השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה

השיר על טלי פחימה את השיר הבא כתב המשורר שמואל ירושלמי מבאר שבע בעקבות הארכת מעצרה ללא משפט של פעילת השלום הישראלית טלי פחימה, אשר סובלת התעללות ועינויים ממושכים במתרפי השב"כ. לא תצלח ידכם, לשבור את טלי לא תצלח ידכם, לשבור את טלי! היא תצא אל חופשי, כַדרור. היא דרייפוס הישראלי, שמשלם מִקחו של העוול, אשר בכל מקום שַרור. תשוחרר לאלתר טלי פחימה! למרדף המכשפות לשים קץ. היא גיבוֹרֶת השלום האמיתית ולוחמת חופש; נושאת תקווה לעתיד הנוצץ. לבבה חרֵד ליחסים בין העמים באיזורינו; מהאלימות והשנאה, נקעה נפשה. צדקת דרכך תנצח! לעמי ישראל וּפלסטין, תִשָאי התקווה. הנך מלאכית השלווה הנכספת. פיך, למצפון, קורא דרור. גיבורָת השלום והשאיפה לַשקט; מקרינת קרן אור. שמש השפיות והפיוס, עוד תרקיע. את מְקום האֵיבה , תתפוס האחווה בין העמים. כבלי סוהַרך יפלו, בהתרסקם על הארץ. חפותך מפשע, תלבלב כפרחים! _________________________

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השיר הכי הזוי ששמעתי אי פעם. תמיר.

חייקין

New member
שממה תרבותית וחוסר דעת הביאו עלינו

תנועות נוער כמו השומר הצעיר, שחינכה לאחווה בין העמים בכל מחיר. הגולם קם ובועט, ידוע מקדמת דנן ש"הנביא" מוחמד הנחיל למאמיניו את הציווי להשליט את האיסלאם וטרח לשם כך להוסיף לקוראן את סיפור ההסכם עם שבט בני קורייט שהופר כעבור זמן קצר והשבט הושמד, כיון שלא קיבל עליו האיסלאם. האיסלאם נעצר זמנית בימי הביניים, אך מאז קיבל תנופה חדשה. כיום מתפשט האיסלאם לכל מדינות המערב, מסגדים נבנים בכל עיר מערבית, מוסלמים נוהרים בעקבות "עבודה", מתבססים, עושים נפשות לאיסלאם, ובאופן תיאורתי אך הולך ומתממש: בכל מדינה דמוקרטית יכולים המוסלמים לקבל שלטון בזכות ריבוי האוכלוסיה. כאן בארץ הקודש, מתנתקים מארבעה מיליון, אך נשארים עם מליון וחצי, ששיעור מספרם עולה באופן טבעי בקצב של 50% לעשר שנים! אז מה, מתי נתנתק מהגליל? ומתי מהנגב? ומירושלים? וכן הלאה... התנתקות היא דחית הקץ, למי יהיה האמץ לכפות על המדינה הדמוקרטית חוקה המונעת השתלטות כל גורם לא יהודי שהוא על מוסדות השלטון? הפיכת המדינה ל"מדינת כל אזרחיה" ובשלב הבא לעוד מדינה איסלאמית "נאורה"? מאין ימצא מדינאי חכם ואמיץ בשעור קומה שיעז לעשות מעשה?

michblt

New member
תשוחרר טלי פחימה ../images/Emo10.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

היא בסך הכל קורבן, הן של הצביעות הישראלית, שלא רואה שהדברים שהיא עשתה נעשו בתום לב עם כוונה לעזור לעם מוכה ומורעב. אני מאמין שמעולם לא הייתה לה כוונה לפגוע באף אחד ומי שראה ראיונות איתה יודע שמדובר בבחורה צעירה, תמימה מאוד (ואני מתכוון מאוד) ומבולבלת. באותה מידה אני חושב שהיא קורבן של מערכת טרור צדקנית ומתחסדת אצל הפלסטינים, שראו באותה בחורה הזדמנות פז להציג לנו כמה אנחנו נלעגים.

טלי פחימה קורבן?

