השיר שהכי נמאס לכם ממנו...

The Walrus

New member
השיר שהכי נמאס לכם ממנו...

יש לי רעיון לסקר, שהגיוני שהוא כבר היה פעם, אל תהרגו אותי... :) מה השיר השנוא\הכי פחות אהוב עליך של הביטלס? מה השיר שהכי נמאס לשמוע? אני לא יכול לענות לשאלה הראשונה, כי אני מכיר מעט מאוד שירים (יחסית), יש לי רק את ONE, האדום, והכחול, שזה רק הלהיטים. מתוך אלה אני לא מתחבר לTHE LONG AND WINDING ROAD וMAGICAL MYSTEERY TOUR, אבל הכי הכי, ללא ספק לSTRAWBERRY FIELDS FOREVER. תחשבו שנאי משוגע, שאני היחיד שלא אוהב את סטרוובארי פילדס, אבל השיר פשוט משעמם אותי. אין קצב, כל מעצבן של לנון, פזמון שחוזר על עצמו יותר מדי ונדבק לראש, סיום משונה ומפחיד, שבפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי שבכל רגע יגידו איזה משהו מפחיד או דבר כזה (אבל גיליתי שאמרו רק "CRANBERRY SAUCE" - מיץ אוכמניות - זה מפחיד? אבל אולי זה בכל זאת "I BURIED PAUL" - לא זה לא! - יש סיכוי... - לא יכול להיות! פול חי!) סורי, זה אני רב עם עצמי, האם יש סיכוי שפול מת... לא אין סיכוי!!! בכל מקרה, משהו בייאוש שבשיר הזה מעצבן אותי, אני בגללו בדיכאון, וזה סתם מעצבן. בעיקר שבדיסק הכחול אחריו באים PENNY LANE וסרג'נט פפר השמחים והקופצניים שתמיד אחרי השיר הזה אין לי מצב רוח אליהם, אז למדתי לקח - לא לשמוע אותו!!! השיר שהכי נמאס זה ALL MY LOVING. האמת, זה שיר יפה+, אבל אתם יודעםי, אני הכרתי את הביטלס כי היה לנו שיעור ביטלס בכיתה, והמון ילדים מהכיתה התאהבו בשיר הזה, אז אני שומע אותו בכל מקום, וזה מעצבן!!! אפילו בעבודת סיום, שהיינו צריכים לבחור שיר ולעשות עליו עבודה, המון עשו על ALL MY LOVING!!! (סתם שתדעו - שלי כל הזמן השתנה. בהתחלה זה היה AND I LOVE HER, אז OB-LA-DI OB-LA-DA, אז DON'T LET ME DOWN, ואז החלטתי לעשות על LUCY IN THE SKY WITH DIAMONDS... ועליו עשיתי. אבל אחרי זה שיניתי את דעתי - HEY JUDE, ואז YOU GOT TO HIDE YOUR LOVE AWAY ועכשיו הייתי עושה כנראה על I AM THE WALRUS בגלל כל הסיפור של מי הוולרוס... לבדוק במאמרים) אני יודע שאני מדבר הרבה, אז עכשיו תורכם - מה השיר הכי פחות אהוב? מאיזה שיר הכי נמאס? כל התשובות ועוד בתגובות שלכם... אני מקווה!

השיר השנוא ביותר

נארה לי שבאמת אתה הבנדם היחיד ששמעתי ממנו שהוא לא אוהב את STRAWBERRY FIELDS FOREVER, אחד מהשירים הכי יפים של לנון לדעתי. אך אם בשירים לא אהובים עסקינן, עלי לציין שב- HELP האגדי, יש שיר שנקרא Dizzy miss lizzy שמצליח לעצבן אותי. לפעמים.לעיתים. רחוקות. טוב, האמת שהשיר הזה הוא שיר די "קטן", ולפעמים אני מעבירה אותו במערכת. בשיר הביטלס ניסו לעשות קצת רוק (רך, אמנם) באלבום שכולו באווירת פופ, מה שלא כל-כך השתלב וקצת מציק באוזן. אולי בגלל זה הוא השיר האחרון בתקליט. מקווה שזאת היתה תשובה לשאלה שלך. ובעניין לשיר הכי מאוס- ממש קשה לי כבר לשמוע את-LET IT BE אחרי שהוא הופיע באין ספור סרטים, סדרות ופרסומות מרגשות למיניהן, ואני יודעת שזה לעשות כבוד, אבל כבוד היה כבר הרבה לפני. חבל כי השיר עצמו מקסים, אבל בתוך כל הבלאגן שהיה ויש סביבו, בקושי אפשר לשמוע.

The Mad Hatter

New member
אתה לא מתבייש? P:

ככה לקטול גם את strawberry fields וגם את all my loving? השיר שאף פעם לא סבלתי היה "רוקי ראקון". למה? בגלל חוסר-המנגינה, בגלל השירה המעצבנת והמלים שלא הבנתי מאיפה הן הגיעו. השיר שהכי נמאס..(*משתדלת שלא לכתוב "צוללת צהובה" או "יסטרדיי")-אובלדי אובלדה..שיר חמוד, בדרך-כלל, אבל לאחר כמה שניות מצליח לעלות על העצבים.

Speed King

New member
השירים המאסים/ שנואים עליי

טוב השיר שנמאס עליי זה let it be וגם צוללת צהובה השיר השנוא עליי זה little child אוףףףףף!!! איזה שיר מעצבן!!! מילים לא מושקעות ולחן מעצבן גם שמתרגמים את זה לעברית זה נשמע גרוע "ילד קטן, ילד קטן, ילד קטן בוא תרקוד איתי,ילד קטן, ילד קטן, ילד קטן בוא תרקוד איתי, כל כך בודד ועצוב לי אז בוא תרקוד איתי..." בקיצור שיר מעצבן... (נראה לי יצאתי שונא ביטלס ממה שכתבתי כאן...)

גוועלד.

אתה-רוצה לעשות עבודה על You've got to hide your love away. גוועלד. העולם מידרדר. השירים שהייתי מציין כפחות טובים יהיו You've got to hide your love away ו-Norwegian wood. יש עוד די הרבה, אלה עולים לי ראשונים במוחי

אני מסכים איתך לחלוטין ../images/Emo13.gif

הם השירים הטובים ביותר להשמיע לאויבינו כאשר כל הנשק הלא קונבנציונלי אוזל
(נו, טוב, אני לא אגזים... רק כאשר כל הנשק הקונבנציונלי אוזל
)

100police

New member
השירים הכי נמאסים...

ללא ספק- cant buy me love, hard days night ו-yellow submarine... שירים טובים אבל נמאסים בקלות.

100police

New member
ברור, ברור...

הם מצויינים. אבל אחרי ששומעים אותם הרבה זה מתחיל להימאס....

Another Girl

New member
שמת בערך את כל הטובים...

אצלי זה בעיקר Ob-la di Ob-la-da,Yello sub הכי נמאס. וגם: One after 909,Boys,the word ועוד כמה.

fenriz

New member
שירים לא טובים?

אולי הפחות טובים אלו THE WORD,RUN FOR YOUR LIFE,HONEY PIE וכמובן GOOD NIGHT . אה גם הלטר סקלטר מעצבן יחסית

למעלה