השיר שלכם.

שטיצה

New member
השיר שלכם. ../images/Emo42.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

שטיצה

New member
-

# שיר השבוע שלי של שייגעצ
שחק את המשחק. # בגלל שהוא חמוד. # שיר השבוע שלי לא של שייגעצ
Dope-Bitch # בגלל שהוא מגניב.

dsol

New member
השיר שלי..(בעעע איזה תוכנית מגעילה)

שייגעצ - את דומה לכלב כי נזכרתי בו אתמול ^ לא שייגעצ: מטרופולין -לא אומרת כלום שיר יפה מאוד ! וגם הקליפ חמוד

Hezi The One

New member
בלע בלע איכ איכ חוי חוי

שיר השבוע של שייגעצ-אינטרקום דווקא השבוע שמעתי הרבה שייגעצ... שיר השבוע לא של שייגעצ-How soon is now-Tatu יש המון גרסאות...אבל של טאטו אני הכי אוהב...זה שיר הנושא של מכושפות למי שרוצה לדעת... בחרתי אותו בגלל שאממ I go about things the wrong way

סקוויד

New member
וואי זה שיר יפה

זה יותר יפה כשהן שרות את זה! לא הזקן ששר ת'התחלה של התוכנית

Hezi The One

New member
הזקן ששר ת'התחלה של התוכנית?../images/Emo6.gif

תזהרי בלשונך את מדברת פה על מכושפות
לא משנה באיזה אופן

סקוויד

New member
שמע, אני מתה על מכושפות

רק אמרתי שאצל טאטו זה יותר יפה מהזקן - אני פשוט לוידעת איך קוראים לו...חחחח

oOkinneretOo

New member
ממ

של שייגעצ אין לא של שייגעצ גם אין הדיסקמן מקולקל אין מוזיקה ותדמיינו שיש כאן תמונה של הלוגו של שייגעצ היום הרמתי אחת מהאוזן השלישית בשנקין :) נו זה תגובה מקוצרת

.....

של שייגעצ- ני"ר סתם כי באלי.... לאשלשייגעצ סוזי, מתעורר, אנום-דודי לוי- שירים שקסים אמא תראי-אביב גפן- כי זה בידיוק איך הולץ..

Sheygets16

New member
../images/Emo140.gif

אין שייגעצ השבוע אז אני רק אגיד שמטרופולין - לא אומרת כלום שיר מעולה.

.

אין שייגעצ השבוע לא של שייגעצ סקס של סקס-אינפקציה,חח שיר יפה. לא אומרת כלום-מטרופלין,פשוט שיר מקסים.

Sheygets16

New member
שיר מהמם ../images/Emo9.gif

"לקחו אותי לאלפי בחינות יהלי סובול וגם פיטרוטטט"

Michali17

New member
אני.

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- את יפה למה בחרתם בשיר הזה? סתם כי אני אוהבת אותו -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- קונפורמיסט (מוניקה) למה בחרתם בשיר הזה? סתם כי אני אוהבת אותו -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים. התמונה המצפורפת ממש הצחיקה אותי עד דמעות...

השירים שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של שייגעצ- משקאות חריפים. למה
קראו תמילים תבינו
שיר השבוע לא של שייגעצ- מי- שוטי הנבואה, רבות הדרכים- דניאל סלומון למה? פשוט ככה.

למעלה