השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo12.gif../images/Emo182.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם:] שרשרו לכאן את:
שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה?
שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

•No¥a•

New member

שייגצ - המ. אין לי :X לא שייגעצ - tears-dream theater למה? חרשתי עליו בטיול
[חעחע. תמונה גאונית ^^']

Hezi The One

New member
שלי

שיר של שייגעצ-אינטרקום...למה? סתם כי אממ לא יודע שיר לא של שייגעצ-עכשיו את-היהודים כי אממ זה שיר גדול

אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אוויר. למה בחרתם בשיר הזה? קצת הזדהתי, וסתם כי ידיד שלי שר לי אותו ללא הרף..חחחח שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-לא קל! 'היהודים' למה בחרתם בשיר הזה? איכשהו חזר אליי בפלאשבקים...עוד מנסה לפענח איך...

dsol

New member
meeeeee

שייגעצ - ניו יורק רפיח ממש מתאים למצב רוח שלי השבוע לא שייגעצ: איפה הילד- מה שעובר עלי גם כן מתאים למצב רוח שלי כל מילים וזה.... באמת "מה שעובר עלי"

../images/Emo120.gif

שיר השבוע של שייגעצ
קשה לי לחשוב. למה
כי אני אוהבת ת'שיר הזה. שיר השבוע לא של שייגעצ
"אחלה של נהגת" של MC מנצור. למה
כי עשיתי תאונה היום
ולכל הדואגים
אני בסדר, כולם בסדר, הנזק ברכב שלי ושלו..

LiTtalTal

New member
תשובות....

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- "ששת הימים". למה בחרתם בשיר הזה? כי גם אני חולמת בהקיץ (למי שמבין את הקשר..). שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- אוהד חיטמן/תגידי לו למה בחרתם בשיר הזה? מקרה לפני שבוע שקשור.. ובכלל השיר יפה מאוד לדעתי.

הלו הלו

שייגעצ- ניו יורק רפיח-סתאם כי באלי לאשלשייגעצ: במרחק נגיעה מכאן-יזהר אשדות כי זה שיר כה שקסי אימפריות נופלות לאט- דן תורן עם חממי רודנר- כי אני אוהב וטוחן כל השבוע רבות הדרכים-דניאל סלומון כי השבוע יצא הדיסק, וזה כל כך נכון....הפזמון

סקוויד

New member
3000 זמן לא הייתי פה

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ
מרלין מונרו - פשוט וככה... (וגם כי למדתי לנגן אותו - הישג תאמינו לי!)שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ
californication - של רד הוט וrape ma של נירוונה
ו אחרון ח'ביב losing my religion של REM ותמונה

GalushGalush

New member
אהא...

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-
אין
למה בחרתם בשיר הזה? שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-
The Used - Noise And Kisses למה בחרתם בשיר הזה-כי זה שיר ממש יפה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאע, שכחתי... -נ"ש

יש לכם תמונות מגניבות? אני רוצה להדפיס מש'ו על חולצה ואינלי מושג מה... התעזרו לי?!

למעלה