי שנה בתאריך מותה אל גופה של בחורה אחרת... כשקראתי את זה הרגשתי צמרמורת בכל הגוף...כיביתי את המחשב וישבתי על מיטתה של מרי... הרגשתי שאם אני יזוז עוד צעד אחד אני יתעלף... לפני שהבנתי מה קורה בכלל משהו תפס אותי ברגלי וסחב אותי מתחת למיטה... ראיתי דמות מפחידה ומעוותת והיא אמרה לי רק דבר אחד... "עכשיו זה תורך!!!"

black flower

New member
תיקון...

פרי השיעמום

WallFlower

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif

איומטיקני קיץ!!!!!

x project

New member
היא התכוונה ל..

"אייקוני קיץ" במילה מתורבתת הם נקראים אימטיקונים למקרה שלא ידעת

buffgirl

New member
וואו! פשוט מהמם! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

למרות שגם אם את היית מורידה את הקטע האחרום עם הרגל שנתפסת, זה היה יפה. פחות קריפי, כן, אבל יותר עמוק ופחות אימה.

למעלה