טלי פחימה הגנה בגופה על טרוריסט, אין כאן מקום לפרשנות/התפלספות אחרת, אני מאמין שידעה היטב מה היא עושה ואנחנו מטומטמים מספיק לתת לה לעשות את זה, כל ישראלי שיפריע לחיסול צריך להיות אחראי לחייו שלו אם צה"ל מחליט לחסל אותו, תבין בעצמך למה אני מתכוון. רראתה קצת מה הולך במחנה הפליטים וישר החליטה שזו אשמתינו שהם חיים ככה, הפלשתינים הם מנציחי הפליטות כדי להכין את הקרקע לזכות השיבה, הכי קל זה להאשים צד אחד, במקרה זה אנחנו הצד החזק בהכל, הרבה עושים את זה, אבל מכאן להתחבר לגדודי אל- אקצה?, חבירה לאוייב בזמן מלחמה. היא לא תהיה בהלוויה של זווידי, הוא הבא בטור, יש לו פה גדול וכדאי שיסתום אותו, כן הרגו לו את הסגן וכדאי שילך להתחבאות באיזה כוך, לפני הטיל ימצא אותו.

michblt

New member
ראית אותה בראיונות? ../images/Emo5.gif

לבחורה אין מושג מי נגד מי, והשמאל כבר הפך אותה לאיזה סמל מאבק. אתה מגדיר את עצמך כאדם רחמן בעל לב? אין שום סיבה שהיא תשלם מחיר כ"כ כבד רק משום שהיא הונתה. ובגלל שרחמיה על האכזרים, הוביל אותה להתאכזר לרחמנים!

נראה לי שאת מזלזלת בה, היא יודעת

בדיוק מה היא עושה, היא בחרה צד והלכה איתו עד הסוף, "עד הנצחון" (של הפלשתינים).

shay or eli

New member
גם הנצרות היא מסיונרית.

אז בוש כבש את עירק כדי להמיר את דתם של יושביה? למה אנשים לא ממתנים את כמות השטויות שהם פולטים על המקלדת.

shay or eli

New member
האיסלאם היא דת מסיונרית.

אז כניראה שהמהגרים האיסלאמיים, בניגוד לכל שאר המהגרים מהעולם השלישי לראשון, הגיעו כדי לאסלם את האוכלוסייה המקומית. הנצרות היא דת מסיונרית. אז כניראה שהכובשים האמריקאים-נוצרים, בניגוד לכל שאר הכובשים בעולם, כבשו את עירק כדי להמיר את העירקים לנצרות. אותו הגיון מופרך.

Azazel

New member
בעיה קטנה.

הגדרתך את האמריקאים כתאוקרטיה נוצרית.

shay or eli

New member
לא.

בוש נוצרי. זה מספיק. כמו שמספיק להגדיר את המהגרים לאירופה כ"מוסלמים", הוא לא היה צריך את התואר "מסיונרים מוסלמים מקצועיים" כדי לקבוע את השטות הזאת.

Azazel

New member
חשבתי שמדובר בכיבוש מוסלמי.

במקרה של ההגירה, ההשוואה שלך לא נכונה כפליים.

tkhri

New member
אז מה אם בוש נוצרי? בממשל האמרקאי

יש המון יהודים. יש חיילים יהודים\נוצרים\אטיאסטים(ככה כותבים?)הודים,אפריקאים-אמריקנים ומגוון כזה גדול. ארה"ב נוצרית ברובה? כן. אז? זה עדיין לא אומר שכיבוש עיראק בוצע כדי להעביר את העיראקים לנצרות.

shay or eli

New member
אני יודע.

אני הבאתי את זה כאמירה מופרכת. כמו שלומר שמהגרים מוסלמים, שמהגרים מאותן סיבות כמו מהגרים תאילנדים או הונגרים, מנסים לאסלם את אירופה - זה מופרך לחלוטין.

Azazel

New member
יש להפריד בין מטרה, לתוצאת פעולה.

זה שזה לא המטרה, לא אומר שזה לא מה שיקרה.

idoz

New member
והשיר שלי על טלי פחימה

התפוח נפל רחוק מהעץ\ משפחתה מתביישת בה\ היא גאה לעזור לרוצח הרקוב איננה תמימה\ גם שקרנית לא קטנה\ שמחה כשנרצחת אם ישראלית שוכבת עם רוצח בשם זבידי\ זבידי הנבל רוצח חפים מפשע\ והיא לא קמה והולכת אישה תמימה היא לפתע בבית-המשפט\ לא עשיתי כל רע היא זועקת\ מאוחר מדי, את שקרנית מה דעתכם? אפילו הכנסתי את הדברים הספרותיים האלה במוסווה

למעלה