השיר שאני הכי אוהבת..

pinoki

New member
השיר שאני הכי אוהבת..

היי אני חני.. בת 20 מחדרה... אוהבת מאוד את השירים של גלי עטריי... והשיר שהכי הכי אהבתי והתחברתי אליה בזכותו זה השיר..
תעשי רק מה שאת אוהבת..
פשוט התחברתי אליו.. עודד אותי במצבים הכי לא נעימים שלי.. אז תשרשרו.. מה אתם הכי אהבתם...

המממ...

עוד שנה ועוד שנה,(החיים הם כמה גלגל)שמעתי אתמול -פשוט מדהים אחד הגדולים אני צריך להזכר בלהיטים ואחזור לשרשור.

זה נקרא:

"גלגל ענק" ומופיע בדיסק של "חלב ודבש" (מלים: שמרית אור- לחן: קובי אושרת). יש לי את הדיסק שנקרא "חלב ודבש עם גלי עטרי ולאה לופטין- להיטי הזהב" והוא משגע! יש שם חמישה שירים של חלב ודבש עם גלי, וחוץ מ"הללויה" האלמותי וכאמור "גלגל ענק", יש גם את: "שיר לשירים" שאני לא מאמינה שיש מישהו שלא זוכר מילדותו (אלא אם כן הוא חווה את ילדותו כרגע. מי אמר אלירן??
ו"קסם הלילה" ששרית נורא אוהבת (באמת שיר מקסים) ו"יחד" -השיר האולטימטיבי לסיום התיכון (עיין ערך נטע לי ושירן
. באופן אישי, הישאם, גם אני מאד אוהבת את "גלגל ענק" המלים שלו כל כך מציאותיות! אדם הולך לישון עם חלומו וקם עם שברו. זה אולי לקח לכולם לא לחשוב שהגלגל לא יכול להתהפך- אז לשמוח על כל רגע טוב מחד ומאידך- כל המתנשאים למיניהם שידעו שהכלללללל יכול להשמנות להם ב-ר-ג-ע! וחוץ מזה- ברוך הבא לפורומנו הישאם!

היי חני../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
יש המון שירין אני חושב שהשיר שאני הכי מתחבר אליו הוא: דרך ארוכה

עדי 345

New member
באמת קשה לבחור !!!

קשה לבחור!!! אם אני מתאמץ מאוד, אז זוהי רשימת 20 המובילים אצלי. הערה: אני יותר אוהב את השקטים של גלי, חלקם קצת פחות מוכרים. תאמיני לי, אם את עדיין לא מכירה, שווה לשמוע! זו אהבה משמיעה ראשונה, מבטיח!!! 1. "אל תשכח" (שנת 1978, מתוך "נסיך החלומות") 2. "דרך ארוכה" (שנת 1979, מתוך "גלי עטרי וחלב ודבש") 3. "קסם הלילה" (שנת 1979, מתוך "גלי עטרי וחלב ודבש") 4. "עד שנשיב" (שנת 1981, מתוך "קח אותי הביתה") 5. "מחר יהיה יום יפה" (שנת 1984, מתוך "ממריאה ברוח") 6. "אמצע ספטמבר" (שנת 1986, מתוך "אמצע ספטמבר") 7. "אין לי ארץ אחרת" (שנת 1986, מתוך "אמצע ספטמבר") 8. "רק אתמול" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 9. "צעד אחד לפני הנהר" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 10. "מקיץ אל החלום" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 11. "לו ידעת" (שנת 1990, מתוך "בראשית") 12. "בראשית" (שנת 1990, מתוך "בראשית") 13. "ערמונים מהאש" (שנת 1992, מתוך "ביום שאחרי") 14. "משהו" (שנת 1994, מתוך "סימנים") 15. "במקום אתך" (שנת 1998, מתוך "גלידה") הערה: לחן של גלי! 16. "נהר" (שנת 1998, מתוך "גלידה") 17. "הרחוב הקטן" (שנת 1998, מתוך "גלידה") הערה: לחן של יהודה פוליקר! 18. "חבק אותי לאט" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט") 19. "תל אביב בחורף" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט") 20. "גרגר אחד יכול" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט") הערה: לחן של גלי! פעם שמעתי בראיון עם גלי, לפני המון שנים שבעתיד היא אולי תעשה מופע אקוסטי לשירים השקטים. ואני מחכה בסבלנות להופעה הזו....

עדי 345

New member
../images/Emo91.gif

1. "אל תשכח" (שנת 1978, מתוך "נסיך החלומות") 2. "דרך ארוכה" (שנת 1979, מתוך "גלי עטרי וחלב ודבש") 3. "קסם הלילה" (שנת 1979, מתוך "גלי עטרי וחלב ודבש") 4. "עד שנשיב" (שנת 1981, מתוך "קח אותי הביתה") 5. "מחר יהיה יום יפה" (שנת 1984, מתוך "ממריאה ברוח") 6. "אמצע ספטמבר" (שנת 1986, מתוך "אמצע ספטמבר") 7. "אין לי ארץ אחרת" (שנת 1986, מתוך "אמצע ספטמבר") 8. "רק אתמול" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 9. "צעד אחד לפני הנהר" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 10. "מקיץ אל החלום" (שנת 1988, מתוך "צעד אחד לפני הנהר") 11. "לו ידעת" (שנת 1990, מתוך "בראשית") 12. "בראשית" (שנת 1990, מתוך "בראשית") 13. "ערמונים מהאש" (שנת 1992, מתוך "ביום שאחרי") 14. "משהו" (שנת 1994, מתוך "סימנים") 15. "במקום אתך" (שנת 1998, מתוך "גלידה") 16. "נהר" (שנת 1998, מתוך "גלידה") 17. "הרחוב הקטן" (שנת 1998, מתוך "גלידה") 18. "חבק אותי לאט" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט") 19. "תל אביב בחורף" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט") 20. "גרגר אחד יכול" (שנת 2003, מתוך "חבק אותי לאט")

עדי 345

New member
../images/Emo51.gif

זה מגיע אחרי הסטוריה ארוכה (26 שנים) שאני לא יכול להפסיק לשמוע את הקול של גלי. זו כמובן רשימה חלקית ביותר, כי הרפרטואר שלה באמת מדהים!!

עדי 345

New member
עדכון הרשימה

ל-20 השירים שבחרתי אני מוסיף עוד 2, לא יודע איך שכחתי שירים מדהימים כאלה 1. "בלוז חורפי", מתוך "ביוםן שאחרי" 2. "אחריה", מתוך "סימנים"

שרית7

New member
אני אוהבת את השקטים

כל מה שעדי ציין ומוסיפה לזה גם את "ניסיון נוסף" אבל הכי הכי הכי הכי אני אוהבת את "דרך ארוכה"

R o b b i e D

New member
דרך ארוכה זה שיא השיאים

חוץ מזה עד שנשיב מדהים וקסם הלילה ונהר היסטרי מחכה שישוב. גם גרגר אחד מרגש. אחריה יפהפה ויש עוד כל כך הרבה. מסכים עם עדי שהשקטים של גלי נכנסים הכי הרבה ללב

למעלה