השיר שאיננו נגמר...

tairon

New member
השיר שאיננו נגמר...../images/Emo2.gif

שימו לב... אני פוצח בשיר ... מישהו ממשיך .. וככה הלאה והלאה עד שזה יגמר או שלא בואו נבחן את הענין הזה....
תווים ומילים... נרשמו כשיר.. קובץ של רגשות על נגינה רכה של הבטחה .. מי ממשיך???

המשך

תווים ומילים... נרשמו כשיר.. קובץ של רגשות על נגינה רכה של הבטחה .. --------------------------- דואט של אהבה נרקם לו על נייר כל תו נשזר ביד אומן הבטחה לצליל מכוון שיסחוף לריקוד מכושף סימפוניה של כלי אהבה

ממשיכה...

הבטחה נזרקה- לחלל האוויר, מילים כדורבנות- היא ישבה לחכות אדוות הגלים ליטפה את נשמתה והיא הייתה כמהה.. מי ממשיך???

יונית38

New member
אני

ועוד היא חיה באשליה שהוא את האבטחה יקיים עבורה אך לא רק אדוות הגלים התנפצה באויר כי אם גם החלום שהטיח לעברה לפני כמה ימים

Mוניk

New member
וההמשך

ימים! כל יום אני חושבת מה מחכה לי מחר ומדמיינת את המחר מחייך אלי זה עושה לי טוב תמיד מחכה שהיום הזה יעבור מחר שוכחת את יום האתמול וזורמת הלאה מוניק מביטה קדימה

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

תווים ומילים... נרשמו כשיר.. קובץ של רגשות על נגינה רכה של הבטחה .. --------------------------- דואט של אהבה נרקם לו על נייר כל תו נשזר ביד אומן הבטחה לצליל מכוון שיסחוף לריקוד מכושף סימפוניה של כלי אהבה --------------------- הבטחה נזרקה- לחלל האוויר, מילים כדרבנות- היא ישבה לחכות אדוות הגלים ליטפה את נשמתה והיא הייתה כמהה.. ---------------------- ועוד היא חיה באשליה שהוא את האבטחה יקיים עבורה אך לא רק אדוות הגלים התנפצה באוויר כי אם גם החלום שהטיח לעברה לפני כמה ימים ------------------------ ימים! כל יום אני חושבת מה מחכה לי מחר ומדמיינת את המחר מחייך אלי זה עושה לי טוב תמיד מחכה שהיום הזה יעבור מחר שוכחת את יום האתמול וזורמת הלאה ------------------------- והמחר , יוביל אותנו בדרך האתמול והמחר , יותיר בנו את ההווה נימול והמחר , ייאסף בתוכנו אל עתיד כמנצח על שיא במול... -------------------------

גולוניס

New member
המשך......

תווים ומילים... נרשמו כשיר.. קובץ של רגשות על נגינה רכה של הבטחה .. --------------------------- דואט של אהבה נרקם לו על נייר כל תו נשזר ביד אומן הבטחה לצליל מכוון שיסחוף לריקוד מכושף סימפוניה של כלי אהבה --------------------- הבטחה נזרקה- לחלל האוויר, מילים כדרבנות- היא ישבה לחכות אדוות הגלים ליטפה את נשמתה והיא הייתה כמהה.. ---------------------- ועוד היא חיה באשליה שהוא את האבטחה יקיים עבורה אך לא רק אדוות הגלים התנפצה באוויר כי אם גם החלום שהטיח לעברה לפני כמה ימים ------------------------ ימים! כל יום אני חושבת מה מחכה לי מחר ומדמיינת את המחר מחייך אלי זה עושה לי טוב תמיד מחכה שהיום הזה יעבור מחר שוכחת את יום האתמול וזורמת הלאה ------------------------- והמחר , יוביל אותנו בדרך האתמול והמחר , יותיר בנו את ההווה נימול והמחר , ייאסף בתוכנו אל עתיד כמנצח על שיא במול... ------------------------- ורק הים ממשיך להתנפץ לו, על אותם סלעים חסרי רוח, כוחו יבוא מאין, והריח שעולה לו, מתוך משקה טהור ונינוח, מזכיר את ריחם של המים.

למעלה