השיר שהתשקורת פספסה

השיר שהתשקורת פספסה

"תבעט אידיוט, תבעט" - אחד השירים הכי חזקים שעברו תחת הפרקר של סי. למי שלא מצוי - בדיסק הרביעי, שיר 11. להקשיב ולהפנים. סי, נכון שבלתי אפשרי לכתוב שירים על המחשב? רק נייר ועט. הדיגיטציה מפריעה ליצירה. לפחות אצלי.

ט י נ ה

New member
סבך הפטל -זכרונות על הפינה../images/Emo168.gif

הי יקירתי אכן פיספוס גדול ואני במטיחה לך אותו בהופעה הבאת לי חשק להכין אותו שוב היא שיר על נשים מוכות ,לדעתי הוא קצת הקידים את מזנו מבחינת האווירה הלו רידית שלו ... בכל אופן הכוונה שלי היתה לעורר את הנושא ותדוה לאל שיש כאלו ששמו אליו לב אבל בשבילי השיר שפוספס עד היום היה בא נרוץ ... שיראהבה שכתבתי לבני תומר היום בן 12 ואז בן שנתיים

בוקר טוב אשה יקרה

אני אשמח לשמוע את השיר הזה שוב על הבמה. אני חושבת, שבמיוחד היום כשיש כל כך הרבה אלימות בחוץ, מכל מיני סוגים, חשוב להשמיע את השירים עם המסר החברתי, לא לתת להם להיעלם. מספיק שמישהי אחת תפנים את המסר במקרה של "זכרונות על הפינה" וכבר זה שווה את הכל.

zizizi

New member
טעות גסה, סי

בוא נרוץ פוספס ? אולי ברמה הלאומית. אני אישית הלכתי לישון כל יום במשך חצי שנה רק אחרי ששמעתי אותו. וזכרונות על הפינה - שיר מצוין. בכלל אני חושב שהאלבום הרביעי היה הטוב ביותר.

בוא נרוץ

זו לא כ"כ טעות, zizi, משום שלמרות שהשיר מקסים באמת, הוא שיר מאוד אישי ורק מי שבאמת אוהב את הסגנון של סי, את הכתיבה שלה והלחנים, יכול להתחבר לשיר הזה. בניגוד ל"חצי עולם" מתוך אותו דיסק, שהוא שיר סוחף שכזה, שמזמזמים אותו גם אלה שלא ידעו את סי, "בוא נרוץ" הוא בהחלט שיר אינטימי מדי בשביל שישימו לב אליו באופן מספק. אל תשכח שיש כאן גם עניין של יחסי ציבור. ל"חצי עולם", לדוגמא, היה קליפ שמטרתו היתה לקדם את הדיסק. כמו שלא הושם דגש על "זכרונות על הפינה" כך לא הושם דגש על "בוא נרוץ" ושירים טובים אחרים שהיו בדיסק הזה (כמו "נפגשים", "אדית פיאף", ופנינים אחרות). התוצאה: פספוס וחבל.

למעלה